Какво правите с нещата излезли от употреба?

• 3 509
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
Давам повечето на едно-две бебета след нашето,но с уговорка като им станат малки да ги върнат,че нали планираме повечко бебоци у нас...

# 91
Всичко си пазя.

# 92
Прибирам ги в кутий за номер две един ден дай боже Simple Smile

# 93
С първото ми дете всичко ,което беше запазено го прибирах.Когато забременях и ми казаха,че ще имам момче всички дрехи от дъщеря ми ги дадох на една приятелка,а неща като проходилка,бънджи,количка и др.ги ползвах и за второто си дете.Сега всичко раздавам на приятелки.

# 94
Имам един празен гърдероб където ги прибирам по пликове и с трепет в душата се надявам да ми потрябват пак някой ден newsm03

# 95
Прибирах всичко което смятах за годно, след време отварях кутиите и разчиствах повторно, след това пак редуцирах, докато останат само нещата които наистина си струват. На първо четене винаги ми се струваше, че всичко е много сладко и ще е нужно , но след това сантимента отминава и преценявах трезво  Grinning.
Това за дрехите, преносимата кошара и столчето за хранене се използват от друго бебче !

# 96
аэ още като се роди малката бях решила че ще запазя всичко,въпреки малкия апартамент!не само защото искаме още деца но и за спомен,аэ когато станах майка много ми се искаше да имам нещо от моето детство, но уви нямам и за това съм решила всичко да запазя!дрехите ги изпирам,гладя и ги подреждам в човали и ги слагжам в шкафове!
пазя всичко което може да е скъп сповен за детето!от каката нямам защото не съм я гледала аэ като бебе,но от 4 годишна от както е при нас и на нея искам да и запазя нещо за спомен!

# 97
  • София, център
Раздавам!

# 98
Пазя ги за бебе Но 2. Опаковам в найлонови торбички и после в кашони на тавана. Е, раздала съм и на на приятелки, но нещо се бяхме уляли с купуването на тоалети за девойката,  Laughing

# 99
Почти всичко пазя,ей така от радост. Само много захабени и носени дрехи оставям до кофата за боклук. Опаковам всичко и ги слагам така че да могат да се вадят лесно, да ги разглеждаме.Надявам се на второ дете и затова пазя неща които ми харесват.

# 100
Пазя ги за желаното второ бебче.
Изпирам ги, подреждам ги в съответствие с възрастта, слагам на плика лепенка с описание какво има вътре и кашони.
  това все едно аз съм го писала дума по дума

# 101
Пазя всичко за второто Laughing
Дрешките перя, гладя и прибирам в пликове, по-големите вещи след време мисля да закарам на село, добре опаковани, да си чакат реда.

# 102
Всички запазени дрешки, изпрани и опаковани в плик, давам на свекървата, която ги "складира"- за следващото бебе.Захабени дрехи, използвани шишета-в контейнера.Играчки не изхвърлям, все още детето играе с тях.

Общи условия

Активация на акаунт