Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 498
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
добро утро  Hug

Мими, пий чай от салвия и ако се наложи изцеди малко, само до облекчаване  Hug

Вики не искам. Но и това ми беше предложено вчера. Има една частна ясла до нас, казаха, че я били проучили, била много добра...иначе за проучване време е имало  Confused Но аз си подозирах нещо такова, защото като казах, че се връщам април (когато още си мислихме, че март се пенсионира) и се започна "ами ние май месец искаме да ходим в Хисаря...ами юни месец искахме в Банско...ами после на море кога ще ходим..."...не ме разбирайте погрешно, не мисля, че някой е длъжен да ми гледа детето, просто се бяхме разбрали да стане по един начин и аз разчитах, че ще стане точно така. Днес вече виждам само хубавата страна на нещата - ще си гледам по-дълго фъстъчко  Heart Eyes

# 286
  • sf
ДУ
Честит Рожден Ден на Надина!
Да е жива и здрава, много щастливо детство и мама и тате много да я слушат!
   bigdance2  ura

Марти, и аз така. Не очаквам някой да ми ги гледа, мо като са казали,че ще направят еди-какво си ,очаквам да се спазва. В противен случай по-добре да не се обещава.
Хубаво е,че гледаш от добрата страна.

Ох, дано мине по-бързо тоя ден. Стискайте палци, днес е финалът.  Whistling

# 287
  • София
ДУ
Яна да ти жива и здрава щерката!!!
Вики стискаме палци,много бързо,по колко изпитания на ден имаха?
Мен също ме дразни като ми обещаят нещо и после....Първото обещание беше че ще ги гледа до 7 годишни,на това и не се надявах Laughing

# 288
Вики, толкова бързо ли стигнаха до финала???  Praynig Praynig Praynig

Честит рожден ден на Надина! Да бъде здрава и все така хубава и очарователна!  newsm59

Цитат
Първото обещание беше че ще ги гледа до 7 годишни,на това и не се надявах
Laughing

# 289
Добро утро и от нас!
Честит рожден на Надина! Да расте жива и здрава с много весело детство  ura Янче, честит празник   bouquet
Марти, благодаря  Hug Точно така правя и си слагам зелеви листа, много облекчават.
Ренка, честито за адашчето. Да е живо и здраво  Hug
Вики, стискам палци. Дано да спечели  Wink

# 290
  • sf
Всеки ден имат по едно състезание, общо три. Днес е последното.

а мойта свеки се изнесе от нас,когато Роки беше на няколко месеца и я видя пак на 3 години. Не сме я спирали, тя не искала внуци !!!  а сега разправя наляво и надясно,че тя я е отгледала, а сега отглежда и малкия  ooooh! вервайте ми, иде ми да я тресна с нещо.  Twisted Evil

# 291
Честит рожден ден на Надина!Да расте здрава и щастлива! newsm59
Янче,честит празник!  bouquet
Вики, стискам палци!
Мимозке,дано бързо да свикнете Hug
Рени,честито бебче на приятелката ти. Hug

# 292
  • София
Честит Рожден Ден на Надина! newsm59 Да е здрава и все така енергична! 

Мимозке, успех!  Hug

Като Рени спомена за бебчето / да й е жива и здрава дъщеричката на приятелката ти/ все забравям да се похваля, че моята приятелка, дето дълги години нямаха деца роди момиче - Мария  Grinning. Госпожицата вече е на повече от месец.  Laughing

Дано само такива хубави новини да чуваме.  Praynig

# 293
  • На края на вселената!
ЧРД, НАДИНА! Бъди все така жизнерадостно и палаво дете! А мама да спретне най-прекрасния празник за теб   bouquet

Мимозке, дано мине бързо и без проблеми и за двама ви  Hug

Вики, дано спечели!

Да са живи и здрави малките сладурани с името Мария  Heart Eyes

На мен не са ми обещавали нищо, но знам че ако се наложи мога да разчитам и на двете баби. Било за час, ден или месеци. Свеки прави всичко което й кажа за децата. Като сме били при нея ми казва да си поспя, тя ще гледа децата. Или ми казва да изляза сама с приятели, децата да са при нея, да не ми пречат. Добричка ми е. На моменти ми се струва дори че прекалявам с добрината й и се държа ужасно, после съжалявам.

# 294
  • Бургас
Честит рожден ден ма Надина. Да расте здрава и щастлива.
Палци за финалиста  Peace

Честит ви Трифон Зарезан.

Аз след малко отивам на ликции и довечера ще се нарязваме  Joy

# 295
  • София
Честит Рожден Ден на Надина! Много здраве и безгрижно детство!  bouquet

donsita, успех на финалиста!

mimoza_lolko,  да е бързо и безпроблемно. Hug

Лек ден на всички.

Аз продължавам да съм подложена на системен тормоз от съседите от горния етаж и мисля вече да пусна една жалба в общината, не че нещо ще се промени, ама ей така ми омръзна да търпя. Извинете ме, че ви занимавам с глупости.

# 296
  • София
Честит рожден ден на Надина!!!   bouquet Да е здрава, все така красива и усмихната, и различна!

Вики,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Еех, Марти, уреди си ти летните дълги разходки, а? Нали знаеш как ти завиждам...

Бебчетата Марии да са много здрави и щастливи!!! Гери, сега като пишеш, си спомням, че преди моите две приятелки (които дълги години опитваха) да успеят да забременеят, освен теб, още някой се беше се похвалил така за приятелка. Яна беше май. Сега е ред на дългоочакваните бебчета. Дано и останалите са здравички, и като им дойде време, всичко да е наред с ражданията.  Praynig

Мимоза, успех с отбиването! А Мимко не те ли търси за кърмене, освен при приспиванията?

Ува, така моя приятелка миналата седмица издирваше някакви законови разпоредби да закачи във входа за това кога се пази тишина и т.н., че при тях вечно чукали и тропали м/у 14 и 16, когато детето й спи. Оплачи се, като трябва. Със съседите говори ли?

# 297
Честит рожден ден на Надина   bouquet Да е все така чаровна и красива и да радва мама и татко  Hug

Дъщеричките на две мои приятелки също имат РД днес  Grinning

Вики, стискаме палци и после ще гледаме по ТВ  Simple Smile

Мая, много сладък малък плувец  Heart Eyes

Ние пък сутринта ходихме с лифта на Витоша. Саши беше много впечатлен и не проговори през цялото време догоре. Там пък едва го откъснахме от пистата, искаше да се спуска и той  Grinning Навръщане почти заспа в лифта Grinning

# 298
  • Варна
Честит рожден ден на Надина    bouquet Да порасне здрава,голяма и чаровна госпожица! Янче, честит празник и на теб   bouquet
И аз имам проблем със съседите. Confused Този от горе цепи дърва на терасата, явно са с печка, а тази отдолу чука ядки точно в 14.30 на перваза на терасата и се тресе целия блок  Rolling Eyes

# 299

Здравейте,мили момичета!Благодаря за хубавите пожелания!  Hug   bouquet
Ей,това беше и тортата на рожденничката,черпя!  Grinning
Аз нямах нет сутринта,а после бяхме в клуба.Партито мина добре,ще пусна снимки след малко.
Аз съм много уморена и се радвам,че лудницата свърши.

Общи условия

Активация на акаунт