Малки,сладки бърборанчета са НОЕМВРИЙСКИТЕ ни калпазанчета

• 14 712
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Роси, абе Лили кой набор е  Thinking
   Joy Joy Joy И аз това си мислих акто го четох. Има ли такива деца въобще? Ляга си в толкова - сама, слуша.....  Rolling Eyes

Роси, да си ти живи и здрави и все така да те слушкат.

Валенсия, Давам и понякога Панадол, мажем с гел ...но държат по много малко време.  Търпение му е м`та, но вече е на изчерпване...Довечера и утре вечер е на пансион - да дремна и аз.

# 271
Здравейте!
Аз почивам вчера и днес,чета ви ама няма какво да кажа съществено,голяма умора и психическа и физическа ме е налегнала.
Роси,откъде тая неизчерпаема сила на словото вадиш - в най-добър смисъл го казвам Hug Hug Hug
И аз трябва да кажа,че съм благодарна на съдбата че ме е дарила с две много послушни дечица - е,всяко с характер разбира се Wink Просто,всеки ден се моля само да са ми здравички Praynig При нас зъбни кризи не съм усетила,нощем се спи непробудно (с 1-2 изключения де,ама не се броят)....какво му трябва повече на човек Heart Eyes

Катюшче,голям екшън при вас.Дано Нинка се укроти,та и ти да си починеш.И пак се замислям,гелове,Панадоли,лелееее колко е хубаво да растат зъбите безпроблемно Praynig(чукам на дърво).Ми наскоро забелязах две малки сладки кътничета отгоре са пробили,не съм забелязала промяна в детето.

За срещичките мъъъъничко ви завиждам,ама аз няма как да се класирам.Събота и неделя съм си с децата и мъжа.Децата може да ги оставя за някой и друг час,ама без мъж не тръгвам Mr. Green А и тръгна ли към София,денят ми е отишъл.Все няма време за нищо.
Заканила съм се обаче,като се позатопли,ако ме искате да се дотътря до някоя от сбирките Blush

Ами това е засега....
Приятен следобяд на всички,гушшшшшшшшшш Hug

# 272
Сложих една пилешка яхнийка и да ви видя.

Роска, да са ти живи и здрави добрите дечица. Hug Лилито наистина е мнооого напред с мат'риала, браво на момичето. Heart Eyes ТИ, обаче, не ми харесваш. Звучиш ми на места плашещо, Роси. Какво ли не ми минава през главата...Какво казват докторите? Къде е болката? За какво "боц" говориш? Confused

Гале, стискаме палци! Hug

бакси, дано лекарстовот помогне на Ангел и се разминете с АБ. Praynig

Айде да нагледа манджичката.  chef

# 273
Здравейте.... не съм в кондиция нещо да пиша но съм ви изчела подробно  Peace
И аз не знам от какво ми е депресията ама хич не съм в час, притеснено ми е, напрегнато... изпадам в нервни кризи, абе имам чуството на моменти че полудявам... милото ми детенце... само за това ми е мъчно...
Роси, много си мила, истинска...  Hug
Надявам се да успея да дойда в неделя, че и аз сега върша тука едни неща, нещо като работа и може би затова се притеснявам, защото се и вълнувам... дано ме разбрахте...
Чао засега, извинете за унилия пост...  Confused

П.С. Ако идвам на срещата няма да съм така да знаете  Laughing

# 274
Мами,  wavey  newsm47 Влизам да ви кажа една здрасти само, че срамота вече 2 седмици не съм се вясвала.

Ние сме живи здрави, има още какво да се желае, но като цяло положението е тип-топ. Миналата седмица борихме едни гадни сополи и една ужасно звучаща кашлица, но тази седмица слава богу отшумя, дано се закрепим че то целия януари все нещо му имаше на Мариян.

Много а е активен цяяял ден о обожава да подрежда всичко навред из цялата къща. Аз съм се предала вече.л Дала съм му зелена светлина да се вихри навсякъде, вечер обаче виждам зор докато докарам всичко по местата си.

Ядосва ме по някога и онзи ден го шляпнах през ръцете и доста ядосано му се скарах. После ми беше гузно цял ден, но няма как иначе е на прага да ми се качи на главата  Whistling ред и дисциплина му е майката  Naughty   Mr. Green

Сега с проучвам въпроса за частните детски ясли, че то държавана така като гледам няма да ни огрее скоро. Тарифата върви около 500лв за месец. Тук в квартала има една която ми допада на пръв поглед и мисля да стартирам с половин ден да видим как ще е, но още обмислям въпроса  Thinking На този етап се опитвам да събера много и различни мнения и впечатления. Вие какво мислите? 500 пък и 250 лв никак не са малко, но дали детска ясла или дететгледачка все ще ги давам на някой. А аз съм на мнение, че по добре да е сред децата от колкото с детегледачка у дома(аз винаги приемам малко скептично идеята за чужд човек, който не познавам у дома още повече сам с детето  Rolling Eyes). "+" и "-", много накрая пак аз ще си взема решението, но все пак ми е интересно вие какво мислите по въпроса, особено мамите с опит Wink .   bouquet

За сега ви оставям, не съм ви прочела, но се надявам ден слънчева ден и това да стане.
  love001  и до скоро  Wink  Hug

п.п. Днес ми щукна да си купя фолиева киселина  Rolling Eyes Не съм бременна, но знам ли какво ще ни хрумне след 3 месеца  Joy Айде бай да не ръся повече глупости!

Heart Eyes   

# 275
doh най-важното забравих

Катето ме покани на срещата в неделя.   bouquet Не знам дали ще успя, защото мъж ми ми сервира, че свекъра и свекървата ще идват на гости да видят детето  Rolling Eyes . Та моята свекърва заяви, че ако и този път Мариян се гуши в мен, не отива при нея и не иска да си приказва с нея няма да идва повече при него да го вижда!  Laughing  Cry (да се смее ли човек да плаче ли ... приказка без край)  Crazy

Бай! Wink

# 276
doh най-важното забравих

... ако и този път Мариян се гуши в мен, не отива при нея и не иска да си приказва с нея

Твоята свеки явно пропуска факта, че става въпрос за дете на една година, не на петнайсет. Забавни хора има по света.

Тъй, тъй, фолиева киселина, а?  Mr. Green

За детегледачките и яслите - моята детегледачка не остава сама с децата и мен да ме няма вкъщи за повече от половин час. Аз също бих предпочела ясла пред варианта някой от тях или и двамата да са по цял ден с друг човек - тук не визирам само детегледачка, ами и баба и пр.

# 277
Здравейте,

Ударихме сладък следобеден сън с Васето  Grinning Снощи се събуди към 5 и ми вися на ц****е до сутринта, а после като станахме... и до обяд Tired

Кате(тг) добре завърнала се Hug радвам се, че Мариян е по-добре вече. За фолиевата-браво, браво  Grinning. За яслите, гледачките, бабите... аз от месеци се лутам от един вариант на друг и все още не мога да преценя кое е по-малкото зло. Бях намерила и детегледачка, но добре че тя се отказа в последствие, че сега щях да съм разстроена #Crazy. Моето мнение е, че майката трябва да си  гледа детето до 3 год и после на градина (сега да не ме помислите за луда), ама като няма как да стане ще трябва да пробваме с някой от вариантите. Юлче слушам те и аз Grinning и ме зарадва, че предпочиташ яслата, особено след като ни предстои. Аз прочетох и един пост на Медхен (Ели случайно Blush) за яслите и се пообнадеждих Laughing
Зита подозирам аз, че си се захванала с нещо Wink, ще разказваш после,ама горе главата, няма да се предаваш. Имаш сладка принцеса, за която да мислиш Heart Eyes Много Hugза вас с Андреа. Нали ти разказваше за Приказката-разгледах им сайта и много ми хареса, мисля да отидем утре, имали и ново клубче, което май ще ни е по-близко.
Роска много мила и искрена нежна душа си ти Heart Eyes. За мен е огромна чест и удоволствие, че те познавам виртуално и нетърпение да се запознаем лично Heart EyesЛилито е сладко добричко и умно  детенце Heart Eyes (и аз като малка се казвах Ии-и Laughing ) а Ицко и той една душица,сигурно му е мъчно за някои неща миличкия. Тревожа се за теб много и ми е адски мъчно. Моля се да уцелиш най-накрая свестен лекар и всичко да се нареди. Сигурна съм, че ще е така  Hug
Сладурче  дано да ти минат бързо  болките в яйчниците и да няма проблеми с жлъчката както се съмняваш Praynig Според мен някои деца са по-щурички ама не мисля, че не те признава Ивката. Много добре знаят коя е мама и колко се обичкат Heart Eyes
Галакси продължаваме с позитивните мисли разбира се Hug
Софинце как си Thinking?

П.С. Мерги ти ли беше водила Габи на куклен театър? Някъде около вас ли е?

# 278
  • София
Здравейте.... не съм в кондиция нещо да пиша но съм ви изчела подробно  Peace
И аз не знам от какво ми е депресията ама хич не съм в час, притеснено ми е, напрегнато... изпадам в нервни кризи, абе имам чуството на моменти че полудявам... милото ми детенце... само за това ми е мъчно...

Ауу...а фолиева киселина пиеш ли?    bouquet
Шегувам се, дано всичко мине бързо!

Катятя, според мен си е до детенце...някои са по-социални и могат да тръгнат по-рано, други не толкова...когато става въпрос за избор, де Simple Smile Любака чак към 2г видях, че мога да го оставя на друго място, при други хора. Сега Павката е готов след някой друг месец, да не избързвам да казвам, че още сега.... По-различен тип дете е. Винаги съм била привърженик на това, децата да ходят на ясла и градина, а не да се отглеждат сами у дома. Колкото по-рано се сблъскат с околните деца, толкова по-лесно и по-добре. После страдат повече. Отделно, че се развиват много по-бързо, учат се на много неща, обогатяват се всякак.

# 279
Деска, в анонса на новините по БТВ казаха, че Мадона ще има концерт в България  Party

# 280
  • Хасково
Деска, в анонса на новините по БТВ казаха, че Мадона ще има концерт в България  Party
Да, да  Party и аз за Дита се сетих като го чух Laughing Хайде, тичай за билети Hug
Не мога да пиша повече, щото Стела ми виси на крачола и вика с все сила "Деееем, дееем", което ще рече "Вземи ме" Crazy
Обичам вииии!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 281
  • София
Здравейте! Мен никаква ме няма, ама с Василия си обръщаме внимание цял следобед и цяла вечер, и си е присвоила тотално компютъра с нейните филми, когато не е с прахосмукачката  Crazy Спретнах набързо една салатка да хапна и това ми беше времето без нея. То не че има лошо, де, ама днес се чувствам дооооста обсебена. Като се изкъпем и я приспя се надявам да се включа по-адекватно.

Приятна вечер на всички!

Дитка, на първия ред сме!  Wink

# 282
"My name is Ditaaaaaaaa...I'll be your mistress tonight..." Леле, майчета, ПОЩУРЯХ от радост!!! newsm44  261uu newsm57 smile3535 #Milti dancing Ако Мадона дойде...не,не...не смея даже си представя...толкова сме развълнувани с милото, той не е чак такъв фен, но се радва...

Кажете не е ли ЖЕСТОКАА!!!:http://www.youtube.com/watch?v=8R7X-y70c_A&feature=related

# 283
  • София
Мама ми е на гости, но спи и няма да се впускам в разкази, че да не и тракам излишно.

Роси, понякога си мечтая за един доктор Хаос. Бе и в България има свестни лекари, ама защо така не ги намираме  Rolling Eyes
Катя, става ли само временно да е в частна ясла? Докато се отвори място в държавна.

Бързо оздравяване на болните!  Praynig

# 284
Добро утро!

Айде пак да ви сипя по едно кафенце:

При нас вали сняг  Rolling Eyes Добре, че вчера покрихме оранжерията, защото съвсем скоро работата започва, пък с това време едва ли скоро щеше да ни се отдаде възможност  Rolling Eyes

Сонче, радвам се, че си усетила щастието в поста ми, а не тъгата  Hug Цял ден след това се притеснявах да не ме разберете погрешно  Laughing
Ама и ти не казваш вие как сте  Naughty Как са децата  Heart Eyes

Медхен, тъй, тъй,.. срещате се с Таш, видя и ботушките, а ние тук си клепем  Rolling Eyes Таш, дай да им се порадваме и ние, де  Hug И пиши взе ли решение? Какво е?

