Юлчето с усмивка сутрин поздравява и целия свят с нея озарява

• 10 483
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
Марти, мерси Simple Smile.

Иве, едва ли ще ви върне Масларски, ходили сме към 18 часа и имаше опашка... Само че не съм сигурна до колко часа работеше, до 1830 или 19... да не го изпуснете в смисъл.

За бибероните и нас ни коментират. Честно казано не ми пука особено. Хората изразяват съпричастност по странни начини, а критиката е най-безотказният когато искаш да ти обърнат внимание.

# 16
  • sf
Иве, най-добре се обади преди да тръгнете. Ако знае,че отивате ще ви изчака. Иначе мисля е до 19ч.

Вики че твоя го е измислил предаването " Страх" Wink

не е добро алиби, нали после ще видя,че го няма в предаването  Joy

# 17
  • София
ние сме ходили иве късно при масларски, но наиситна за по-сигурно му звъннете за да ви изчака. аз днес му звънях и беше мн любезен, но беше сутринта- това ако сте решили да ги водит днес де.
аз не знам не ми се е налагало поне, дали работи уикенда? newsm78
марти те повечето са с кукли и актьори в жив план  Peace

# 18
  • sf
Понякога дава дежурства и през уикенда. Аз винаги звъня и питам кой е на смяна.

# 19
здравейте момичета  Grinning
Направихме една разходка с Евичка и сега спи блаженно.Успя да заспи без биба Laughing, започнах д й обяснявам че бибата я взе Сънчо и ще я води в Страната на сънищата, да й каже "чао" и ако много плачка тогава ще я донесе пак Сънчо.Върза се този път  Laughing, да видим довечера как ще е
И на мен ми се иска да я заведа на куклен театър.Лятото я водих в делфинариума, загледа се в началото ,но после й омръзна, добре че публиката беше буйна и имаше едно момиченце до нея (кака) та се позаигра малко и отвреме навреме поглеждаше към делфинчетата.Иначе много ръкопляскаше.Но все пак тогава беше по-малка, струва ми се чеса може да опитам.Мисля че по би й харесало от цирк да кажем........
Рени,колажа е страхотен  Hug
хайде отивам да ровя в Ларедут, че намерих приятелка през  която да поръчам Party

# 20
  • София,
РЕнка колажа е страхотен! Благодарим ти от сърце! Hug

Ели честита Ви придобивка, дано да не ви се налага да я ползвате често и бързо да оздравявате! Hug
ВИки и на Кико бързо оздравяване! Hug

Аз четох четох, ама какво щях да пиша newsm78, в главата ми е пълна каша, а как ми се спи, ама се мотая тук, вместо да полегна и аз до Вероника. Тая нощ пак не съм спала, нещо ми беше страшно нервно. А и тя пак се разкашля и повърна два пъти, и днес пак много кашляше, правихме инхалация, но не се успокои много newsm78. Стомахът пак и се е раздразнил и то доста, чревцата и свирят, а като повърне и повръща стомашни сокове, като легне и те се връщат нагоре и я дразнят кашля кашля, ужас. ТАка се надявах, че този път вече ще се позакрепим Embarassed
Вчера и аз пак ходих на лекар - лекарката искаше да ме праща в болница, представяте ли си, обаче аз и отказах, кой ще я гледа малката. ДАде ми направления за снимка и кръв и ме праща при едни специалист пулмолог, трябваше да отида днес, но нямаше как Embarassed. Вероника не мога да я оставя на никого, баща и я пази докато бях на изследвания, но после трябваше да отиде на работа. А да я мъкна с мен в белодробната болница е пълен абсурд, обадих му се на човека и отложих посещението, те така или иначе и изследванията не са готови още, но в понеделник трябва да отида няма начин. Само дано наистина не се наложи да влизам в болница, че какво ще правим незнам  Sick и за капак - тя пак се разболява. Ох и аз ВИ се оплаках пак, но ми се е свило сърцето и ми пари под лъжичката Embarassed

Ех момичета да можех и аз да я кърмя, та да не боледува толкова, ама е няма - за съжаление кранчетата отдавна пресъхнаха, а това че най близките Ви хора не ви подкрепят - не го разбирам Crossing Arms, айде останалите както и да е, да си говорят и да си мислят каквото си искат, ма........а им Naughty, така че правилно постъпвате според мен - горе главите и си кърмете децата и хич, ама хич да не ви пука. То вашето кърмене ми прилича на нашето ходене до скоро, а сега и за бибата, и за яденето - "АМА Вие ходите ли, а защо още не ходите?" А защо сте още с биба? "НЕ сте ли големи, ами как ще я махнете?", Ама ти още ли и пасираш , ами че докога така, кога ще се научи да дъвче?" -  #Crazy Ами когато стане на 18, така де какво ги интересува тях и аз вече ги срязвам и им тегля по една и хич не си го слагам! Hug

# 21
  • София
Вики ще каже че не е издържал и затова не го дават. Wink
Сега ще ви помоля предстои ми нещо много важно за цялото семейство моля стискайте палци.

# 22
Днешната беля е разсипана тенджера с леща, счупен капак. Пъхнал и една гъба за обувки с все капака в пералнята, та като пуснах килимчето от кухнята да се изпере от остатъците от леща тракаше на умряло Confused Та се наложи да изпразвам пералнята и сначале.
Напомням ви да оставате тенджерите и тиганите с дръжката навътре, защото малките зверове вече стигат. Добре, че не беше гореща.

# 23
На мен ми преведоха 25 лв детски този месец и затова питам
По повод Редута - аз май се излекувах - като погледнах мазата ми е пълна с кашони от там. новата ми страст е  www.oldnavy.com но поръчването ео сложен процес
Рокси, това ми го повтаря мъжа всеки ден. А понякога забравям да проверя пералнята и съм изненадана когато изваждам прането
Болните да оздравяват бързо
Рени, поздравления за първия пост

# 24
  • sf
Иве  Praynig
Мама_му , този мец превеждат за декември, за това са все още 25лв. Другия път ще са 35лв.

Рокси, наистина е опасно. В септемврийчетат наскоро едно хлапе беше обърнало тенждера с врял крем върху лицето си, слава богу очите са добре и докторите дават добри прогнози за възстановяване. От това много ме е страх.

то аз още не трябва да казвам, но му се обадиха на мъжо да си прави мед. изследвания. Стискайте палци

# 25
  • На края на вселената!
Мама_му, това са детските за декември. За януари ще ги чакаме през февруари.

Пазете много дребните от горещи неща. Нали знаете защо имам белег на лицето (поне на много от вас съм го казвала)

Иве, желая ви успех!

Дунди, дано не се налага влизане в болница  Praynig А и дребната да оздравява бързо. Както и всички мъници, които още кашлят, вдигат Т и им бършат нослетата.

# 26
  • София
На мен ми преведоха 25 лв детски този месец и затова питам
защото е за декември вероятно Peace
а те са ме изпреварили  Laughing

# 27
Здравейте, момичета!
На Вайана вчера и сложиха последният Пентаксим, вече на 6 год. ще го боцкат детенцето. Мерки и теглилки - 10300 и 80 см.
Иначе сме добре, моето коремче вече личи и на мен ми е доста по - добре! Два месеца почти не знаех къде се намирам!
Но важното е че всичко с бебчо е добре и в началото на март сме на ФМ и се надявам да се види какво ще е мъничето!
Хайде приятен ден от нас и целувки!

# 28
  • София
Рени, благодаря за колажа, супер е станал. Да питам, не знам дали вече не ви бях питала, а и сигурно има къде да прочета , ама ме мързи - дали все още имам право да си искам едникратната помощ? Blush

трябва да добавим, че се чака и още едно бебче (на Ани), ама аз не знам как става.

Не знаех, че има все още запас. Баща ми навремето ходеше доста. Ама Христо е служил в някакво поделение много гадно, но поне оттам в запас не ги пращат.

Мая, защо изобщо им се връзваш! Сигурно защото са близките ти наистина. Моите родители само ме питат няма ли да я отбивам вече, но аз им обяснявам спокойно защо още не, и те не настояват. Само сестра ми ми каза, че баба ми много се притеснява за това как ще отбия Кая, но тя без да се притеснява много за нещо, и без да има за какво да си вдига кръвното не може да живее, така че не обръщам внимание. Знам, че ще дойде време да отбия и всички ще забравят скоро за това, а също така знам, че колкото и да ми се струва сега дълго кърменето, като отбия няма така да смятам. Все пак Кая почти не боледува и дори само това е достатъчен аргумент.

И аз много внимавам за тенджерите и за това ножовете да са надалеч от ръба на плота и масата. Христо обаче доста често забравя и оставя ножове на ръба  #2gunfire Притеснявам се, че като стане малко по-висока Кая, ще може да стига с длан до плочата с котлоните и се чудя от това как ще се пазим. Чували ли сте за някакви предпазители?

Иве, късмет!

Дунди, дано се разминеш без болница!  Hug

ani_sunnygirl , чакаме новините.

Рени, с тези сънища за нови зъби ще ме убиеш...както не ми идва от два месеца и пишкам през един час Laughing

Кая от няколко дни упорито си събува пантофите, а и й спарват краката (КиК). Ходихме до скай сити да търсим нови някакви и съвсем случайно в магазина на скини на един стелаж видях вълнени чорапо-пантофки със силикон на подметката. Много ми харесаха и съм супер доволна, че ги открихме, защото така крачето си е в най-естествена среда (всмисъл, че си се сгъва, както си иска, де). Ще ги снимам да ви ги покажа, като се зареди батерията на фотоапарата.

# 29
  • София,
Айка не съм много сигурна - но мисля че еднократната помощ имаше давнтост три или пет години, така че спокойно можеш да си я потърсиш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт