Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 493
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вики в събота и неделя един и същи ли е педиатъра във Вита?

# 61
  • sf
Не съм сигурна как дават дежурствата. за това звъня когато ми трябва да ходя там. Най-сигурно е.

# 62
  • София
Звънях,ама не попитах за утре

# 63
Добро утро!
Надявам се всички болни днес да са по-добре!  Hug
Рени,честит ти рожденник и мерси за хубавата почерпка!   bouquet
Марти,аз също избирам тези цветове + зелено,много обичам зелено аз.Но не ме бива с покупките напред във времето,като ми опре до кокал тогава купувам или по намаления сезони неща.Не мисля в переспектива аз,дори и хич не мисля като пазарувам май.  Joy
Тази марка Н&М и аз много я харесвам,но наистина номерата са объркващи,може би защото имат детска,юношеска и серий за големи.Но тук в Бг. ако продават някъде,то е много скъпо.Прекалено скъпо за конфекция.Втората употреба е пълна с Н&М,Маркс Спенсър,Мехх и Онли.Някой знае ли къде ги има на сносни цени или сайт?
Хриси,успех!  Peace

# 64
Яна,  Маркс (май беше без С-то отзад, трябва да проверя) и спенсър сестра ми ми ги праща от Англия. Илко има доста такива дрешки. Аз също съм им голям фен  Peace

# 65
Яна, Маркс & Спенсер ги има в мола на хемус, цените им са като на фокс май, Мекс не съм виждала детски дрехи тук, но за сметка на това Том Тейлър продават за деца над 2 г, хубави са. Вчера като гледах сайта, който мама му беше дала се убедих за кой ли път колко са скъпи дрехите в Бг...

# 66
  • На края на вселената!
Рени, да ви е жив и здрав таткото!  Да ви слуша и глези!

Рокси, дано не се стига до операция  Praynig
Буболече, да оздравяваш бързо. Кико също да оздравява и повече да не повтаря!

За пантофите - Кати има нещо като гуменка, но ги събува, за да намъкне нечии ботуши. Затова често е с чорапи 2 чифта и чорапогащник, че ходи по теракота в коридора.

# 67
Марти, супер гуменки Peace
Аз взех без да се притеснявам за номера,защото имам възможност да ги сменя, ако са умалели,  когато се наложи да ги носи вече.
Вече два пъти, кога то съм отсъствала през деня и се прибера Дели не ме почва с цокането. Много се учудих, но и се зарадвах.
Рокси Praynig
Рени, честит празник, да ти е жив и здрав  bouquet

# 68
  • София
Рокси  Praynig Praynig Praynig

# 69
  • София
Рокси, дано се размине операцията!

# 70
привет и от нас Grinning
Ренка честит рожден ден на мъжа ти и пожеланията ви и мечтите да се сбъднат   bouquet
Бързо оздравяване на болните- малки и голями HugХриси- стискам палци
Ева имаше гуменки на Геокс и доста го поноси пролетта, но като че ли маратонките й бяха по удобни ThinkingСега шляпа вкъщи с гуменките отвреме навреме, иначе е с чорапогащник и чорапи отгоре.Доста й се потят крачетата.Ей сега се присетих пак че не съм питала за това Масларски Rolling Eyes
Вечерта мина леко без бибата, събуди се към 4.00 и до 6 и малко не заспива, но не е плакала, само бърбори нещо , намества се по кревата и ни закача с баща й , но ние удържахме фронта и се преструвахме умело на заспали LaughingРезулатата е сън до 10.30  LaughingЕдно майче навън ми каза да хвърля залъгалките да не се изкуша да й дам ,ама аз още не смея  Laughing
Мен ме болят синусите, хремата ми продължава и като наведа глава леко така ме боли ,ще се пръсне.Сега си купих някакви хомеопатични Синупрет Форте.Досега не ме е боляла така силно глава.Дори се чудя дали е от хремата,ама пък други оплаквания нямам
От понеделник тръгваме с една приятелка на фитнес.Вече почти стигнах 48 кг, но съм толкова разплута, трябва бая стягане Laughing
Бути, забравих да спомена че снимките са много красиви и вие също  Grinning:Другият уикенд ще се усамотим с мъжа ми и му предложих д а отидем да видим Дяволското гърло Laughing
Дани се загуби нещо ..................Дано Вероничка не се е разболяла Praynig

# 71
Хриси, дано ти се размине все пак операцията  Praynig Стискам палци  Hug

# 72
  • sf
Аз така отказах и двете деца от залъгалките. Но гледах да е най-много на годинка и месец, за да не разбират много,че после става по-трудно. Изхвърлих ги и не им ги давах. за два дни ги забравиха.

# 73
привет Simple Smile

Честит рожден ден на Иван! (и на Рени покрай него - приятно празнуване Wink)

Борянка, как е Дели? Имаше ли продължение това с повръщането?
Доротея и тя повръща сутринта - не знам дали защото изпи наведнъж едно шише вода, ама до обяд беше една кротка и само се гушкаше... после се оправи и сега спи, като се събуди ще видим.

Марти, и ние сме с тая марка гуменки, ама момичешките, те са над глезена. Големички са й още на Доротеята, ама тя много си ги харесва и аз ги крия от нея, щото иначе си маха пантофите и ме кара да й ги обувам и шляпа с тях.
А Хриси е много права за изобретателността им, Доротея отваря долните шкафове в кухнята и стъпва вътре, за да докопа нещо на плота ако й  е далече... а наште столове са леки и съвсем успешно ги дърпа и тях, добре, че по-рядко се сеща това да го прави.

Хриси, стискам палци всичко да е наред, независимо ще има ли операция или не!  Heart Eyes

# 74
Рени, честит рожденник -да ти е жив и здрав и само да те радва.
Winks, аз не ги превъзнасям - просто съм доволна от повечето неща, а и като цена, дори с таксите за паричния превод и пощенските ми излиза на прилични пари. А H&M - не мога да ги разбера - Буба има една блуза която е за 9-12 месеца и и е голяма - то верно,4е и тя е дребна та за това
Рокси, дано се разминеш  Praynig
Болните да оздравяват

Общи условия

Активация на акаунт