Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 484
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
Аз мислех да водя Никсъна във Военно историческия, а вместо това се захванахме да долепим тапета в кухнята, че е срамота, половин година стои недовършена стената. Най мразя такива съботи Confused
Дано все пак да успеем да сколасаме до следобяда ( то моята помощ се вижда каква е в момента, на компютъра  Joy ), та да излезем все пак.

# 271
привет  Grinning
след тежка нощ с яко главоболие, сутринта си хванах чантичката и отидох във Вита.Там ме прегледа обстойно специалист УНГ и изписа АБ- имам възпалени синуси, възпалено ухо и леко червено гърло.В понеделник ще правим снимка  Praynig
Ева спи в момента, последните няколко дена ,напук на мойто неразположение, заспива много трудно наобяд ooooh!
Вики, а Деян сега прибира ли се??Или е някъде на хотел ??

# 272
Във февруарската тема попаднах на нещо, което може да е интересно на все още кърмещите.
сайт на който може да провериш дали лекарствата, които пиеш са съвместими с кърменето-защото много често лекарите казват че не са просто за да се презастраховат. Ето тук-търси се по активната съставка на лекарството, а не по търговското име:
http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp   Peace

# 273
  • София
Ками, хубаво, че най-сетне си разбрала от какво е.

Це дим, благодаря, това е полезно.

Да се поправя за информацията от снощи, дтолчето на кидс кит има гумички отдолу, аз снощи пратих Христо да погледне, те не са много големи и явно в тъмнината в къщичката на Кая не ги е видял.

# 274
А пък ние днес ходихме на баасейн  Mr. Green Казаха ми, че бил топъл, но не беше като за малчо. Седяхме си в джакузито и беше голям кеф. Имаше и кой да го гледа докато аз плувам в големия - абе много хубаво беше  Sunglasses

# 275
  • София
Къде този лукс,Мая?Поканихмете на кръчма върни жеста Wink

# 276
В Банкя беше. ОДЗ, ОЗД или нещо подобно Здраве. Аз първоначално бях скептична, че е за болни ама всъщност е голяма гъзарийка  Sunglasses Само че басейна беше 16 лв - за сравнение в Бокар на бул. България е 7 лв. В тези пари влиза басейн, джакузи, парна баня и сауна за цял ден. Може да се излезе и после с касовата бележка пак да се влезе. Ако се ходи само за час е скъпичко, но ако човек реши да разпуска си заслужава  Peace
Ето го млакия плувец  Heart Eyes

# 277
Мая, браво!

Завиждам благородно!

# 278
Понеже по това време ми се привиждат коктейли се сетих да кажа, че за осми март съм съгласна  Blush. Заведението, кото Яна предложи, го знам и е на доста удобно и лесно място, има и къде да се паркира ако не се лъжа. Само че ми се струва, че за самия осми март ще е голяма тарапана. Може би някой от съседните дни ще е по лесно.

# 279
  • sf
Ами 8ми е в неделя. Май за повечето през уикенда ще е по-удобно. Или на 7ми или чак другата седмица  newsm78
За мен не е проблем деня. Ако не изникне нещо супер непредвидено ще съм където и да е  Mr. Green

# 280
Майче, супер  Peace Малкият плувец е голям сладкиш  Heart Eyes и Никола има такова тумбаче  Grinning

Днес ходихме на обяд при свеки и тя ни съобщи, че има предложение да остане да работи до края на годината (по принцип се пенсионираше март) и смята да го приеме  Shocked Сега тотално ми се преобръщат плановете, което ми е от най-нелюбимите неща. Хубавото в цялата работа е, че ще си гледам по-дълго фъстъчко...иначе се опитвам да я разбера жената, гони си някакъв размер на пенсия, все пак това ще са й парите занапред, ама това не променя факта, че в последния момент едва ли не ми се сервират нещата. Поне ще се опитам да я убедя да не е докрая на годината, а до ноември, защото в противен случай ще ми се наложи и неплатен отпуск да взимам, а това съвсем не ми се иска...така, споделих си

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 22:55 от marisasav

# 281
  • sf
Марти, на ясла не искаш да го пускаш, така ли?
аз се моля мойта да не се пенсиорнира в близките 5 години,че няма да я изтърпя у нас  hahaha

# 282
Вики понякога не е само до искане/ не искане.
Хи хи, като направя занималнята и ще направим група с юлчета  Joy
Само дано не остане за следващите деца на мамите от очакващи юлчета 2007  hahaha

# 283
Моята пък е от 6ч край Влади, няколко пъти вече е мила, мела и бърсала, отделно обслужва и Влади за почти всичко... и пак ме дразни..
Joy Направо ме разби...
Майче, страхотно! Завидях и аз  Embarassed Малчо е много сладък с тия плувки  Heart Eyes
Марти, кофти.Гадничко си е като си правиш някакви планове и ти ги разбият. Ето и аз планувах да оставя малкия на някоя баба за 5 дена/докато са ми изпитите/ и така да отбия, ама на, те не искат....искат да е отбит. Та така да се похваля/оплача, не съм кърмила от петък следобяд. Мариян го приспива баща му, а мойте цици ще експлоадират. Гадна работа си е от раз да се отбива - на Мимко му е кофти, на мен два пъти повече  Sad ама ще свикнем....

# 284
Мимоза, успех  Hug Дано скоро и Мимко и циците ти заработят в нов режим  Wink
Сега и аз да се похваля. Нали сънувах нови зъбки на Илко, след което обикновено научавам за някое ново бебе. Този път е бебето на съквартирантката ми от студентски години. Та, сдобила се е с втора дъщеричка с любимото ми женско име - Мария  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт