Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 486
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Ками,  Flowers Rose Flowers Rose наистина голяма трагедия  Cry

Пожелавам бързо оздравяване на болничетата, и особено на Вероничка  Praynig Иначе и ние сме в кюпа - Гери е с бронхит и пие антибиотик. Иначе няма температура, все така палава си е, лекарката каза, че си личи закалката от яслата  Rolling Eyes Тези дни я гледа татко й, а утре ще я закараме във Враца, за да се закрепи другата седмица.
И понеже сме и на зъболекарска тематика - аз по принцип съм много зле с венците и по препоръки трябва да си чистя зъбен камък през 3-4 месеца; но се ослушвам нещо...И колпоскопия ме чака...Ужас, много съм зле с организацията.
Ками, и Гери сяда на гърнето като Евето - по памперс Simple Smile . А отскоро започна  сама да си облича  панталонките  и да си слага чорапите на мама и тати /защото са по-големи/ Heart Eyes

И без да изброявам - страхотни снимки на всички  Heart Eyes

# 256
Вики, поне със сигурност е на състезанието! Алибито е подсигурено  hahaha Добре, че Стефан го е снимал отвисочко и Дейо Simple Smile

# 257
Малчо пък се опитва да си вдига панталона, но забравя дупето  Mr. Green и тръгва да се разхожда с голо дупе  hahaha

# 258
  • На края на вселената!
Здравейте
Ками, много тъжно  Cry Дано съберат сили и да продължат напред  Praynig

За ЛК както Хриси е казала, ако се сменя постоянният адрес, се отива в общината по район, където ще бъде новият постоянен адрес. Там в ЕСГРАОН се попълват заявления за постоянен и настоящ адрес според указанията на служителите. При подаване на заявленията са нужни акт за раждане, акт за брак (ако има такъв), бележка с данни за имена и ЕГН на родители, братя и/или сестри. Да се носи и акт за раждане на детето/децата. Заплаща се такса около 2лв на заявление. С бланката за постоянен адрес, акт за раждане, снимки (някъде иска 1бр, другаде 2бр), бележката за платена такса и попълнено заявление за издаване на лични документи се подават на гишето.

Кати, вчера се съблече почти напълно. Остана по боди и памперс. Взе слушалките от лекарския комплект на кака й и си ги сложи на ушите, после на корема се преслуша. А не е виждала кака й да го прави, че не го харесва за игра, само лекарката си е виждала със слушалките. Иначе и тя често се съблича, но с цел да облече някоя дреха на кака си. И успява да намъкне правилно панталоните, но се чуди защо трябва да ги държи като ходи, за да не й падат  Laughing

Ели, много е готино вашето стъпало (или както се казва) за баня. Къде може да се види на живо?

Вики, на баба му на Виктор й кажи, че той не иска да говори само когато тя е при него, защото го плаши. Иначе като я няма водите дълги разговори  Joy да не се разсърдиш, надявам се че тя не влиза тук да чете

Щях да ви черпя за рожденния ден на брат ми днес beer cook, ама докато дойда и той отминал. Празнувахме семейно в къщи. Брат ми беше спрял пред блока като затворил една кола. И често ходеше да види дали не пречи там колата. Като си тръгваше се оказа че е пречил, оня му е спукал гумата и му е счупил мигача. В крайна сметка излязъл, без да се мести нашата кола. И единия не е прав, ама и другия е прекалил.

# 259
Честит ти рожденник, Мими, да ти е жив и здрав!   bouquet

Ели, и мен ме интересува къде може да се вземе, много ми харесва  Peace

Майче, да са му честити на малчо обувките - страхотна покупка. На Никола това са му най-качествените обувки, а аз специалнно за обувки не пестя пари  Peace

като казахте заиграване - онзи ден бяхме на гости на Мариса. Никола я обожава, гледа я в очите, ходи след нея като малко пале, а тя малко му се дразни от време на време...та седнали двамата на масата и рисуват. Ама това мойто колкото рисува толкова и й пречи. Тя първо не му обръщаше внимание и той все гледа да й го привлече - подава и фулмастри, гали я...по едно време Мариса поглежда към неговия лист и му казва "рисуваш драсканици", а Никола като се нахили, все едно най-големия комплимент му е направила, нали иска да му обърне малко внимание  Grinning След малко Мариса му казва "Никола ти си малко бебе" и нашият още по-щастлив,два пъти го  е заговорила за две минути, няма такава радост  Laughing

Вики, като ги гледах тези снимки бая страх ме хвана, мразя височини  Grinning мъжът ти спортист ли е, на такъв прилича? стискам палци за супер представяне  Peace

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 22:16 от marisasav

# 260
Марти, много сладурско  Joy Много са наивнички още милите  Heart Eyes
Мими, да ви е жив и здрав рожденника  Hug
Бързо оздравявне на малката Гери   Hug
Мариян нищо не прави сам. Нито се облича/съблича, нито се храни, нищо. Май много съм го разглезила...да не стане някой мамино синче  Rolling Eyes

# 261
  • sf
ох, досега ших и вече имам бодли в очите.
Тва без мъж да си е много яко.  Joy
Марти, няколко пъти е бил шампион по лека атлетика, дълги бягания за БГ.  Спорта му е в кръвта.

# 262
  • София
Томасе, да ви е жив и здрав рожденникът! Това стъпалце/кофичка на кидс кит го имаме вкъщи, има го в онлайн магазините. Бях го купила преди да се роди Кая уж за мръсни памперси или за нейното пране, ама е много мъничко за такива цели. За столче е супер иначе. Но няма гумички да не се пързаля.

# 263
  • Canada
След малко Мариса му казва "Никола ти си малко бебе" и нашият още по-щастлив,два пъти го  е заговорила за две минути, няма такава радост  Laughing
Joy Сладур!

# 264
Ками, много тъжна история  Cry Кураж и сила на семейството...  Praynig

Марти, много е сладък Никола  Grinning
Мими, много здраве и щастие на рожденника   bouquet

Да ви се оплача, мойта малка маймунка напоследък се инати и въпреки, че казва, когато има да прави нещо, не иска и да чуе за гърне или тоалетна. Скрива се някъде и си свършва работата в гащите Sad Не знам как ще махаме памперси, явно ще действам радикално, когато се постопли.

Хайде, хубав ден на всички, ще си измъквам мъжете на разходка  Peace

# 265

хайде едно обедно кафенце от мен  Wink

# 266
Като ще си говорим за WC и кой как го върши... Влади от няколко дни идва при мен или баба си и започва да си дърпа дрехите нанякъде (обикновено заголва тумбака Mr. Green), но като го сложим на гърнето докато седне и вече е станал да гледа какво има вътре и да го вдига и обръща цялото. И така може и половин час да откара - става, сяда, дърпа дрехи, обръща. На края на нас ни писва и докато реве му слагаме памперса Crazy

Иначе преди малко се връщаме от клиниката, защото от вчера кашля - изкараха го назофарингит, та пак е с капки по всички дупки (без дупето, де Mr. Green)

Донси, специално заради мъжа ти ще гледам Страх! Той се кефи на разни ТВ шоута или е фен конкретно на Страх?

# 267
  • sf
Само на Страх се кефи, защото всичко зависи от самия него. На Сървайвър също се кефи, но там няма шансове, не за друго, а защото е голяма драка и ще го изгонят още на първия съвет  hahaha

днес ми е тъпо. Имам бележки за редене, навън е студено, свеки обеща да гледа Кико, за да свърша бележките, а спа дообяд.

от другата седмица обаче щяло да стане 17гр  Grinning

# 268
Кой спа до обяд? Свекърва ти ли? Егати!!!

Моята пък е от 6ч край Влади, няколко пъти вече е мила, мела и бърсала, отделно обслужва и Влади за почти всичко... и пак ме дразни...
Ей това човешката психика е странно нещо!

# 269
  • sf
Тя- винаги спи дообяд, ако не е на работа. И мен ме дразни, помага,не помага, пак ме дразни.
Ако не я виждам ми е най-добре. тя обаче все гледа да се пльсне при мене и да "си говорим" - много ме натоварва.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт