Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 484
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
Йоана,кажи нещо повече са този сайт.Е какво си се излекувала,заменила си едната болест с друга май.  Joy Получила ли си вече стоки от този сайт,сега ще поразгледам в на пазар има ли тема.
Вики,ама от ''Страх'' ли му искат медицинско.Ей,супер!
Ани,много вълнуващо.Много хубаво усещане,занм.
Марти заради екипите иска ски да кара,аз заради бебешките неща и стоки-бебета все ще искам да раждам.  Mr. Green

# 31
Галена, значи и ние чакаме новини  Wink Еднократната помощ е с давност три години.
Иве,  дано стане, имаш моите стиснати палци и пожелания за успех!
За запас-а пристигат бележки, Вики. То си пише от къде са  Wink А и предния път бяхме заедно с бебето (тогава беше на няколко месеца Или), че да го и видят, да не лъжем. Ама и да е решил да кръшне - халал да му е. Ти веднага гледаш да му прецакаш кефа на момчето  Mr. Green
За пантофи все забравям да кажа. В Рено-то в Скай сити център имаше намалени много симпатични пантофи. Освен, че бяха с ципчета от двете страни за по-лесно обуване, отгоре имаха и лепки над тях, които по-трудно се отлепват. Цената мисля, че беше към 10 лв.
За котлоните и опасните съдове и аз доста се шашкам след темата от септемврийчетата. Обикновено като сготвя ги слагам на задните котлони нещата, че да не стига, защото отпред всичко докопва. Ножовете също са навътре. Но пък това не пречи да се качва по столовете, за да си вземе. Днес например се обслужи с клечките за уши. Донесе ми в тоалетната една шепа, от които 3 бяха вече раздърпани, а ушните му миди - зачервени  Shocked Та майката му е много пазене и очите на 100.
Днес времето беше разкошно и врътнахме една 4-часова разходка.

# 32
Аз пак не съм в час. КАк така ги викат в запас?Не го ли премахнаха и това?
Янче, имам много неща от там.Самата аз поръчвам, чрез друг, който живее там.Но като качество и цена са невероятни.За Буба пазарувам - два пъти годишно или веднъж - зависи има ли кой да ми ги донесе,4е с пощата е избиване на зъби.Но иначе може чрез фирмите, които осъществяват карго от там.Тук също има тяхни неща.

# 33
  • На края на вселената!
Айка, със сигурност можеш да си я вземеш, но ще са парите за 2007. В смисъл че от 2008 ги увеличиха тези суми, но ние сме си на старите суми.

# 34
  • София
Ясно, благодаря за информацията, ще взема да се възползвам. Мислех за благотворителност да отидат, ама ето че ми потрябваха.

Аа, не, Рени, такива новини не от мен (не още).

# 35
Мерси за подкрепата! То е ясно, че няма да се дам само защото баба е казала.. ама е дразнещо. И педиатърката днес каза - ама стига с това кърмене.. гледай март да го отбиеш. Май ще гледам да не го коментирам повече  Crossing Arms
Иначе мерки и теглилки: 86 см, 12 800 гр.
Днес и ние хойкахме много  Mr. Green За театъра - малчо и Ири се държаха прекрасно Simple Smile Аз малко се притесних, когато загасиха, но нямаше проблеми.  Peace

ПС: Рени колажа е номер 1! Благодаря за отделеното време  Hug

# 36
Че и срок ли успяха да ти поставят  Joy Joy Joy
Ти защо не я попиташ ЗАЩОООО? Това придружено с мигане на парцали от този тип - newsm03
До преди малко гледах албумчето на Малчо (аз от време на време разглеждам кой какво си е сложил в подписа, та днес ти си ми жертвата  Mr. Green). Та много му тичат мадамски обувки, но фаворит ми е снимката с едно друго хлапе, дето и двамата са вдигнали едновременно крачетата на дивана  Heart Eyes

# 37
Здравейте!
В интерес на истината никой от моите близки не ме притеснява за кърменето. Напротив майка ми само ме гони, дай му да си цокне, дай му. По принцип подозирам, че не ме закачат много, много, защото знаят колко лоша мога да бъда, когато ми се бъркат за отглеждането на детето ми.
На приятелите ми им е много интересно как ще го отбия. Странна работа защо хората обичат толкова да се занимават с чужди неща. Беше ми омръзнало да ме питат кога ще се женим, след това кога ще бременея, сега кърменето и ще дойде време да ме питат за второ дете. Еееее, думи нямам.
Но определено започвам да ставам по- груба, когато ми поставят въпроса с отбиването. Писна ми да просветявам непросветените  #Cussing out
Педиатърката изобщо незнае, че още кърмя, умишлено.
Рени, благодаря за колажа, страхотен е Hug

# 38
  • София
пантофите

Рени, тези на Рено ги гледахме, но са доста топли и не стават за у нас.

# 39
Привет и от мен!

Личи си, че и децата ни и КОЛАЖА са правени с майсторлък!   bouquet - за Рени!!!

OLD NAVY сестра ми ни е носила от щатите - много са си хубави дрешките. Няколко деца ги носеха без да мръднат! (дрешкте, де - не децата Simple Smile )

И аз вече търся нови пантофи - Тези на Беко онзи ден ги взех от яслата и се оказа, че ги събува от раз - прави му удоволствие. Събува ги и ги носи да ми се похвали. После не ми дава да му ги обуя пак, а прави жалки опити сам да се справи...

И аз днес се престарах с разходката, но моята лична  Mr. Green Влади спеше вкъщи с баба си  Mr. Green Търсих офиса на една фирма по работа и се оказах насред търговиите и познайте  Laughing Едната ми покупка е пижама за мен с крава - нали пак ще ме цокат... Тъкмо говорите за кърмене - нещо ме съмнява да удържа фронта отново цяла година. Преди редовно имах периоди с малко кърма и си налагах да се храня и почивам повече. Сега като е второ дете не знам как ще успявам. Взех си за целта ел. помпа на Медела, за да доизцеждам по-редовно. Дано помогне!

Тия дни - яко контракции, гърдите взеха да ми се обаждат... абе явно се заформя нещо, ама да видим кога ще е smile3508
С Влади ей така все се чудех - това ли е, не е ли? та накрая го предизвиквахме. ВТори опит да видя що е то - БАШ естествено раждане  Mr. Green

Лека вечер!

# 40
  • sf
кой казваше,че е гледал Мадагаскар 2?
Мисля да водя Вероника в неделя

# 41
  • USA
Рени, чудесен е колажът! И аз добавих снимка, ако качваш още.
Буути, страхотни снимки! Направо сте като от списание. Преско е много сладък скиор. Дано Милко бързо да оздравее, ей това му е кофтито на сноуборда, че лошо се пада. Аз карам ски, мъжа ми - и двете, аз нямам никакво желание да се уча тепърва на сноуборд. И на мен ми се доходи на ски като гледах снимките.

Вики, знае ли се какво му е на Кико? Заведи го при Масларски ( Mr. Green) не му давай антибиотик самосиндикално.

За кърменето, нещо много хора се месят да дават акъл. Вие си знаете най-добре, на другите - сиктир (или там както се пише). Аз много мразя в Българя като започнат някакви непознати да ми правят забележки как да си гледам детето.

Аз много харесвам oldnavy, но не са някаква мана небесна. В смисъл, качеството не винаги е много високо, а и в последните сезони вадят ужасни десени. Като цяло, от детските дрехи съм много доволна. Гап е по-скъпото им братче, за тях вече мога да кажа само хубави неща Simple Smile. Уебсайта е един и същ (различни табове) и може да се пазарува и от двете в една поръчка.

# 42
  • sf
На своя глава никога не съм давала АБ. Но педи каза,че засега няма нужда от АБ, но ако поддържа висока Т още малко и ще трябва. Той от сряда е така. Към 39гр отива на моменти, ляга по леглата и почва да премрежва очи, все едно изпада в безсъзнание, много е гадно. Аз го водих и следобяда при нея- не е по-зле, но не е и по-добре. Мисля обаче,че ще се справи само с гранофурина и витамини. а,дано,де.
В момента е съблечен по потник и гащи и млати огледалото с играчки  hahaha

# 43
Рени и аз благодаря за колажа,макар че съм дала малко тъмна снимка,много е хубав!
За стоенето на театъра,Никола много харесва и не мръдна даже,Зейна също гледаше с интерес.Докато Надина на тая възраст искаше да става,да танцува,да пляска.Но времето е преценено,а и аз винаги нося солети и вода.Обикновено последните 10мин. са по-напрегнати.
Ние гледахме Мадагаскар 2,Вики и много ни хареса на двете с Надина.Кофти с тая температура,дано утре да е добре.

# 44
Цитат
Аз го водих и следобяда при нея- не е по-зле, но не е и по-добре. Мисля обаче,че ще се справи само с гранофурина и витамини. а,дано,де.
Praynig

Иве,  Praynig Praynig Praynig

Рокси, добре, че не е била гореща. Никола не стига още до котлоните, моят плот е малко по-висок от стандартния, но с масата няма проблем. Като порасне ще трябва да внимавам и аз за такива инциденти

Днес пазарувахме - на фъстъчко най-накрая купихме лего. Аз не бях виждала от близо, момчета около мен няма, а по мое време не бяха такива играчките. Е днес разбрах защо е толкова скъпо. Много увлекателен, и тримата си играхме, даже се посдърпахме по едно време. Запалена съм вече определено. Купихме и дрешки на Никола за пролетта, в т. ч и едни гуменки, 22 номер, които са му големи още, но пък цяла вечер се разхожда с тях, много ги хареса Grinning доволна съм от днешния ден  Grinning

Дани, има една бабина рецепта за белодробни заболявания - нарязани лимони с корите и вътрешността, мед  и смлени орехи. От това 4 пъти на ден по една супена лъжица. Преди време много ми помогна на мен за възстановяване от пневмония, можеш да го пробваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт