Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 494
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • sf
Рокси, ние сложихме за Вероника едно блокче Итонг. ЧУДЕСНА работа свърши, стабилно е и не се клатеше. Ще се огледам за такова и за Кико. Той напоследък заобича да седи на детската седалка на тоалетната. Сутрин се изаква,но май седи на нея ,за да дърпа тоалетната хартия и да я тъпче в тоалетната.  Mr. Green

# 241
  • София
Постоянния адрес се сменя в ЕСГРАОН ( в общината по местоживеене), оттам дават едни бумаги и с тях в МВР за лична карта. Експресната поръчка за лична карта не знам колко е ( 8 часа е най най бързото, а цените ги има в сайта на МВР, но не помня наизуст), ние само експресно се снимахме. Нормалната поръчка е 10 лв. Срокът да си подадеш документи за лична карта след смяната на адреса е 30 дни.

Мисля, че това с проговарянето няма връзка с наследствеността ( баща ми е проговорил на 3, аз и сестра ми нормално). И на мен редовно разни роднински елементи ми дуднат, но в общи линии ги пускам покрай ушите си.

Да допиша- да сте виждали някъде да продават степенка или удобно столче, за предпочитане дървено? Трябва ми, за да стъпва Ники на него в банята и да стига до мивката да си мие ръцете ( с моя помощ де, да не помислите че отглеждам гений Mr. Green ). А също и да стъпва на него за тоалетната.

Аз лятото взех замиене / достигане до мивката/ за Давид висока пластмасова табуретка.
За тоалетната му взех седалка със степенка, но до момента там не се е изакал, само си седи и приказва, че ще "дака", уж напъва, ама на края става и след известно време идва и ми обявява, че е "нака".

За приказването - не млъква...

# 242
 Ками, много съжалявам  Cry Flowers Rose Flowers Rose
А Евката с този лиген е трепач  Laughing

# 243
  • София
Хриси ако не си погледнала тук http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/238
Ками Flowers Rose

# 244
Ками,  Flowers Rose Flowers Rose за момиченцето! Сили на семейството  Sad
Вики, http://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1088275&t=1 … p;phorum_uriauth=
Ако искаш иди да си гледаш мъжа Simple Smile

# 245
добър ден!
Ками, Flowers Rose Flowers Roseмного съжалявам
Цвети и тя не говори,освен мама,тати, кака,баба и дядо

# 246
# 247
Ками изтръпнах  Cry Голяма трагедия.
А влязох много щастлива, за да се похваля, че хванахме с малчо намаление на ecco -50% и той се уреди с обувки за пролетта за 59 лв.

# 248
  • София
здравейте момичета
ками много съжалявам за дъщеричката на вашите приятели, много много тъжно Cry в такъв момент каквото и да се каже звучи клиширано или неловко..дано хората да намерят сили да превъзмонат сполетялото ги нещастие, а малкото ангелче да почива в мир Cry

честити придобивки на всички, котио имат да се похвалят Hug

и коки приказва страшно много, и думички и имена помни, вече внимавам да не си изтървавам разни лоши думички, но засега не е опасно Grinning

веси как мина консултацията? Hug

хриси, гледах подобни столчета/ стъпенки за баня на кидс кит, много сладурски, само да погледна за линк дали имам, а на живо ги видях и много ми харесаха. имат отдолу гумички за да не се пързаля  Peace беше около 30тина лева някъде, не помня точно newsm78

П.П. ето линк:
http://www.misto-bg.com/kidskit/kiddy-bin-stool.htm

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 14:29 от elpet

# 249
  • София
Ками, съжалявам за детенцето. Flowers RoseМного тъжна история. Sad

Рокси, ние имаме такова:http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=294 Доволна съм, има гумени подложки на крачетата и не се пързаля. Повърхността отгоре също е нехлъзгаща. Peace Купихме го от Хиполенд, около 15лв беше /може и да греша/. Понякога и аз го ползвам за да достигна да нещо високо, издържа ме. Mr. Green

Лек ден на всички Hug

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 15:10 от uva_uva

# 250
  • sf
Ренка, само една снимка видях, ама ако тва е състезанието, моя го отпиши  Confused

# 251
  • София
Ками, това е ужасно. Детенцето болничко ли е било или е нещастен случай? Много ми е мъчно.  Cry Не знам какво да кажа.  Confused

# 252
привет
Стана по студено и главата ме заболя с пълна сила CrazyСега пак се натъпках с Нурофен,намазах се с тигрова мас( това е ужасно) и се топлих с морска сол,малко отпусна ,но докога и аз незнам
Трябва да готвя ,а хич не ми се занимава..........
Мерси момичета, страшно е мъчно всичко това.Незнам как е станало.Малката се роди началото на лятото, но доста по рано- 7 месец и беше с ниско тегло.Оставиха я в Майчин дом.Чувахме се често през следващите три месеца, казваха че се оправя, започва да наддава и т.н.След това спряха да се обаждат, наскоро казах на Тони да им звънне да ги чуе как са, но той ми каза че нещо го притеснява........Днес са се чули по работа, Тони е попитал как е малката и бащата казал че е починала  Cry

Бойкотът на Ева докато готвя  Laughing http://kadamska.multiply.com/photos/album/7#25  , така е вече 20 мин
Освен това иска сама да се събува за гърнето, прави го наполовина, не сваля памперса и сяда да пика  Laughing

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 18:14 от kami27

# 253
  • София
Да почива в мир бебенцето  Flowers Rose

Марти, при нас смяната на адреса и личните карти са в съседни сгради, всичко е в двора на общината.

Има ли новини за Вероничка?

# 254
  • sf
аа, регистрирах се и ги видях. Рени, мерси!
уф, тия деца ме побъркват. само квичат, никак не се заиграват заедно. ТРябваше да ги направим с 2-3 години разлика, белким се разбираха по-добре.  ooooh! ама за другия път ще знам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт