Плетачки засмени за пролетни премени вече търсят схеми - 31

• 34 506
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
 bdbaloni и от мен на Ven4i

ЗДРАВЕ  и  КЪСМЕТ  и много нови осъществени плетачески идеи

# 106
Венчи, честит РД и от мен!  bouquet
Много здраве!

Кабзи поздравления!
Помня и успеха на летящата с тези шалове и притежанието им от наши попизпълнители Wink
Радвам се че темата има реална реализация.

# 107
Честито на Венчи и от мен   bouquet
chova, я се стегни, момиче  Wink , чак аз я разбрах тази схема  Laughing важно е да следиш реда на изплитане (цифричките там от 1 до едиколко си)  Peace

# 108
  • София
Момичета, някой знае ли къде в Сф може да се намери прежда на ЯрнАрт?.. Трябва ми една прежда Делфин - тя е "рошава" като кадиве някак, не ми достигна за 1/2 качулка и... доста ми е тъпо... Хелп!, много, ама много моля!!!

# 109
  • Глоджево/близо до Русе/
имам въпрос към Фифундрела,става въпрос за реглана който се плете отгоре,това обяснение е от един неин пост,но нещо не ми стана ясно-само от едната страна на реглана ли наддаваш или и от двете?

"Преди всяка реглан линия наддаваш по 1 бр  - на лицевата страна, а от опаковата страна я изплиташ. "

# 110
Fiorella28 тук е описанието на шапчицата, за която питаше. За плетката по-късно ще се включа, че не ми е останало време да  я пробвам.

newsm59 Венчи! Много здраве, щастие и време за хобито ти пожелавам!

# 111
  • в баира
"Преди всяка реглан линия наддаваш по 1 бр  - на лицевата страна, а от опаковата страна я изплиташ. "
Ами като не пиша като хората.  ooooh! Преди и след всяка линия се наддава.
Питай, ако нещо не ти е ясно! Ще помагаме.

# 112
Честит рожден ден на Венчи! Много здраве, щастие и любов!
Честито, Кабзи! Още успехи в хобито ти желая!

# 113
Венчи, Честит Рожден Ден!
Щастие, здраве, любов и много плетачески успехи ти желая! Heart Eyes

# 114
Розовата ми жилетка от ангора с къс ръкав е готова ,даже днес съм се барнала  и с прозрачно сиво боди под нея. Снимана е , довечера ще кача снимката , дано да се види.

Започнах жилетка  и с преждата на ТОТО на Статекс , но е доста дебела , плета я на №9. Плетеници и фигури не стават. Изплетох 9реда опаково / и от двете страни / после 10р. гладко лицево , след него 3 р.опаково , 7р. гладко лицево , 3 р. опаково , 4 р.гладко лицево , 3 р.опаково , 1р.гладко лицево ,3 р.опаково ,и нагоре в обратния ред - 4р.лицево , 3 р.опаково , 7р.лицево , 3р.опаково , 10р.лицево. Дали е добре.Имате ли други идеи  newsm78. Ще снимам и това за да видите.

# 115
Момичета, дайте идеи, имам един килограм 100 % вълна и не мога да реша , какво да го правя...Вариантите са шалте за спалня, и ...май друго не се сещам...За пуловер е много грубо, боцка... ThinkingМоже пък на вас нещо да ви дойде наум?  bouquet Предварително благодаря!

# 116
Палтото на Фифи предлагам.

# 117
Момичета, дайте идеи, имам един килограм 100 % вълна и не мога да реша , какво да го правя...Вариантите са шалте за спалня, и ...май друго не се сещам...За пуловер е много грубо, боцка... ThinkingМоже пък на вас нещо да ви дойде наум?  bouquet Предварително благодаря!
Ето ако искаш нещо подобно това баба ми го е плела от домашна вълна http://www.snimka.bg/album.php?album_id=329981  prostor

# 118
Палтото на Фифи предлагам.
Трябва да погледна описанието, малко се съмнявам да се справя, но пък може да опитам, а къде беше то , има ли го в библиотеката?
А това плетеното от баба ти шалте е страхотно chova , но моята вълна е само един цвят ... Sad

# 119
  • София
Палто или пелерина, нещо такова, с подплата и хастар - да не боцка. За сухите дни, че страшно тежи като се намокри, но за който понася вълна, казват, че няма друга толкова топлеща материя...

Можеш и да я боядисаш в цвят, който ти харесва. Може, принципно, и "преливащ" цвят да направиш - като просто вадиш кълбетата постепенно... Това може да се направи и след изплитането...

ПП
А някой да е срещал моята ЯнАрт?.. Мноого моля - изобщо нем ога да обикалям, с малкия съм закрепосена тук и...  Sad Cry

Общи условия

Активация на акаунт