107 DE: Крапфени нагъваме и за почивки умуваме

• 13 236
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
4РД, МГМ   bouquet Жива и zдрава   bouquet

Сърфи  hahaha  браво на Симонка. И ти zавиждам zа Лауфските лекари  Crossing Arms  При нас дават и ме4ета, и брецелн  Mr. Green  При zъболекарката пък имат една кутия пълна със съкробиЩа  Wink и децата могат да си иzбират неЩи4ко.
Между другото, Сърфи, я иzдай какво й подарихте на момата, 4е аz неЩо не мога да иzмисля (е, имам и оЩе малко време).

При нас ниЩо ново. Мъжът ми утре преди обяд се прибира, слава Богу. Все оЩе не сме иzбрали хотел zа лятото  ooooh! Аz искам в Гърция, вси4ки ми каzват 4е по това време оЩе става zа плаж, но мъжът ми си е все така скепти4ен и дава вето  Crossing Arms

Отиваме до муzикалното, бай ви  Wink

# 151
  • Germany
Здравейте другарки, Дюсс е потънал в грип и естествено нашето семейство не може да пропусне възможността да се сприятели с всеки срещнат вирус и ето ни нА всичките по леглата, отново за трети път тази зима!!!  Confused Писна ми - само това мога да кажа в заключение  Tired Tired

Сега искам да ви попитам за мнението ви за хомеопатията - някой ходи ли при лекар хомеопат, децата водили ли сте ги, и изобщо всичко   bouquet започвам да се замисля да мина на хомеопат - може пък да имам повече успех сред вирусите  Whistling

# 152
Сега искам да ви попитам за мнението ви за хомеопатията - някой ходи ли при лекар хомеопат, децата водили ли сте ги, и изобщо всичко bouquet започвам да се замисля да мина на хомеопат - може пък да имам повече успех сред вирусите Whistling

Деси, със сигурност ще имаш - вярвай ми! Обаче и много търпение трябва да имаш, защото ефекта ще го усетиш след няколко месеца. А и самият вид лечение изисква много търпение.

# 153
  • Germany
Ох, това ми е проблема, аз не съм изобщо търпелив човек - винаги искам всичко да става сега и веднага  Tired

# 154
Я да се промъкна между бъкащите бацили и да кажа едно добрутро!

Явно не ми е полезно да се наспивам, да ви кажа. Не стига че трите се успахме и се обличахме като новобранци при тревога, ами и се наложи да се разходим два-три пъти до колата и обратно - първо си забравих връзката с всички ключове на горната врата, а за беля нямаше никой в кооперацията, за да ми отвори входната.  Добре че домакинът се появи отнякъде. После бях изпуснала едната ръкавица, че пак играх пехотинец до входната врата, където пък ме чакаше DHL с пакет, така че го играх пак пехотинец до четвъртия етаж. И това без да съм пила кафе! Сега си наваксвам.

Я споделете как увеличавате млеконадоя, че госпожицата наддава по около 80-ина грама на седмица и акушерката каза, че това било долната граница. Чай и малцова бира вече пробвах, второто с много лош ефект върху задника ми.

Десита, аз прехвърлих семейството при хомеопат, първо Хана, после и баща й. Аз принципно не пия лекарства, но ако се наложи, пак бих се обърнала към него. От близо две години не сме имали никакви сериозни проблеми, най-големият от тях - астмата на мъжа ми - почти напълно изчезна.  Към написано от Тоничка само добавям – много внимателно избирай специалист. В Германия много учили-недоучили Heilpraktiker се пишат и хомеопати въпреки че нищо не вдяват. Моят съвет е да търсиш хомеопат, който е И лекар. Ако искаш, мога да ти дам координатите на нашия.

И да ви светна – хер Спрингстийн Брус идва да ни пее! Началото на юли в Мюнхен и Франкфурт. Желаещи?

# 155
  • Germany
Благодаря, Мишка, за пояснението   bouquet Мисля да потърся тук при нас, нали трябва лично да ни прегледа

# 156
Момичета, така като сте подхванали темата за хомеопатите, да ви питам, аз съм с постоянно главоболие, дали ще може да ми помогне нещо такова  Rolling Eyes да търся и аз  Thinking

# 157
Малката Госпожица Мърморана ,
Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, усмихната и щастлива!!!

# 158
Десита, естествено че трябва да ви направи профил, на мен ми хрумна, че може нашият да познава някого из вашия край. Както и да е.

Сиу, търси, друг съвет не мога да ти дам, знам, че главоболието е една от най-честите причини да се посещава хомеопат.

МГМ, честит ти рожден ден, хлапе!

# 159
С хомеопатията нямам иzобЩо опит. Не 4е съм против нея, ниЩо такова няма, но просто нямам опит  Wink

МиШке, а беzалкохолна Ердингер пробва ли?

Сийке  Wink  главобол може да има беzброй при4ини, например zъби или гърбът. Аz бих отиШла на остеопат, zаЩото ако неЩо се е раzместило, то и хомеопатията няма да може да го върне на място  Thinking Или на фиzиотерапевт, а най добре на фиz.тер./остеопат  Grinning

# 160
Данке Мишкин  Hug
Татянски така като си го подкарала да взема да намеря физиотерапевт-остеопат-хомеопат-невролог  hahaha Със сигурност ще ме излекува  Mr. Green
МГМ всичко най, най!

# 161
Мишка, свари си GERSTENWASSER. При варенето слагам ванилия, джинджифил (ингвер), канела. Както пише и в рецептата, можеш да си го разреждаш 50:50 със сок. Ефектът върху задника обаче, страхувам се, отново е лош Mr. Green
Малко встрани от хомеопатията, но не съвсем-цветолечение прилагате ли? На д-р Бах прословутите есенции. Вчера изчетох няколко статии и се запалих Crazy
МГМ, скъпа Съ-Водолейке, да си жива и здрава!  bouquet

# 162
Сю, мигрена ли имаш? Ако е това, забрави за хомеопатите!  Peace Евентуално може да ти помогне акупунктура. Иначе е най-добре да си пиеш хаповете още преди кризата да ти е започнала!  Peace Но като цяло не е лошо да си чекнеш очите, зъбите и носа. Може да е симптоматична болка...
Танче, къде ги намираш тия остеопатки?  Laughing И колко пари взимат?

# 163
http://www.osteopathie.de/  в дясно има баzа данни с остеопати, те са или хайлпрактикер, или фиz.терапевт. Аz плаЩам 75? zа 60 минути, покрива се от zастраховката ми  Mr. Green

Сийке, виж http://www.osteopathie-koeln.com/ имат и акупунктура и др.  Peace

# 164
Ефектът върху задника обаче, страхувам се, отново е лош Mr. Green

ШоШи, май не само върху моя, ами и върху тоя на Яна. Иначе мерси за рецептата, ще я пробвам щом остана да се грижа само за собствения си задник.  Mr. Green

Татяна, сподели как ти се отразява остеопатията в дългосрочен план, колко месеца станаха, откакто ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт