Велико Търново - 2-ра слънчева и усмихната тема

• 31 686
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
Реме-наистина някой хора нямат акъл с бабешките съвети.ЗА осоляването не ми се говори,какви войни водих да не ми го осолят.
Днес е мрачно,а аз от 6.30 снова ,между кухнята и пералнята и се чудя кой път да хващам.

# 61
Честита ви нова темичка, момичета! Много са ви сладки рожбите Simple Smile. Чудесна инициатива на polinita! Аз не съм писала отдавна, но иначе ви чета редовно.

polinita, ако не те притеснява, сподели от какво ти е проблема. Сигурно бих могла да ти помогна, макар че като си се оперирала веднъж, става по-сложно. И кажи при кой лекар ходиш. Ако искаш пиши  ЛС.

# 62
Май само аз си стоя вкъщи и се гледам с компютъра  newsm78   ?????

# 63
  • някъде там
момичета, извинете ме знам, че не е много удачно да го пиша тук, но продавам комбинирана и лятна колички, ако някои се интересува да ми пиши на ЛС Simple Smile

# 64
 Добро утро, болярски мами!

Голям дъжд, голямо чудо!   umbrella В такова време едва ли ще има много разхождащи се, затова предвиждам по-сериозна активност днес.

Полинитка, това с гърдата звучи доста сериозно  Confused Искрено се надявам всичко да се размина бързо и безболезнено  Praynig

Да не забравя да поздравя и Верчето Караджова за рожденния ден на патерици! Да си мнооого обичана, глезена и обгрижвана от любимите ти хора! Здраве и щастие на цялото ти семейство!   bouquet

Реме, поздравления за изпитите!   Hands Clap Аз това богоугодно дело със сесията го приключих още декември и сега даже малко ми липсва напрежението и цялата суетня покрай колегите, ама нейсе...  на лято ще ми се върне тъпкано и с бебче и с изпити  Mr. Green

Желая ви приятен, мързелив ден! Мен ме подхванал Големият Мързел и мисля цял ден да се отдам на филмчета и книжки в леглото... ми така де, сега ми се е паднало  amiiii

# 65
Оффф наистина ужасен дъжд - а малкия е подивял от сутринта.Вече счупи телевизора и не ми се мисли до вечерта какво ме чака ooooh!

# 66
  • велико търново
здравей те, и от мен мили мами дайте рецепта против скука в дъждовен ден като днешният.

# 67
Привет и от мен!

Пореден кофти ден. smile3516 Писна ми, искам пролет.

Мартеничка, ти какви филмчета, какви почивки, няма ли утре да раждаш?? ooooh! Grinning

zmen4o , и моята щерка вече скучае, а деня едва започва... Tired

Толкова за сега. Отиваме да гледаме за 178ми път едни клипчета. Laughing

# 68

Ditta, утре може би не, ама в сряда, виж, едва ли ще ми се размине раждането  Mr. Green

Ама вместо да седя и да се притеснявам реших да се поглезя докато мога - филмче, гобленче, маникюрче (с безцветен лак, че казаха за упойката било важно да се вижда цвета на ноктите), може маска за лице да си забъркам... ей такива ми ти работи. Все си мисля, че после едва ли ще ми остава време ( а и мерак ) да се занимавам със себе си smile3541.

YSMIV4ICA, рецепти против скука за мама/жена - дал Господ (романтични филмчета, книжки, готвене, ако обичаш, разкрасяване, цветарство,кръстословици). Виж,  с детенце е по-сложно. То зависи и колко е големичко де, но предполагам най-трудно е да задържиш вниманието на 2-3 годишните, които хем имат потенциал и енергия за 100 бели в минута, хем зор да си занимаваш с едно нещо повече от половин час. И пак на ход идват изобретателността и сръчността на мамата - можете да опечете курабийки или да направите крем (ако си готова да се примириш с неизбежното омазване на кухнята), да нарисувате/оцветите/апликирате нещо, да си направите книжка с приказка и да я илюстрирате (ако сте по-големички), да почетете малко, да потанцувате (това би изтощило малкото диване)... знам ли. Импровизирам само, нямам грам опит и предполагам е далеч по-ангажиращо и изтощително, отколкото звучи  smile3544

Понеже скоро повдигнахме темата с излизането по заведения и нощния живот да ви споделя още една идея. Тъй като от има-няма 7-8 месеца почти сме абдикирали от подобен род забавления, с изключение на някоя вечеря в тих ресторант, наблегнахме яко на гостите. Аз обожавам да посрещам приятели вкъщи и последните няколко пъти процедираме така: каним си 1 или 2 двойки към 6, вечеряме, дъра-бъра и после започваме да играем Монополи или Риск Party  Така обикновено откарваме до към 12 и е супер забавно. Ако ни омръзне минаваме на игра на филми примерно. Картите ги избягваме, че изискват много концентрация, няма я комуникацията, а и нерви отиват. Ама Монополито е голям човек  Peace Даже сега си мислим да си направим нашо си, търновско, Монополи. Ще си напишем наши карти и ще си разчертаем игрални полета - например, кварталите ще са Картала, Пишмана, Чолаковци; ще има административни сгради - данъчното, ЖП гарата, автогарите, ВиК, ей такива неща  Grinning

Ехааа, аз добре се разписах днес. Дано не съм ви досадила много.   bouquet

# 69
Здравейте и от мен Laughing
Аз в този дъжд трябва да стигна до поликлиниката, голям кошмар ми е а и бебо много ми тежи.
МАРТЕНИЧКА ти кога очакваш твоето бебче, аз съм съвсем накрая и не издържам вече  Sad

# 70
  • велико търново
усмивчица благодари на  мартеничка за саветите.имам 7год. дъщеря която  е  пълна с енергия.и втората ми дъщеричка по нищо май няма да отстъпи на кака си тя е на 11месеца.а що се отнася до гостите и аз ги обожавам.но не сме играли след вечерята на монополи и др.а ми се иска да пробваме.а както предлагаш и да е с търново мисля ,че ще е още по интерестно.като го направиш моляте сподели.а и наи важното касмет при раждането и здраве.                                           

# 71
Здравейте  Hug искам да попитам ако има мами раждали в Горна Оряховица да ми кажат предлага ли се епидурална упойка при нормално раждане много ще се радвам ако ми отговорите пиша от името на сестра си тя ще ражда края на февруари .

# 72
Здравейте  Hug искам да попитам ако има мами раждали в Горна Оряховица да ми кажат предлага ли се епидурална упойка при нормално раждане много ще се радвам ако ми отговорите пиша от името на сестра си тя ще ражда края на февруари .
[/quote
Миналата година когато питах, не се предлагаше. Там нямат такива подготвени анестезиолози, поне тогавашната Анестезиоложка, която беше и голяма гаднярка де /и друг път сме го коментирали това.../ За Търново неща да им правя реклама, имат си хората обучен екип.

# 73
Здравейте, мами от Търново и региона. Не съм писала в тази тема, въпреки че редовно я чета. Бременна съм с близнаци и имам въпрос. Искам да ви питам при кого раждахте? Аз се замислям за ГО, но доки ми каза, че ако бебетата са малки, е по-добре в Търново. Та затова питам при кого в Търново?

# 74
  • Велико Търново
Ако,бебетата са малки по-добре в Плевен.Тук има неонатология,ама сега пък нямало специалист неонатолог Embarassed
Или акулата ще е глуха или свирката без топче Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт