Плетачки засмени за пролетни премени вече търсят схеми - 31

• 34 232
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Открих... себе си. Joy Joy

това е човекът от аватара ми и схемата на тютюнджийските му ръкавици

Отивам да благодаря на авторите на дизайна и снимката.  ooooh!  bouquet

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 16:56 от dodofit

# 91
dodofit, страхотна снимка!И аз имам нужда от такива ръкавици   smokeuu
venividivince , качвам снимките, но не знам дали се вижда добре...
Става въпрос за това, че като го изправя от едната страна, от другата страна се  увива наобратно  Embarassed Embarassed EmbarassedОх, ужас...

# 92
  • Севлиево
Браво kabzimalka   bouquet

# 93
Здравейте,

От скоро открих форума и съм силно впечатлена от плетивата, които майсторите. Когато имам свободно време много обичам да плета, но не съм голям специалист Grinning. В тази връзка бих искала да помоля за разяснения за начина, по който се плете този модел детска шапка, както и за плетката й.

http://family.webshots.com/photo/2100483620103562857etNgWp

Благодаря предварително  Simple Smile

# 94
Fiorella28 здравей!

Аз съм я снимала тази шапка. Имаме я подарък, така че не знам дали ще съм точна, но пък една мама я изплете и добре и се беше получило. За да не се повтарям ще намеря и пусна линк към обясненията, които съм писала в темите ни. Най-общо това е едно правоъгълно парче, което се зашива по този начин. Плетката не съм я пробвала, но утре ще го направя, мисля, че не е нещо сложно, но пък ефектно, може и на други да послужи  Peace Сега се сещам, че и във пелена съм я виждала и стои доста добре.

Nightwish според мен, това навиване ще се оправи като изплетеш достатъчно от дължината, но нека все пак и други да се изкажат ... Да не те подведем да плетеш много пък накрая да си остане навито  Hug

kabzimalka впечатлена съм и искрено се радвам!

Дидк@ бързо оздравяване и от мен!

# 95
Здравейте, дружки!!!!!!!!!!!
 Аз за жалост нямах време да завърша болерото,което си плета вече втора седмица Sad, но се надявам искрено и си го поставям за цел до другата неделя да е готово,че пролет иде!!!!!!!!!

Заплетох снежното поло!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 Обаче да не се хваля много,защото изкарах само до 9-ти ред... Simple Smile Но ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ТАНЕ за подробното описание, благодарение на което изкарах тия 9 реда!!!!!!!!!!!

Накрая по темата за маркерите и други плетачески джаджи, аз се отписвам от списъка на арт мама,защото намерих в София добре заредени магазини с по-изгодни цени и дори вече си понакупих това-онова. Благодарности за труда  по издирването на тия дреболийки и предоставения списък!!!!!!!!!!!!!  bouquet

Пропуснах да кажа,kabzimalka , чантата ти много ми харесва!!!!!!!!!!!
От подобна прежда,но вивено червена на цвят, плета сега болерото,което споменах в началото.

# 96
kabzimalka, поздравления!!! Hug Страхотно е, че ще участваш в каталога...
Чантата е много сладурска!Ефекта на преждата ли е такъв или така си плела? ThinkingМоля, сподели каква е преждата \ или плетката\  Mr. Green

Благоаря за поздравленията!

Ефектът на чантата е в преждата - тя самата е на такива бобчета,които при плетенето гледах да остават от лицевата страна само.Преждата е българска,ама не пазя етикетчетата и не помня как се казва. За тази чанта ми отидоха малко повече от 200гр,защото я плетох на много тънка кука 1,5мм,за да стои по-твърда,а и първоначално мислех да не и слагам хастар.А,Амели,ще я покажеш ли?

Колкото до попадането на плетивата ми в каталога - всичко стана случайно,ама наистина случайно и непреднамерено от моя страна. И затова толкова много се радвам,защото двама дизайнери оцениха високо труда ми  - до степен да пожелаят моите плетива да бъдат снимани и показвани редом с техните творения.Пожелавам на всички вас да изпитате подобна радост и удовлетворение от това,което правите!Признавам,че за мен плетенето е страст и отделям повече време за него,отколкото за домакинската работа.Доставя ми удоволствие да плета на близки и приятелки и на техните деца.

На снежното поло и аз съм му вдигнала мерника,но ще почака.Преди това съм си поставила други задачки за изпълнение.

# 97
кабзималка, браво   bouquet пожелавам ти догодина пробивът да е многократно по-голям!

аз не съм показвала отдавна. Оказа се ,че първото ми творение от "абудабския ми период" е тази гъсеница - децата се скъсаха да играят с нея.

# 98
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
Kabzi честито и от мен! Това си е голямо постижение   bouquet

Аз най-накрая приключих болерото, дето го мъча от преди Коледа. Нещо не ми вървеше. Сега се пере и ще го покажа като изсъхне. Иначе и аз съм на тема зимно поло, че го почнах за детенце ама.... Embarassed

Тити гъсеничката е много сладка.

Дидка, оправяйте се бързичко. Hug

# 99
  • Глоджево/близо до Русе/
Ven4i,днес е рожденничка!Да ни е жива и здрава  bouquet
kabzimalka,много се радвам за теб,много е хубаво да си оценен и то от специалисти Peace

# 100
  • в баира
kabzimalka : Поздравления и от мен! Страхотно постижение!   newsm74 Ще чакаме да ни покажеш каталога.
тити: Много е готина гъсеничката. 

Ven4i: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

bdbaloni

# 101
  • Севлиево
Честит рожден ден и от мен Ven4i   bouquet

# 102
Аз искам да попитам за шалчетата на 1 кука дето ги плетете(неможах да намеря линка) ........та,всяко цвете поотделно ли се плете или как? newsm78 Thinking Мисля че и Фифи беше дала снимка ,обаче неможах да намеря къде беше,дано се сетите за кои питам Confused А ии друго се сетих детска шапка с картинка на 1 кука как се плете ,картинката после ли се изплита или докато плета шапката newsm78 ? Благодаря предварителни! Rolling Eyes А ето го шалчето http://www.flickr.com/photos/14041076@N05/2109993885/in/photostream/ Blush

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:19 от chova

# 103
# 104
Ех Фифи мерси ама мислиш ,че разбирам нещо по тази схема  newsm78 Thinking Weary

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 10:17 от chova

Общи условия

Активация на акаунт