Плетачки засмени за пролетни премени вече търсят схеми - 31

• 34 508
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден и от мен на Ven4i!

kabzimalka поздравления за постижението!Чантата е супер!

Ето и един шал за големия ми син
 http://media.snimka.bg/1984/010223796-big.jpg

# 121
Здравейте момичета!
Изпуснала съм ви  Hug
Аз съм в сесия и не мога да ви следя ама вие толкова сте писали  Crossing Arms
Честит Рожден ден на Венчислава и от мен!
Щастлива, здрава баба!   bouquet
Почерпката е на Венчи аз само ви я давам Simple Smile  Hug

# 122
Много благодаря, Snejana_G за бързия отговор   bouquet
Ще се опитам да я изплетя и след това ще се похваля с "изобретението" ми  Laughing Плетката много ми допадна, но пък ако не успея да я изплета ще пробвам с някоя друга.

Честит Рожден ден и от мен на Венчи!
С пожелание за много здраве, любов и щастливи мигове!   bouquet

# 123
  • Глоджево/близо до Русе/
Фиф,благодаря,ще се опитам да си оплета и аз като твоето болеро,но трябва първо да ми се освободи единия обръч от жилетката,ти с кой номер обръч го плете и колко прежда ти отиде(горе-долу да си преценя,че не съм така финна като тебе),и още нещо за което се сещам да питам,ти си дала точното разпределение на твоите бримки,но тъй като на мен по твоя модел ще ми е малко,според теб как трябва да ги разпределя дали да започна с повече от 100 бримки още от врата(но пък се опасявам,че ще стане широко полото) или да започна със 100 и докато завърша полото да наддавам постепенно(като казвам полото имам предвид яката около врата)

# 124
Честит Рожден Ден на Венчи! Да си здрава и да те слушат! Tada
Ето я моята мъжка жилетка
Установих, че никак не е лесно да се плете за мъж Embarassed

# 125
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Благодаря на всички за хубавите пожелания   newsm20

и защото съм все още индианец в поставянето на снимки във форума почерпете се от тук

# 126
  • в баира
mama na dili : Плетох го с иглите, препоръчани за преждата -  4.5. Аз си определих бримките така: Тъй като се започва с 2х2 ластик, реших да изплета 15 бримки пробно 2х2. Измерих си шията и според плътността на пробното парче изчислих бримките. Всъщност аз винаги така правя, този метод никога не бърка. Не наддавай на полото! След него ще почнеш.

Драги ми господине: Много добре му стои жилетката. Със здраве да си я носи! И правилно си установила - аз на моя не плета.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 14:21 от Фифундрела

# 127
венчи, честит рожден ден и от мен! Много здраве и време за реализация на идеи и мечти ти пожелавам!

катиАбв, твоята прежда не съм виждала в София, обаче я видях за пръв път в Бургаси  се влюбих, някога ще се сдобия с такава.

# 128
Много благодаря, Snejana_G за бързия отговор   bouquet
Ще се опитам да я изплетя и след това ще се похваля с "изобретението" ми  Laughing Плетката много ми допадна, но пък ако не успея да я изплета ще пробвам с някоя друга.

Честит Рожден ден и от мен на Венчи!
С пожелание за много здраве, любов и щастливи мигове!   bouquet
За такава шапка ли говорите извиняваите че се мешам само незнам как е плетена че не аз я плетах  newsm78 (извинявам се за снимката малко е тъмна)  Confused http://www.snimka.bg/album.php?album_id=329981&pid=10225517

# 129
Честит рожден ден на Венчи! Много здраве ти желая, радости в къщи и удовлетворение на работа!  :bouquet Nightwish, наистина не се вижда добре от снимките за какво навиване става дума. Ако е това, за което аз ти писах, това означава че лентата, която си изплела ще стои увита като спиралата на знака за безкрайност. А ако не ти стоят изправени "стените", може да се дължи на много неща - може да е плетено по-рехаво, знам ли.

# 130
а ето и аз снощи какво сътворих от тези видеоуроци  Blush Обаче няма да ми се смеете защото за първи път плета на 1 кука ,може ако нещо е сбъркано да ме поправите  Rolling Eyes Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=329981&pid=10175901

Chova, много харесах шапката в розово! За каква възраст става? Можеш ли да ми дадеш схема - и аз съм начинаеща с куката, а имам желание да я изплета за моята принцеса. Всякакви съвети и напътствия са добре дошли  Simple Smile

Венчи, честит рожден ден и от мен! Много здраве, хубави плетки и сбъднати мечти!   bouquet

# 131
а ето и аз снощи какво сътворих от тези видеоуроци  Blush Обаче няма да ми се смеете защото за първи път плета на 1 кука ,може ако нещо е сбъркано да ме поправите  Rolling Eyes Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=329981&pid=10175901

Chova, много харесах шапката в розово! За каква възраст става? Можеш ли да ми дадеш схема - и аз съм начинаеща с куката, а имам желание да я изплета за моята принцеса. Всякакви съвети и напътствия са добре дошли  Simple Smile

Венчи, честит рожден ден и от мен! Много здраве, хубави плетки и сбъднати мечти!   bouquet
Розовата шапка е за 4мес. бебе ...............схема нямам и незнам даже как да ти обясна как я плетах  Sad просто гледах в you tube уроците ) има как да изплетеш шапка .Аз също съм начинаеща с куката и нито знам плетки нито как се почва нито пък схеми.... newsm78 Thinking Sad Embarassed съжалявам че немога да ти помогна но тук има по добри плетачки на 1 кука питаи ги тях  Embarassed ето тук показва как се плете шапка http://www.youtube.com/user/tjw1963

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 14:50 от chova

# 132
Chova, благодаря! Ще гледам филмчетата и ще видим какво ще сътворя. Надявам се да е шапка все пак  Laughing
Само на 3 мес. сме, но майсторките тук съвсем ме заразиха и съм харесала какво ли не още от сега... та чак до към 18-тата й година  Laughing Доста време ще мине докато стигна подобни висоти, но определено ме вдъхновявате, момичета!

# 133
Chova, благодаря! Ще гледам филмчетата и ще видим какво ще сътворя. Надявам се да е шапка все пак  Laughing
Само на 3 мес. сме, но майсторките тук съвсем ме заразиха и съм харесала какво ли не още от сега... та чак до към 18-тата й година  Laughing Доста време ще мине докато стигна подобни висоти, но определено ме вдъхновявате, момичета!
Ще се справиш сигурна съм аз където съм самоук "плетар" нямам баби (вече) които да ми показват Sad............но от тук от там скалъпвам по нещо  newsm12   Успех!!! newsm03

# 134
Плетенето на 5 игли е  ужасно досадно!!!!!!!!! Снощи обърках при броенето бримките за снежното поло, уж да разплета само един ред, ама изтървах бримките, развалих го до край Twisted Evil тия куки само ме ръчкат и ми дрънкат като се удрят една в друга, оплита ми се конеца между тях,както се пресичат на кръст...КОШМАР НА КОШМАРИТЕ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Таз вечер ще го почвам отново.

Кати, в магазина в търговския дом има търсената от теб марка прежди, а точно за вида,който ти трябва,не мога да кажа,но има някакви,които наистина приличат на лентичка кадифе,направиха ми впечатление миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт