Малки,сладки бърборанчета са НОЕМВРИЙСКИТЕ ни калпазанчета

• 14 712
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
A тефлонови тигани може ли да слагам в миялната?
 Добре де, но в крайна сметка мъжа ти е догонил баща си, нали?

Да , догонил го е . На въпроса - Защо не му  е  callme - нямал време  hahaha. След двойна порция мента-глог и малериян вече ми е смешно.  Бил е бесен на баща си - беш hahaha оправданието.

За тенджери, тави и тигани - мушкам всичко. Ако има остатъци винаги изплаквам първо ( или загоряла - иначе си остава неизмито).

# 256
Добро утро  Grinning

Кафенце:

Ейй, Таш, това е страхотна новина  Hug Ще чакаме да чуем решението ти  Peace А много ли е далече ?
Няма нужда да забелязвам, че ти си следващата с РД  Wink Знам , че си Водолейче и рожденият ти ден е някъде между този на мъжа ми и този на Ицко, но не знаех, че е на 7-ми . Вече знам  Heart Eyes

Лилчо, нещата се нареждат по своему  Hug

Катюшче, съвзехте ли се след снощния екшън  Crazy Преди време и на Сашо бяха пратили СМС с текст : "Моля обадете се! Спешно!" , обаче ние си знаехме къде се намират нашите си хора и не им се вързахме. Ама са големи гадове  Twisted Evil Проучват здраво хората и действат. В случая този ден бяхме в Пловдив, а телефонният номер на Сашо всъщност е на името на баща му, т.е инвалидна карта. Точно спирахме колата пред нас , когато получихме съобщението, явно са си мислили, че го пращат на баща му, знам ли... Ама ние тъкмо бяхме минали през майка ми и баща ми, после през работата на сестра ми и единствено на Сашо сестра му не бяхме чували, та и се обадих за всеки случай  Wink

Жу, как пък успя да се фраснеш по коленете  Confused Ама,Скреч, и ти веднага с мръсно подсъзнание  Mr. Green

# 257
Добро утро!

Роска, благодаря за кафето - страхотно е! А и имам огромна нужда от него. Вие как сте? Пишеш за всяка една от нас, което е страхотно, но май не ти остава време да пишеш за твоите деца и как се чувстваш ти. Намерехте ли решение за дръвчетата, които се оказаха в повече?
И за размерите на ларедутските дрехи, изобщо не се притеснявай Naughty - когато ни стават, тогава ще ги носят децата. Бърза работа, нямаме! Да цункаш Лили и Ицко! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Катюшке, много съжалявам, че са ви споходили тези неприятни случки. ooooh! Но, явно е било писано да стане, колкото и ужасно да звучи. Знам, че има много въпроси сега, на които няма логични отговори и човек, когато е в нормално състояние на духа, никога не би направил подобни действия. Но страса  и паниката са страшно нещо. Блокират мисленето и действията на хората са  - абе, нямам думи. Така, че не е нужно да се ядосвате - станалото - станало. Пари се изкарват!

Таш, прегръщам те силно и чакам с нетърпение да споделиш какво си решила.

За срещата на 1-ви ще гледам да направя всичко възможно да дойда. Дано да стане, но не обещавам със сигурност. И ако може все пак, някои да пусне линк на карта, да видим къде точно се намира пицарията. Ако вече е правено преди, моля да ме извините, но съм пропуснала в суматохата.

Мерги, как сте? Дали пък и ти няма да намериш малко време и да се видим на спокойствие на "по пица". Пиши до къде я докарахте.

Това за сега!
Чао и хубав петъчен ден!

# 258
Добро утро!
Катюш, какви ужасии са ви се струпали за толкова кратко време  ooooh! Добре, че мъжа ти се е усетил, и добре, че е сръчен да оправи колата на хората. Но момичетата са прави, станало е по-малкото зло  Peace Дано Нинката започне да заспива все по-рано и да не се буди нощем, да й нацелуваш сладката муцунка  Heart Eyes Звучиш ведро относно връщането ти на работа, ще стискам палци да ти предложат неустоими условия  Peace

Роси, страхотно кафенце  Laughing Вчера забравих да ти пиша, че идеята с черешовите дръвчета е много добра. Дано потръгне и болестите и неприятелите да заобикалят от далече вашата градина  Wink

Сонче, ще съм мноооого щастлива да се видим в неделя  Hug

Скреч, аз не пускам тефлоновите тигани в миялната, но нашата е калпава и ме е страх да не се надраскат.

И сега да ви кажа: днес се возих с Таш, но не ни стигна времето да се наприказваме  Sad Има страхотни нови ботушки, и беше с едно готино паленце, абе все едно ще я снимат за списание - мадама и половина. Не знам Слави как я пуска на работа  Thinking

Лилчо, домъчняло ми е за вас със Васето  Cry Няма ли някакъв шанс да доидеш в неделя?

Цеце, оставих та за накрая, че с тези твои маси само ми раздразни къркорещия корем. Отивам да търся храна  Rolling Eyes

# 259
  • София
Добро утро. Много на кратко. сутринта в кафето се оказало, че половин село е проверено по тоя начин. Един изгорял само е крайният резултат.  Днес свеки изключва всички налични стационарни телефони.

Сонче имаш ЛС  Hug

Бягам , че дзверооо ( отново не спахме таз нощ )

# 260
Здравейте слънчеви майчета!   bouquet

Катюшка, дано всичко гадно се приключи и от днес само хубави новини!

Роси Благодаря ти слънце, че си толкова мила! рядко са хора като тебе...

Жалко, че съм толкова далеч от Сф, та не можем да идваме на срещите ...
нооо идва лято и се надявам таз година да се видим...на Бургаска територия!  Hug

Айде, че се размечтах за плаж и слънце, пък навън е супер гадно време...

Цветето не е спала и тази нощ - ама 4кътника наведнъж  Crazy и аз съм така...

Целувки за всички Ви и ПРЕКРАСЕН ДЕН ОТ МЕН!  smile3525

# 261
  • София
Жу, дано не е нещо сериозно! И да си изкарате хубаво, да си починеш и да се върнеш една усмихната и ведра   bouquet

Катюшка, ужас  Shocked Тези заслужават да ги хванеш и да ги пребиеш от бой! Какво ви се е струпало от няма нищо!
И на мен онзи ден ми звъняха и хем знам за измамите, сърцето ми щеш еда изхвръкне, докато се усетя. Обажда ми се жена и като реве, като хълца...ама толкова истинско, все едно някой е приживял нещо ужасно, знае, че трябва да се обади и го прави, но още не е осъзнал какво се е случило и какво трябва да каже....не знам, дали ме разбирате. И като хлипа "леле мамо, леле майчице..." и аз помислих, че е или майка ми или свекърва ми...и питам кой е, а отсреща хлипат, хълцат....а аз в ова време направо изтръпнах, сърцето ми се разби, притесних се...и започвам да питам кой е, какво е станало...отговор няма, но аз още не се усещам и се ядосвам, че не ми казва кой е...и вече започвам да се дразня и изкрещях "стегни се и кажи накрая какво е станало, бе!" ама много ядосано. И те затвориха. Та, така....и аз съм човек, който не е особено емоционален, знам за измамите и съм хладнокръвна. Е, представям си, ако се случи на някоя баба. Или ще повярва, или ще получи инфаркт на телефона. Мръсни гадове. Толкова подли и перверзни измами няма.
Тюх, ама го написах объркано и на един дъх  Crazy

Таш, честито, пиле  Hug Ще се оправите, няма начин, щом работата е по-добра, условията също....сигурна съм, че ще успеете.

# 262
Добро утро!

Майка ми дойде и аз да ви нагледам. Днес имаме рекорд - Симона спа до 7.30!!!! Към 5 я взех при нас, защото голямо въртене се въртеше и все си удря главата в таблата на леглото Rolling Eyes и като я взех й разкопчах чувала, за да я завия с юргана. Обаче тя не и не - рита юргана и при някое ритане си е изритала и чорапите, та от 5 до 7.30 е спала боса и развита. Shocked Аз като си показах муцуната над юргана умрЕх от студ, как е спало това дете... newsm78

Кате, ужасно преживяване, добре, че е свършило добре. Hug Все си мисля, че никога не бих се вързала на подобна измама, обаче знам ли ги какви актьори са и колко са изобретателни.Ето, както описва Дианчето...

Роска, мерси за кефенцето! Какво се учудвате на Роси и как ни е отразила, ми тя много често го прави. Hug

Таш, честита нова работа.  bouquet

скре4, честита миална машина. Мечтая си за такова чудо. Но освен да си я сложа на главата, друго място у дома няма. Mr. Green

Ванилия, като чета момичетата и аз бих се отказала от къща. Ама...деда знам, чааак пък такова чистене и лъскане и поддържане... Thinking Пък в двора, че имало някоя детелинка и по-така тревичка, а не безупречен райграс...айде, нема да ти откажем кафето под шатрата. Mr. Green

Теди, как си мечтая за лятооо....наистина, момичета, зимата ме смазва... ConfusedИ днес ще сме затворници с Моната, писна ми!! Crossing Arms

Айде отивам. Но ще ви наглеждам цял ден. Heart Eyes

# 263
Сонче, хващаш си беля на главата, а и на мамите, като ме питаш как са нещата при нас  Blush

Животът си тече, както ни е предначертала съдбата  Rolling Eyes И се случват много неща и нищо не се случва ...

Лилия е добре. Слава Богу! Расте, разхубавява се, поумнява  Flutter  Laughing Вече си казва името , което според нея е "Ии-и", като първото И е френско  Joy Крещи по цял ден "Татееее!", най-често употребяваната думичка е "Амммм!" доста рязко и отсечено  Joy , както и "Бръмммм!", когато излизаме навън,...общо взето това и е редовния репертоар  Peace Рядко използва "кака" , "бати", "баба" , а да и много обича "кок, кок"  Laughing
Иначе ми е много послушна  Heart Eyes Радвам се, че имам възможността да си възпитавам, така както винаги съм искала да възпитавам децата си  Peace Важното е, че има резултат. Изпълнява всичко, което я помоля - хвърля си боклуците в коша, поставя си чашката с водата на мястото, събува се и си съблича чорапките, но само когато трябва, иначе не, опитва се вече да се облича, но успява да мушне само едното ръкавче на жилетките или да промуши главица през отвора на блузките, често се храни сама, но не стига докрай  Laughing Никога не си е позволила да ми посегне, ядосва се за нещо, нацупва бърнички и навежда главичка сърдито, но не смее да прояви агресия към мен, разбира , когато е виновно и навежда глава виновно, а след малко идва да се гуши, за да ме омилостиви  Heart Eyes Вечер целува всички ни за "Лека нощ!" , отива до кошарата, когато и се спи и ни кара да я сложим в нея, заспива сама без никакъв проблем, спи цяла вечер , без да се пробужда... Изобщо не мога да се оплача от нея по никакъв параграф. Излъгах  Blush Не дава да и режем ноктите от няколко дни насам  Confused Това е проблем  Crazy

Ицко, за разлика от Лилия става все по-труден  Confused Вече не мога да се оправям с него. Не знам какво да правя. Много е див и щур и не чува, когато му казваш "Стига!" Емоционален е. Когато се занимаваме с нещо, не разбира, че е дошъл момента, в който това занимание трябва да приключи  Confused Сърди се много. Обижда се, когато му направиш забележка. Инати се много, изнервен е много /знаеш защо/ . Мрази дядо си  Rolling Eyes
Поне има респект от баща ми и уважава майка ми. Обича всички ни и раздава обичта си много открито, но усещам, че е тъжен някак  Confused Забелязва, че Лилия е много послушна и всички я хвалим и това го натъжава. Опитвам се да му обясня, че на него се радваме на други неща и по друг начин, но той се стреми да е център, какъвто винаги е бил  Rolling Eyes Проблемът е, че го прави по неправилен начин и сякаш печели негативи. Не от мен , разбира се, но от останалите...Аз така усещам нещата и много ме боли. Стремя се да му показвам все повече и повече обичта си. За това хората смятат, че майката обича повече по-голямото си дете, а бащата по-малкото. Това въобще не е вярно! Аз си обяснявам нещата така: Мъжът осъзнава ролята си на родител едва при второто дете и може би е малко по-грижовен към него, а майката в стремежа си голямото дете да не се чувства ощетено от към обича, се отдава, така да се каже/ не намирам най-подходящата дума/ , на по-голямото дете. Ох, къде се отплеснах  Rolling Eyes

Сашо, кара курс, както вече споменах  Peace При него не виждам някаква разлика. Живее си, както винаги си е живял  Joy Обича храната и бирата и това е. Само дето много мърмори, че съм похарчила много пари в Ла Редута  Crazy Малко се е поизнервил напоследък, но това се очакваше, предвид това, че всички сме изнервени, поради естеството на работата ни. Ам то в днешно време кой ли не е...

Аз... Не знам...Не съм добре , определено, но си мълча, защото съм си обещала да не ви се оплаквам  Rolling Eyes
Продължавам да си нося болката. Не успявам да си намеря "доктора". Обърквам се все повече. Започвам да ставам мнителна. Поплаквам си всеки ден. Разочаровам се от много хора. Боли ме, но се опитвам да приемам нещата такива каквито са. Подготвям се дори за най-лошото, стига вече да се разбере какво ми е... Сашо също ме разочарова често напоследък...Но кой друг си имам..? Толкова го обичам , че му прощавам гримасите, които прави, когато проявя слабост. Не мога да бъда толкова силна, като него, но той това не го разбира  Confused Помага ми много. Поел е почти всичко у дома, но аз не мога да се примиря с това. Колкото и да се опитвам да се убеждавам, както и околните, че това ме прави щастлива, това съвсем не е така.Аз обожавах да чистя и подреждам, да върша каквото и да е, само да не стоя на едно място. Сега не мога да правя вече почти нищо. Стая, която съм почиствала основно за 30мин., сега чистя за повече от час. Изморявам се за 5 минути, лягам , почивам 5 минути и продължавам. Не мога да мия чинии, защото не мога да стоя права на едно място дори за 1 минута. Не мога да вдигам Лили, не мога да се боря с Ицко, изморявам се дори, когато обличам децата, затова и това вече прави само Сашо. Въобще вече не съм за никъде без него  Tired А бях толкова жизнена и енергична  Tired Нямах нужда от никого, всичко правех сама, а сега...
Има си и хубавите страни, разбира се...Промених се като човек. Вече не съм придирчива към нищо, не съм егоист, не съм, капризна,...винаги съм била такава, но проблемите сякаш ме научиха да се радвам на съвсем мънички неща, да не обръщам внимание на дребни детайлни нередности, ... няма смисъл. Стига да бъдем живи и здрави, всичко се постига и можем да имаме всичко. Щастието стои пред всяка врата и трябва само да я отворим , за да го пуснем в домовете си. Аз го направих.
Осъзнах също, че по-добри приятели от вас никога не съм имала  Hug С изключение на кумата ни, разбира се  Peace Тук срещнах толкова разбиране, колкото никъде другаде. Винаги съм се стремяла да запазвам добри отношения с хората в живота ми, а ако тези отношения се превърнат в приятелсто, още по-добре. Но уви, ако аз не потърся някой, се оказа, че той мен няма да ме потърси, затова се отказах  Tired Вчера претърпях поредното си разочарование от човек, на когото много държах, поплаках си, но после се усмихнах, намерих повод да прегърна още веднъж децата и съпруга си без причина, да ви прочета с удоволствие, да проведа приятен разговор по телефона със сестра си и кумата ми, да се усмихна с цяла уста на зълва си...Животът продължава!
Чакам с нетърпение да започне работата, ако мога да помагам малко, да се чувствам пълноценна... Неусетно ще дойде Лятото и ще пътуваме. Това е нашият живот. Това ни прави щастливи. Чакам с нетърпение срещи с вас. Дано да има такива...

Иначе се радвам страшно много, че всичко, което аз съм осъзнала, баща ми осъзна най-накрая, макар и на 53години  Mr. Green Това бе ключът към семейното ни щастие  Heart Eyes

Мами, много ви обичам. Винаги съм го казвала много искрено и никога подплатено с лицемерие  Heart Eyes

Отчетох се подобаващо  bowuu Вече знаете всичко, което се случва в нашата къща  Hug

3-те нови отговора ще чета по-късно, че съм на боц, а Сашо вече се нерви  Laughing

# 264
Еееех Роска, колко много те обичам! Hug Hug Hug
Казвам го, съвсем искрено и не от куртоазия. Наистина си се отчела подобаващо - вече съм спокойна, че макар и недобре здравословно си щастлива духовно, което е по-важно според мен.  love001

Катюшке, много благодаря за подробното описание на пицарията. Heart Eyes Сега остава и да дойда. Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 11:12 от SAILY2

# 265
Добро утро момичета! Или добър ден Hug
Катюш...абе не намирам думи какво да кажа! Как може да са толкова нагли още да излизат с тоя сценарии Confused хем толкова гласност дадоха по медиите,ох,добре,че всичко е минало Praynig
Роси аз останах с впечатление,че си се пооправила Thinking Ще ти пиша на ЛС.
Радвам се,че Лилито е така послушна. Ивчето пък става мнооого проклетичка Confused Хич не ме слуша вече...вечер не мога да я нахраня,иска сама и каквото не трябва яде,охлепа се снощи чак до косата,та я къпах,как да я отуа да иска сама да яде бе,не може още,макар да успява да хапне малко...Квичи за щяло и нещяло и се нерви..само преди лягане се цункаме и гушкаме,явно като тръгнах на работа вече се отдалечихме с нея и не ме признава за нищо Cry
Сонче много рядко пишеш напоследък Outta Joint
Таш ще приемеш ли новата работа,какво ще работиш,сподели де Mr. Green

Мацки и аз от няколко дни съм с болки в яйчниците,ккорема чак ми се е надул,ма то и жлъчката пак се е повъзпалила Confused,дали е от настинка.

# 266
Роси,хубаво е когато пишеш дълги постови,как пък никой не пропускаш. Хубаво е и,че споделяш, не задържай болката в себе си,ако трябва ще ходиш от лекар на лекар, докато намериш точния и се разбере къде е проблемът,но не си мисли и лоши работи.
Катюша,много е неприятно това с телефонните измами,през лятото и моите свекита бяха потърпевши("изгоряха" с купуването на ваучери и после продиктували номерата им на измамниците)
Юлче,много ведро настроение ми създаде разказът ти за тренировката на Дани,ама то наистина си е било тренировка за смях,а не подготовка за сън!
Таш,новата работа е ново начало,нови запознанства,нова атмосфера,все положителни неща!

Вчера бяхме на лекар,оказа се,че Ангел кара вирусна инфекция,която е в самото си начало.Няма да пие АБ за сега,ще приема някакво лекарство Изопринозин за 1м. в малки дози,досега не бях го чувала и нямам впечатления от него(било по-скоро като имуностимулатор)Дано да помогне и да не стигаме до АБ.Ангел е мрънкащ и постоянно сърдит,но поведението му е оправдано,иначе е енергичен и жизнен,но постоянното мрънкане и проплакване през последните 2 дена нещо ме поизмориха и се улавям,че днес на 2-3 пъти не проявявам нужното търпение.

Хубав ден,положителна нагласа,здрави дечица!

# 267
Добро утро, набързо минавам, за да не ме забравите съвсем, аз новини нямама, но съм щастлива и спокойна, има усмивки.
Ходихме вчера на няколко огледа, има нещо интересно, но това, което ни е най присърце ще може да погледнем чак в понеделник. м**** му Simple Smile
Просто нямам сили да чакам до тогава, но / ще....
В понеделник пак ще пътувам до тук.
Моля се да се получи там ,където искаме...., но почти не можем да повярваме, че ще ни огрее Simple Smile Снощи не сме спали, само си говорим за апартамента, гледаме снимки и си мечатем Simple Smile хахахах
Мацкииии, хайде стиснете още малко палцииии, изпратете НИ най-силната си и позитивна енергия на Света!

Сега по диагонал ви изчетох, целувки и до скоро!
Лек и спорен ден,

Таш - честито/ ПРИЕМАЙ БЕ!

# 268
Таш, нали тая работа има изпитателен срок? Иди, виж как е и реши тогава.
Младен като го уволниха, ходи на около десетина интервюта (имахме си даже картотека  Rolling Eyes ) и беше голям зор да избере между две. Едната му е настоящата, другата беше много близо до нас. И за миг не е съжалил, че избра далечната. Аз съм писала как се грижи шефката им за тях. Иначе пътува сутрин в зависимост от задръстванията между 40 и 60 минути, но пък може да тръгне и в девет, а пък ако отиде рано, си тръгва в пет - пет и половина.

Роси,  Hug Hug Hug за теб и Ицко. Милото дете, сигурно му е много трудно. Дано го преодолее постепенно. А ти не се чувствай виновна, много умора ти се е събрала през годините. Трябва време, за да се оправиш.

Гале, стискам палци  Praynig

Бакши, това елкарство не съм го чувала. Дано поне Ангел се орпави бързо с него.

Сладур, ти що ще отучваш Ивката да не се храни самичка??? Възможно е, но това води до нарушен хранителен интерес (може да почне да стачкува и да отказва да се храни) и до това да я храниш ти с лъжичка до първи клас. Недей. Трудничко е, но ще се научи да яде чисто, а ти няма да си вързана години напред да я храниш и молиш за всяка хапка.

# 269
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Катюш много неприятно това което ви се е случило. В къщи два пъти са звънели, но аз нали съм мнителна, и ако не се представят не започвам разговор по същество. Такива от рода - не ме ли позна, а познай кой ти се обажда - не ми минават  Naughty Втория път още от началото разбрах за какво звънят и даже погъбарках човека, та след 5 минутно - о братчедке, о братчеде, ме понаредиха порядъчно  Mr. Green Жалкото е, че няма как да се проследят тези обаждания.
Виж по-възрастните се връзват обаче. На сестра ми свекър й почти до инфаркт го докара. Тия хора съвсем не си дават сметка какво могат да причинят. Майната им на парите, ами здравето и живота ....
Добре че ви се е разминало леко.
За Нина - даваш ли и Панадол нощем като се събуди и дълго време не може да заспи? Действа успокояващо и болкоуспокояващо. Също така и калгел или друг гел за зъбки. Просто докато го облизват малко ги успокоява и се унасят.
Ние тази нощ от 2.30 до 4 сме кукували. Ама щото едни котки мяучеха гадно и се разсънихме  Tired

Таш, приемай бе. За отрицателно време ще свикнеш да шофираш. То  в тоя трафик, няма де да идеш  Wink

Роси, абе Лили кой набор е  Thinking Какви неща разправяш ... Ние сме поне половин година назад.
А за другото Mr. Green и от мен  Hug  Hug за теб и Ицко.

Гале, понеделник цял ден ще си мисля за тебе и колко доволна и щастлива изглеждаш в мечтаното жилище, все едно съм аз. Т.е. ще привличам позитивна енергия и ще ти я препращам  Wink  Joy

Дита и мен ми прави впечатление, че Влади като спи отвит си спи по-добре. Завия ли го, след не много време се събужда. От друга страна нали са млади ярета и кръвта им ври, пък и са навлечени с бодита пижами и чорапи и може така да им е по-добре  Thinking
Ама пусти страх да не настинат  ooooh!

Това от мен .  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт