Отговори
# 135
  • София
Ми как какво, че би се изпуснал.  Mr. Green

Хайде подхлъзнал се ........... в джакузито Mr. Green

# 136
Темата може да премине в отговор на въпроса : Вие бихте ли се изпуснали във въпросното жакузи??? Grinning

# 137
Аз отговарям - В зависимост от питиетата може да се хлъзнем лекичко - съвсем леко... Laughing Grinning Laughing

# 138
Аз отговарям - В зависимост от питиетата може да се хлъзнем лекичко - съвсем леко... Laughing Grinning Laughing
То леко,леко,ама колко да е леко Joy hahaha

# 139
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО... newsm78
Иначе може човек да направи нещо но размяна на партньори според мен е прекалено.
Може двете дами да си разменят нежности или да поопипат чуждия мъж тук таме и да му направят нещо но дотук - без  чист секс. Stop

# 140
  • Стара Загора
Може двете дами да си разменят нежности или да поопипат чуждия мъж тук таме и да му направят нещо но дотук - без  чист секс. Stop
Само толкова ли позволяваш... даже не бих започвала тогава.
Що да се хабя за едните голи нежности  Joy

# 141
...или да поопипат чуждия мъж тук таме и да му направят нещо но дотук - без  чист секс. Stop
Какво нещо  Rolling Eyes?
 newsm12

# 142
Разбихте ме от смях.

# 143
...или да поопипат чуждия мъж тук таме и да му направят нещо но дотук - без  чист секс. Stop
 newsm12
Може би да вземат нещо на лизинг... Laughing Grinning

# 144
Много ми е важно какво точно е това ''нещо'', дето е позволено да се прави на чуждия мъж?

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 18:48 от Бианkа

# 145
  • France
Много ми е важно какво точно е това ''нещо'', дато е позволено да се прави на чуждия мъж?

Joy Joy Joy
Няма такова "нещо"-при взаимно съгласие всичко е позволено  Mr. Green

# 146
 newsm12
Да го погъделичкат напр. Joy
Аз на миУото ни давам.Ни да го пипат ,ни да го гъделичкат Crossing Arms

# 147
 newsm12

Дума за гъделичкане не отваряйте, че нали знаете д-р Врабчев на кое казва гъделичник.  Mr. Green
Така че ако някоя ще го гъделичка с гъделичника си, опасно става.  hahaha

# 148
 newsm12

Дума за гъделичкане не отваряйте, че нали знаете д-р Врабчев на кое казва гъделичник.  Mr. Green
Така че ако някоя ще го гъделичка с гъделичника си, опасно става.  hahaha
Аааа,Паси въпрос на вкус Mr. Green

# 149
Далеч от моя вкус да дам доброволно на някоя да използва гъделичника си върху моя мъж.   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт