Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 482
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Марти, какви гуменки взехте?
Аз на Дели ей такива взех  само че дюс синьо. http://www.kaboodle.com/reviews/puma-el-rey-kids-sneakers
Чудя се дали ще им е удобно да ходят с подобно нещо  newsm78

# 46
Велина, ще гледам утре да я кача  Hug

Момичета, черпя за рд-то на Иван. Да ми е много здрав (че това тези дни му е слабата страна) и поне още 2 деца да има, а и аз покрай него  Mr. Green
Тортата от снимката не лови на външен вид, щото е мое производство с главната намеса на Или, но пък е вкусна  Wink

# 47
  • София
Да ви е жив и здрав, Рени! И поне още две деца да има(те)!!!

Ей, по отечествен фронт дават един страшен циганин, няма такъв образ!

Вики, дано се оправя вече Кико!  Praynig

# 48
  • USA
Рени, да ти е жив и здрав рожденика! Тортата ми изглежда супер, аз много обичам домашни торти.  Laughing

Вики, горкичкият Кико! Дано утре да са по-добри новините от вас.

# 49
Рени и от мен честито за рожденника   bouquet

# 50
  • Canada
Рени, поздравления за рожденика и все така добре да се грижи за вас! Тортата и на мен ми изглежда много вкусна, ммм.

Бути, много хубави снимки! Дано да му мине бързо на мъжа ти. И да погледнем от добрата страна - ще изкарате доста време заедно, взаимно ще се раздвате на компанията си.  Hug

.. ама стига с това кърмене.. гледай март да го отбиеш. Май ще гледам да не го коментирам повече  Crossing Arms
И аз така правех от някое време нататък - без коментар, даже ако преценях, казвах, че не кърмя вече. Много ми ставаше кофти когато някой близък ги говори тези неща. Говоря в минало време, защото Раян преди по-малко от 2 месеца реши, че спира. Моето намерение беше да го кърмя и зимата (въпреки, че заради това се налагаше да ставам сутрин по-рано от обичайното, за да успявам преди работа), но той друго си бил наумил. Simple Smile Но той сучеше от дълго време само сутрин. Сам спря, предлагах още 2 дни, не пожела и млечния бар затвори. Simple Smile

Ce Dim, точно защото е второ дете, кърменето ще ти е в голяма помощ. Може пък и да не ти се наложи да ползваш помпа и др. помощни средства, особено ако кърмиш на поискване. Hug

Предпочитам H & M пред Old Navy.

Вместо пантофи Раян носи такива кожени терлици и вкъщи, и в градината, даже сега за градината са точно в този десен. Вече може да ги събува и сам, но не лесно, пък и е свикнал; не се пързалят изобщо.

Мая, много си ранобудна Wink, добро утро!

# 51
Ох, то не е от хубаво моето ранобудство... Уча за изпит или поне за това станах, а вися тук  Rolling Eyes
Рени забравих да кажа, че на нашето дете всичко му тича  hahaha и мадамските обувки даже  Joy  Аз като не ги нося, поне той да ги поноси  Laughing
И добро утро /обноските ми още спят  Embarassed /

# 52
Рени, честит ти рожденник, да е жив и здрав!

Мариска, недей лежа на тая кълка Wink и нашия е 97 см ( т.е. по високо от стандартното). ПРосто  една клечка за зъби да пипне човек, пак трябва за малките зверчета да мисли. Толкова са изобретателни, че думи нямам.

И за мен като Мая уикендите са за учене. Много е гадно да ставаш в 6 и да се стараеш да си тих, докато всички останали блажено спят Rolling Eyes. Не че Емо не е така през седмицата, ама събота и неделя е по гадно Flutter.

По отношение на пантофите аз се отказах отдавна- купих 3-4 чифта и всичките ги сваля. Сега ходи из къщи по чорапи ( два чифта) или чорапи и плетени буйки. На тях обаче се научи да им издърпва връзките и по десет пъти на ден намъквам връзки, направо почва да ми писва. Но у дома е доста топло, имаме естествен паркет навсякъде. Не ви ли е страх да купувате от сега обувки з апролетта? На мен ми се струва че толкова бързо им растат краката....

Бързо оздравяване н аКико и стискам палци на Ивето.
И аз ще имам нужда от стискане на палци във вторник, макар че като гледам операцията няма да ми се размине Cry

# 53
  • USA
Иве, стискам палци!
Рокси, каква операция?
НР, Криси имаше такива терлици, много са хубави. Няколко чифта смени той. Добре ми ги припомни, че стават и за детската градина. На Н&М не са ли ти странни размерите?
Между другото, много ни е хубаво новото заглавие. Simple Smile

# 54
  • sf
ДУ и от мен , по-скоро нас, защото Виктор ми виси в ръцете.
По-добре е. Пак лошо спа, но нямаше Т, поне не висока.

Рокси  Praynig

# 55
Добро утро!
Иве, стискам палци!
Вики, дано Кико се размине без антибиотик!
Мая, Рокси, успех с четенето.
Рокси, стискам палци и на теб!
Рени,честит рожденик!Да ти е жив и здрав!
аз правя опит да си изпия кафето и да почвам с готвенето,но двете маймуни хич не са на мойто мнение от сега ме тормозят да излизаме навън и непрекъснато вадят де дрехи, де играчки, направо е ужас

# 56
  • София
ДУ
Честит Рожденник Рени!
Мерси момичета че ми стискахте палци,имаше ефект.
Вики браво на Кико,преборил се е.
Аз още не съм взела пантофи,нямаше кога.

# 57
Ду ,ако може да се каже добро за мен ..
Честит Рожденник Рени!
Вики ,надявам с Кико бързо да се оправя  Praynig

Много са хубави снимките и колажа !

Аз сега да се опла4а ,4е след повръ6тането на Марти ,в4ера и мен ме хвана и цял ден си прекарах в тоалетната и в леглото и сега съм като парцал . Tired

# 58
Рокси,беше писала за здравословни проблеми, но за операция нищо не каза  Praynig стискам палци да се размине и въобще да се оправиш  Hug
Цитат
Мариска, недей лежа на тая кълка  и нашия е 97 см ( т.е. по високо от стандартното). ПРосто  една клечка за зъби да пипне човек, пак трябва за малките зверчета да мисли. Толкова са изобретателни, че думи нямам.
права си, но мойто си е фъстъчесто, не стига още, проверявам го чат-пат  Laughing а столовете не може да ги мести, тежат му още, та засега му е ограничен достъпа. Иначе купуването на обувки няколко месеца предварително си крие риск. На Никола досега плавно и бавно му расте крачето, но едни приятели казаха, че техният сменил три номера за месец. Но и така да е, пак трябва да му се купи съответния номер, дори да го носи една седмица. В конкретния случай ние взехме гуменките, защото съм сигурна, че след два месеца няма да ги има или поне номера няма да има. Не че са много хубави и затова ще свършат, но ми прави впечаление, че хората така пазаруват...

Бубе, ето ги. Мисля, че ще са им удобни гуменките. Тези нашите специално са с ластик (имитират все едно е имало връзки и са се изнизали ) и макар че са му големи, не му беше трудно да ходи. Много хубави си му взела на Дели  Peace

Аз тази пролет ще му взимам неща само в синьо, бяло,евентуално червено - хем му отива, хем няма да има проблеми с комбинирането на цветове

Рени, честит рожденник!Много да ви обича, гледа и да има прекрасни деца!И ти покрай него  Grinning

буболечка, бързо оздравяване и на теб

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 09:42 от marisasav

# 59
Добро утор и от нас  Hug
Стискам палци на всички  Peace
Ренка, да ти е жив и здрав рожденника и все така да се обичате  Hug
Мариян имаше едни маратонки есента, които му бяха малко големи, ще видим дали му стават пролетта.

Общи условия

Активация на акаунт