Велико Търново - 2-ра слънчева и усмихната тема

• 31 685
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Не се изказах правилно за д-р Кьорчева!Извинете!Исках да кажа,че не е джипи.Иначе,ако отидеш при нея с направление -да ,така става,но не може да ти е личен лекар по здравната каса.Поне аз така знам.
Точно така е Peace
Съпругат и д-р Кьорчев е джипи.

# 46
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, caradchova !

# 47
Хоп и аз да се запиша в новата тема, много сте бързи Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на caradchova  !
Относно лекарите аз също не съм си имала много вземане даване
Къорчев ми беше личен лекар до скоро и наистина за жена му съм чувала само добри отзиви пък и винаги е било пълно пред кабинета и.
За гинеколог аз съм доволна от Ангелов - той ми наблюдаваше бременността , нямам забележки.
За очен лекар - Цветанова от Горна Оряховица

# 48
Личната ни е д-р Сергиева, така че един глас от мен и за нея.

Караджова, Честит рожден ден!

# 49
  • Велико Търново
ЧРД,caradchova!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 50
Честит рожден ден и от мен charadcova Hug Само здраве ,щастие и много любов  Laughing
По въпроса за лекарите - на нас педиатър ни е Йорданова ( повечето я познават с предишната и фамилия - Чонева) и съм мноооооооого доволна . Hug

# 51
  • велико търново
задочно те познавам колежка съм на майка ти Ценка.и аз имах ч.р.д. станах на 30г.поздрави на мама Цени страхотен човек е.целувка на малката бонбона ,а батьовците да помагат и слушат.чао

# 52
задочно те познавам колежка съм на майка ти Ценка.и аз имах ч.р.д. станах на 30г.поздрави на мама Цени страхотен човек е.целувка на малката бонбона ,а батьовците да помагат и слушат.чао
Благодаря за поздравите!
Честити рожден ден!
Много здраве щастие и късмет!  bouquet

# 53
ехооо....

къде се изгубихте, а? в този слънчев приятен ден къде ли може да сте??  Mr. Green

reme, взе ли изпита?

Kameliya, вчера (или днес беше- вече не помня), май се разминахме на Мистрала ...Ти ли беше??  Thinking Прощавай че не те поздравих, и прощавай че се обърнах след теб, почесах се и си казах: "Мдаааа, откъде ли я познавам"  Mr. Green . Минах още 10 крачки и баааамммм - просветна ми...

тъй че - ако не съм поздравила някоя мама по улиците има право да ме нахока...ама не е нарочно  Embarassed

момичета, аз имам страшен проблем Отново с гърдата - освен че е възпалена ....ами днес ми се отвори разреза (който ми направиха преди повече от месец) и сега тече гной от там...  smile3518
страх ме е....ще има операция....със сигурност....моля ви да ми стискате палци...исках да споделя.....

# 54
Ох, Поли newsm17 дано всичко мине добре и без операция. Ти обади ли се на док., че много страшно ми звучи. За днес, да ние бяхме на разходка Wink
Пиши как си.  Hug

# 55
Хейййй здравейте и от нас  Wink

Вече този мой мъж започна да ми тежи - докато изляза и кръстчето ме заболява  Sad  но какво да се прави - трай мамо докато изляза  Joy

Поли - стискам палци всичко да се оправи  Hug

Мартеничка - леко раждане и ви чакаме да се завърнете трима  Hug

Е,май това е от мен засега  Wink

# 56
polinita, какво са тези неща, дето ти се случват Sad. Това на нищо не прилича, дано се оправи с антибиотици или някакви други хапчета,без да се стига до операция. Да пишеш какво е казал лекарят.

Аз си взех изпита, имам още два и напред към втория семестър. Лъчко две нощи почти не е спал, защото му избива зъб и целият му венец е надут. На мъжа ми някаква колежка му е дала идеята да го мажем със счукан аналгин и направо се чудя къде и е акълът на тази жена. Когато се роди Лъчко, пък някаква друга колежка му беше казала да го солим и направо взех да си мисля, че тези жени му се подиграват.

Хайде, това е от мен, дано утре времето да е хубаво, че си имам планове за разходки.

# 57
Здравейте,
Поли-наистина звучи страшно,дано има начин да се оправиш без операция.Това от запушване ли ти беше станало?
Аз имах проблеми първия месец от запушване,но слава богу се оправих с лецитин и зелеви листа,а накрая и малко антибитоик пих.Много е неприятно и болезнено CryИначе Поли-сигурно съм била аз,защото имам все излизания по центъра по работа и обикновено все много бързам,дори онзи ден видях Доти и ми се искаше да надникна да видя и бебка,но наистина много бързах.Ще гледам да се обаждам вече и вие се обаждайте,ако ме видите.Сега съм с кестенява коса на черта.
Днес не съм излизала,пратих малкия с татко си на село.А аз чистих и гледах филми цял ден.А допреди малко бяхме на ресторант.
Днес наистина беше супер за разходка.

# 58
  • Велико Търново
Хееейй  Kameliya  другия път се обади Wink.. аз воабще не съм те видяла... ,но то  е нормално при мен Hug
Хубав  ден момичета

# 59
добро утро и от мен, Поли стискаме палци всичко да мине добре Hug Praynigи аз гледам че ни няма в форума ,ами при тия хубави дни как да стоим в къщи,а reme по добре дай нещо обезболяващо на Лъчко отколкото аналгин та той е малък тези жени неразбират .Габи нещо се рзкиха бе то това време така лъже,айде за сега лек ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт