С новички мъници се попълват ФЕВРУАРСКИТЕ редици

• 13 060
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Geia веднага се телепортирам на първа страница да сложа някоя по-засукана на малката сладка муцка Heart Eyes Hug
Ууууууух,че е сладурчестаааааа...Ох,много ми е сладка...И е пухинка Heart Eyes Hug

# 76
pippeg , welcome! Леко и безпроблемно раждане!
Фокси ти добре си се ориентирала, за професиите на децата! А, ако искаш в предизборният си лозунг можеш да включиш и заветното " Вервайте ми!"  Laughing

А, за кака Радка предлагам да има линч! Защо не ни съчустваш, ааа?  cry А, наказанието предлагам да бъде изпълнено от

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, мерси Hug

# 78
Аууу Фокс сега ли ги оправи или нета ми пак зарежда бавно и аз се злагам тук  Embarassed
Изложи се,ама между нас ще си остане Whistling Как ще забравя такова нЯщо...Пък и датите са направено още от охооооо....време оно...
Прости ми  newsm20 велика си! А аз като се видя с интернет доставчика си ще го пребия собственноръчно ма може такова нещо два пъти да се излагам АЗ ужас ти казвам   Sick

# 79
pippeg , welcome! Леко и безпроблемно раждане!
Фокси ти добре си се ориентирала, за професиите на децата! А, ако искаш в предизборният си лозунг можеш да включиш и заветното " Вервайте ми!"  Laughing

А, за кака Радка предлагам да има линч! Защо не ни съчустваш, ааа?  cry А, наказанието предлагам да бъде изпълнено от
Аууууу,Васи,е сега ти пък вече прекали ......

# 80
  • Sofia
Ама момичета, имайте милост с тия красавци!!! #Crazy
Аз от май месец не съм виждала секс, то вече и не ми се иска, забравих какво е, ама все пак..... Simple Smile

Дарима, моето показание за секцио е, че бебето е седалищно и не ще мушмурока да се врътне... Ама вече кой се въртял, въртял се! Отивам си на 27-и да раждам и няма да ме връщат, надявам се!

Ние се върнахме от вечерята, похапнах като   261uu и сега се мушкам в леглото да гледам LOST  newsm68
Цели 2 серии излязли от новия сезон, а аз блея! Ще ме прощавате за off topic-a, ама съм пристрастена!

Лека нощ на всички и сладки сънища!

P.S. Гейче, ама много сладка малката принцеса!!! Много! Няма по-хубава гледка от тази на спящо детенце...  sleepuu Simple Smile

# 81
аууууууууууу,Фокси,страшна си,какви са тези чудесии на първа страничка,направо поглед не можах да сваля,особенно от рамките на снимките на двете бонбонки.Супер си направила страничката ни,не знам какво щяхме да правим,ако не беше ти newsm51 newsm20
Аз като вляза в страничките на другите бъдещи и настоящи мами винаги нещо не е както трябва,нашата е най-хубава!!!Мерси Фокси  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug Heart Eyes

# 82
Мдам, поредният шедьовър е тази темичка!  bouquet И бебоците ни, може да не са много, но са най-хубавите!
За варненската среща- засега сигурни сме аз,riccie, MayaG,vivi_mm, wondertedy7. Ако някоя не роди междувременно, разбира се. Wink Не съм запазвала маса, първо защото нямах време днес, а и защото 5-6 човека не вярвам да не намерят къде да ни сместят, особено в залата за Непушачи, която почти винаги е празна.
Между другото, след като v-pluemper  се отчете днес, а видях и siqnie да чете, сега ми липсва само m.mega. Дали не е родила?

# 83
  • в сърцето на един мъж...
Еее, Фокси, прекрасна си както винаги  bouquet Благодаря ти! newsm51
Коте, значи не съм сама в нещастието Mr. Green И като мен дълго и продължително Confused

# 84
Фокси,вчера си беше един нормален преглед,кръвно,обиколка на коремището,слушаме с фунията Crazy и ме гледа гинекологично.Живи и здрави ако не съм родила,другата сряда пак ще се видиме с него

# 85
  • София
Гея, Мила е прекрасна!!! Много е хубава. Hug

Коте, май всички днеска полудяхме като видяхме новите епизоди, а?!? Joy

# 86
Гея малката  Радмила е много красива и сладка Hug

Дарима късмет утре и чакаме новини Hug Hug
pippeg,Добре дошла!

# 87
  • София
dorabella, стискам палци за утре!!! Пожелавам ти да гушкаш здраво и щастливо бебче след по-малко от 1 ден!!!

# 88
Geia, малката Радмила е голяма сладуранка  Heart Eyes, пу пу пу, да е жива и здрава и да расте голяма красавица  Hug

Фокси, много е красиво оформлението на страничката и снимките на малките сладуранчета Hug
ще ми кажеш ли как се прави снимката в такава цветна рамка, аз съм разглеждала сайта за графиките, но не можах да намеря къде са рамките  Blush

Еххх днес какви хормони, какви страсти вилнеят из темата  Joy подозирам аз тази нощ какви сънища ще се въртят в главиците ни - все някакви розови среднощни....  smile3521 кой знае дали няма да нападнем спящите ни половинки на сън  hahaha

Ние с милото от близо месец и половина се въздържаме от кекс,  мъжа ми се притеснява повече от мен да не предизвикаме силни контракции Blush че последния път като се отдадохме до край на страстите ни, много ме сви корема и чувствах една вътрешна тежест, чак аз самата си помислих че ще е по-добре да се въздържаме занапред  Rolling Eyes Ама това ми го казва разума, а иначе ....... както каза Хамелионче - бебето си е бебе в корема, ама либидото си остава, че дори и се засилва   Blush затова в последно време се отдаваме само на ласки по френски -  smile3534

Представям си после доста мами, които са се въздържали месеци наред, като дойде момента да наваксват ... никой да не ги упреква че се хвърлят на половинката си като невидяли  Joy

Аз бях чела някъде че сексуалните удоволстивия по време на бременност ако не са ограничени по медицински причини, може да са полезни затова че допринасят за по-активно кръвообръщение в областта на таза, а това било добре за кръвоснабдяването на маткат, а и  удоволствието за майката предава и на бебето положителни хормони на радост Peace

Искам да ви покажа едни видео клипчета на бебчета като ги изписват... толкова са сладки милите, толкова е вълнуващо като си взимат сладките бебчета у дома  baby, пожелавам на всяка мама така да си роди и да си гушка бебчето здраво и пухкаво  Hug
http://www.victorpopov.com/videos-family.php?id=79

Още веднъж, много късмет и успех на Дорабела за утре, ще чакаме с нетърпение радостните вести от нея  Praynig

# 89
  • Бургас
dorabella, стискам палци за утре Praynig Ако знаеш как ти завиждам - на мен ми изглежда безконечно това чакане! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт