Мариска благодаря за съвета, аз тази рецепта я знам, но на мен меда за съжаление не ми помага, започвам страшно да кашлям от него и ми става лошо.

Хриси дано ти се размине операцията и да се оправиш скоро!
Буболечката и ти да се оправяш

И аз така съм като парцал едно че и на мен ми е зле и всичко ме боли, едно че ми е нервно и притеснено за децата, та вече две нощи не мога да мигна

Ренка, честит РОжден ден на мъжа ти! Да ти е жив и здрав, много щастрив и много да ВИ глези с малкия!
Ох, а с тия пантофи и на мен вече ми писна и аз само купувам и трупам, ама нещо не мога да попадна на удобни. Много и потят крачетата и също ги събува, пробвах с гуменки, ама същата работа. Купих и от тези чорапи отдолу с кожа, но и в тях и се потят много крачетата, но поне не ги събува. А онзи ден и взех едни велурени обувчици за вкъщи, много лекички и височки хем да и обхващат глезена, хем да не и тежат. Много са и удобно, но пак и се потят крачетата, а и отдолу подметката е с едни малки шипчета и се закачат по мокета и се спъва много с тях. Аз ги сменям постоянно и чорапите и обувките и пантофите, да не и стоят мокри крачетата, но пък боса не я пускам, че е много студено на пода, отвсякъде духа.