Медхен, благодаря ти, че сподели, че сме на прав път  Hug Дано да е така! Пък ако не, ще имаме пресни плодове по всяко време на годината поне  Crazy

Теди, ха дано се видим това Лято вече  Hug Като се беше позагубила от хоризонта, все се чудих, ако имам възможност да дойда към Бургас, как ще те търся  Rolling Eyes  Hug

Дианче, ама ти си преживяла кошмар с тези идиоти  #2gunfire

Сладурче, може да не са яйчниците. И дано, де  Peace Казваш, че и коремът ти се е подул много  Thinking Ами то сега е точно периода на колитите. Времето е такова смотано, храната , която приемаме в този период на годината,.. та нищо чудно червата да ти създават проблем, които всъщност притискат яйчниците и затова да усещаш такава болка  Rolling Eyes
Дано да грешиш и за жлъчката  Praynig Знам, че имаш проблеми и с нея  Confused И на мен напоследък ми се обажда и много боли, бе  ooooh!
За Иви не се притеснявай. Те дечицата сега са в период на доказване, че могат всичко сами да вършат  Laughing Ние трябва да ги поощряваме , а не да ги отучваме  Peace Лилия например се качва лазешком по стълбите от първия до втория етаж и не позволява дори да я докосваме  ooooh! А мен ме е страх, понеже са без парапет и вървя плътно до нея, а тя само ме бута  ooooh! И ние вечер се храним по същия начин. Вечерята и вече е каквото свари да набута в устата си  Sick Мажи всичко и навсякъде, ама както Юлето е казала, не ми се иска да я храня като бебе до първи клас в устата  Outta Joint
И въобще да не ти минават такива мисли през главата, че се била отчуждила , след като си тръгнала на работа  Naughty Това пак е породено от желанието им да бъдат по-самостоятелни  Heart Eyes

Деска, браво на Момонка-коконка за дългия сън  Heart Eyes
И стига си се смазвала от Зимата! Има няма 1 месец и ще се постопли  Hug
На мен ми бият някакви обезболяващи  Rolling Eyes Като че ли днес вече има някакъв резултат  Rolling Eyes Ама ми остават още две, които се чудя къде да отида да ми ги бият  Rolling Eyes Получавам спазми на мускулите в дясното подребрие , както и в целия десен крак. Т.е кракът ме боли, де  Peace Тази болка се повлиява от инжекциите, но тази, която е в ингвиналната гънка не  Confused Но пък за там казват , че имам херния, та може и от това да ме боли, знам ли...

Баксиска, много се радвам, че сте хванали инфекцията на време  Hug
Щом Ангел щурее и дивее, бързо ще се оправи  Heart Eyes

Юле, картотека, а  Joy

Гале, стискаме, стискаме  Hug

Абе, Вале, как ще е напред Лили, бе  Rolling Eyes Та тя има 5 думи в речника си  Laughing Другите мами какви неща са разказвали  Hug

Ето Дес си има дори помощница , както и Цецето Heart Eyes
Дес, ние тази година така и не успяхме да се видим миналото Лято, ама силно се надявам да успеем през предстоящото  Hug
Аз многословието си го приемам като недостатък  Embarassed Мисълта ми винаги изпреварва думите ми и често говоря объркано и несмислено  Mr. Green Пък, когато се виждам с някой , все си мисля, че само аз говоря и наум постоянно си повтарям "Замълчи, замълчи..! Излчакай, изчакай..! Изслушвай, изслушвай..!"  ooooh!

Катенце, радвам се, че те виждам  Hug
Аз по принцип съм за ясла  Peace Мисля като Дианчето  Peace

Зита, отивай на срещата утре и ще видиш как ще ти светне  Hug Успех в начинанията  Hug

Лили, и аз чакам с нетърпение най-накрая да се срещнем Hug
Въобще непрекъснато си мечтая за идното Лято  Heart Eyes Толкова много съжалявам, че през изминалото бях в такова стресово състояние и едва ли не пропуснах почти цяла година от живота си  Confused Но времето е пред нас  Heart Eyes

Ехх, Скреч, де да имаше наистина един доктор Хаос  Mr. Green

Софи, притесняваш ме  Confused

Общи условия

Активация на акаунт