Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 503
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • София,
Ками благодаря за загрижеността, тук съм но за съжаление наистина сме болни, уви.  Embarassed Вероника цяла нощ е с температура и много кашля, баткото го боли гърло ужасно - водихме ги сутринта на лекар. Баткото е с гнойна ангина, а тя е с бронхит Embarassed, и двамата са на Аб, заедно с мен - та ставаме трима, само таткото засега още удържа фронта!

Мариска благодаря за съвета, аз тази рецепта я знам, но на мен меда за съжаление не ми помага, започвам страшно да кашлям от него и ми става лошо. ooooh!

Хриси дано ти се размине операцията и да се оправиш скоро!
Буболечката и ти да се оправяш Hug
И аз така съм като парцал едно че и на мен ми е зле и всичко ме боли, едно че ми е нервно и притеснено за децата, та вече две нощи не мога да мигна newsm78

Ренка, честит РОжден ден на мъжа ти! Да ти е жив и здрав, много щастрив и много да ВИ глези с малкия!

Ох, а с тия пантофи и на мен вече ми писна и аз само купувам и трупам, ама нещо не мога да попадна на удобни. Много и потят крачетата и също ги събува, пробвах с гуменки, ама същата работа. Купих и от тези чорапи отдолу с кожа, но и в тях и се потят много крачетата, но поне не ги събува. А онзи ден и взех едни велурени обувчици за вкъщи, много лекички и височки хем да и обхващат глезена, хем да не и тежат. Много са и удобно, но пак и се потят крачетата, а и отдолу подметката е с едни малки шипчета и се закачат по мокета и се спъва много с тях. Аз ги сменям постоянно и чорапите и обувките и пантофите, да не и стоят мокри крачетата, но пък боса не я пускам, че е много студено на пода, отвсякъде духа. Crossing Arms

# 76
  • Варна
Рени, честит ти рожденник  bouquet Да ти е жив и здрав, много да те слуша, уважава и обича.Пожелавам ви от сърце още много деца, но да знаеш, че с три е много трудно  Mr. Green
Ками, снимките , които сложих са от Ягодинската пещера.Много е хубава.Пред Дяволското гърло само се снимахме.Беше затворена, ама всички ни казаха, че нищо не сме изтървали.Иначе двете са много близко една до друга. А  пък Триградското ждрело е нещо уникално.Много е красива тая България пфууу. Имам чувство, че и на 100 години да стана все нещо няма да сме видели  Wink
Дунди ,много неприятно това с болестите.Дано се оправите бързо и да няма усложнение при Вероничка. Praynig
Като си заговорихте за марки и дрехи и аз слагам още един глас за Gap  Peace, а и Guess и Next също ми харесват.За съжаление тук основно могат да се намерят по вторите употреби или някое ишлеме  Sick
Рокси, Вики, Ива и от мен имате едни стиснати палци, кой за каквото му е необходимо  Hug
А пропуснах  bouquet за майсторския колаж.

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 17:11 от BOOTY

# 77
Дунди, Hug дано бързо се оправите ти и децата.
Аз да кажа един лек който ми казаха за кашлица - вземате едно шише кока-кола(250мл) и се слага на котлона да се стопли - маха се преди да заври и се пие топло като чай.

# 78
Силве, на Дели повръщането продължи една нощ и един ден, все още ака рядко. Не е вдигал температура и през цялото време беше жизнен. Вече съм сигурна, че беше вирус, защото зарази баба си и дядо си. Дано при Доротея не е това Praynig
Между другото послушах Марти и отложих ваксината. Достраша ме. Но интересното беше, че педиатърката като, че ли щеше да му я сложи, ако аз не бях казала да не бързаме.

# 79
и аз подозирам, че има някакъв вирус... Доротея е добре сега, май не е това, ама се притесних...
Миличкият Дели  Heart Eyes. Ама щом няма Т може и да е преборил вируса вече. Бързичко да оздравява напълно!  Hug

И всички болнички да оздравяват!  Heart Eyes

# 80
  • Бургас
диагонал  Rolling Eyes

Ние днес направихме голяма разходка, Ивчо естествено като едно бебе кърмаче я проспа почти цялата  hahaha
И аз им се връзвам на приказките, ама какво да направя, да дойдат да стоят с него и да рови техните цици. Не че не го прави  Joy
Може да се каже че оздравяхме.
Четит рожденик на Рени, и пълна къща с деца. Колажа е супер  Peace
Адашко да се оправя бонбона и по-рядко да трябва инхалатора.

А пък аз съм отличничка имам 6 и по финнаси и търговско право. От другата седмица почват очните, пак ще вися като ученичка и ще пиша ooooh! Искам лаптоооооп  Tired

# 81
Добро утро  Hug
Благодарение на Гери, която тази сутрин се събуди в 6, най-накрая седнах да ви попрочета  Blush
Рени, много е хубав колажа   bouquet И поздрави за РД на мъжа   bouquet Аз като седнах да търся снимка, се оказа, че на повече от половината е с течащо носле; не можем да се справим с тези сополки и това е...Иначе си ходи на детска градина и даже в последно време поразреди плаченето сутрин, когато я оставям.
А за дрешките -  и аз съм фен на H&M и ме е яд, че тук не мога да си ги купя; сестра ми миналата година често ходеше на командировки в чужбина и й донесе доста техни неща; за номерацията - блузките си отговарят, но панталонките не - Гери още носи едни дънки за 9-12 месеца  Wink И не ми се смейте, ама аз съм от тези, които мислят перспективно и вече сме почти обзаведени за пролетта и лятото, че даже и някои неща за есента  Rolling Eyes Луда работа  Blush И от Ларедут имам хубави попадения /за детски дрешки обаче, от тези за възрастни съм разочарована/.
И на Гери крачетата доста се потят; в детската не ми позволиха да ходи със сандалки, така че я пускам с пантофки на КиК; вкъщи е с едни много тънки маратонки Nike.
Довечера сме на детски клуб за РД и сега ще ходим в Джъмбо за подарък, мисля и на Гери да купя нещо за игра,че вече са й омръзнали всички играчки  Simple Smile
Ками, похвално за фитнеса, и аз имам належаща нужда от него, но времето вече е кът  Confused
И така , спирам, да не ставам досадна, че като не пиша често май не мога да се изкажа по-накратко.
Стискам палци на всички, които имат нужда, и бързо оздравяване на болните  Hug

# 82
Страхотен колаж, Рени  Hug

Със закъснение от нас със Саши - ЧНГ на всички мами и дечица в нашия форум! Нека новата година ви (ни) донесе прекрасни емоции и много здраве и късмет Hug

# 83
  • На края на вселената!
Зори, здравей! Как сте вие?

# 84
здравейте
Мислех да водя Ева на куклен театър ,ама на мъжа ми му изкочи работа и до 10.30 няма да се върне Rolling EyesПоне навън изглежда много приятно времето и ще я изведем на по дълга разходка
Ками, от намаленията На Ларедут ли поръча дрешки на Гери????Аз съм харесала едни ама още им се чудя  LaughingДо два дена трябва да реша .И за себе си харесах едно якенце,по скоро шубичка,ама има само 34 размер ,незнам дали няма да ми е малка.Приятно изкарване довечера Hug
Бути, добре че каза мила Laughing, отказахме се от Дяволското гърло,май ще отидем до Боровец.Антон ще покара ски ,а аз ще си почина( не мога да карам ски)
Мисля че вече отказа бибата Ева, стана толкова бързо и лесно ,направо се учудвам.Снощи дори не се сети за нея  Heart EyesСега е на ред адаптето и после памперса  Laughing, и става голям човек детенцето ми  Heart Eyes
Така се запалих по една игра- Конкистадор- снощи съм играла до никое време  Laughing
Силве, дано да не я е хванало вирусче Доротея PraynigКак й казвате на галено?????
Зори  HugКак е Сашко, пиши повечко когато имаш време Hug
Дани Hug, дано леко минат болестите
Вики, така с болно гърло, Кико храни ли се добре???

# 85
Преди малко съобщиха за забелязано странно същество на Витоша по глупавото (сега вече с пълна сила важи това) предаване на Димитър Цонев и аз взех, че се вързах в първия момент...

Ками, Зори  Hug

# 86
  • София
Марти пусни ми на лични за ваксината менингит,моля

# 87
Ками, мерси  Hug. Май се размина, добре е Доротея...
А на галено... ми Доротея й казваме, баба й й вика Буба и на моменти прихващам и аз, та е Бубата Simple Smile

# 88
Здравейте!
И ние сме в групата на пипнали вируса с повръщане.Надина пак.Цяла нощт повръща,като парцал е.
Дунди,дано бързо оздравеете всички!  Praynig
Марти,какво Леко купи.Срам,но на мен ми изглеждат сложни и объркани,а съм работила в Комсед като студентка няколко месеца и съм ги продавала.  Embarassed
Момчетата много харесваха едни роботи в кутия,но наште са малки още за тях.
Знам М&С в Хемуското сити,но нищо досега не ми е хванало окото.Димитър си пазарува от там.
Моля ако някой пуска поръчка тук от нашта темичка в Ла редут да ми каже на лични.Искам едни туники летни за Надина само,но няма към кой да се включа.

# 89
  • София
Моя не се е сетил за това алиби, иначе да го е приложил.  Joy Жалко,че аз не мога да измисля нещо подобно за мен .

Що бе, добра идея - ако не те слуша, го заплашваш, че сменяш професията и ще ставаш професионална войничка...  Laughing
А той - сам с децата (тях в казармата няма да ги вземат)...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт