Празниците отминават, АПРИЛчетата радостни след тях остават

• 14 203
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Норвегия  Peace

# 241
Хриси Hug
Много ви се насъбра. То пък някой път като тръгне......
Аз вчера бях в Кюстендил /по неприятен повод/, но нали ви писах, че всички сме с хрема. Е, за 5 часа престой там, хремата я нямаше. Въздуха, беше просто кристален. Връщам се тук, пак почнаха днеска сополите. Мисля, си дали и мръсния, а при нас е ужасно мръсен въздуха не допринася за задържането на тия хреми???

# 242
  • под шипковия храст
Хриси Hug
Много ви се насъбра. То пък някой път като тръгне......
Аз вчера бях в Кюстендил /по неприятен повод/, но нали ви писах, че всички сме с хрема. Е, за 5 часа престой там, хремата я нямаше. Въздуха, беше просто кристален. Връщам се тук, пак почнаха днеска сополите. Мисля, си дали и мръсния, а при нас е ужасно мръсен въздуха не допринася за задържането на тия хреми???
аз съм на същото мнение! и според болния ми мозък на мръсотията отгоре е лошата храна и пуснати нарочно вируси като онзи за който говорите! Naughty
при всеки удобен момент взимайте децата и беж на село или на планина, само да е далеч от града.
а за шарките нали знаете , че има ваксина. но пък аз съм против ваксините и предпочитам да си ги изкарат децата и колкото по-малки, толкова по-добре, че иначе ще е като станат татковци! Laughing
а за момиченцата е задължително, заразявайте ги, ваксинирайте ги или там каквото прецените, защото е с много страшни последеци за бременни! Rolling Eyes
скоро разбрах, че има и някакво лекарство за да минават по-бързо и по-леко обривите, това също естествено трябва да се консултира с педито, но ако някой го интересува ще питам и точно как се казваше.. Thinking

# 243
  • Чехия
Nazdar maminki
Ей такива сутрешни мисли имам.

Бързо оздравяване на всички болнички и шарковците милички..и на татито ти Криси и на Кико и Hug Hug
Све, така ме разсмя вашия батко ..хайде скоро да се похвалиш, че е здрав Бобчо ... Пате и на твоето малко патенце скорошно оздравяване.

При нас седи така въпроса дали да ваксинирам против нея или да заведа Верето да я хване преди 3г възраст. ..поне педката така ни и предложи да не кара после като почне детска градина ...  newsm78
Митбул   bouquet Привет добре се завърнала..точно ми взе мислите...за шарките..ама сега край нас няма.

Емили, при вас още по -трудно, но ако ще те успокои как реагира светулчето на скайпа ..Дава на баба и дядо разни играчки и иска целувки..и като дойдат за две седмици така ги обича и си играе с тях и като си тръгнат ги търси из всички стай седи пред входната врата и ги вика ..ужас просто.Но няма какво да направя..и да си призная ме хваща яд на Бг. че така се наложи да стене , да оставаме без семейство, моля се да има повече щастливи дечица..

При нас откриваме сезона на карнавалите, на 15.02 и на 28.02 сме с Верето на балове и вече нямам търпение да дойде, само и обяснявам какво ще е там и тя по цял ден мъкне поличката си и крилата на гърба...

За професиите, имам конструктор моделиер специалност и мед. сестра..Тук бях две в спешна реанимация, и после три травматология  ..Мъжлето е ТУ Микроелектроника, но като дойде мина степен обучение и работи като помощна мед. сестра дефакто разни неща дето са трудни за жена да ги върши в травматологията, има и 20 часа седмично в операционна зала..

Въпрос...Марка кремче което ползвате за лицето на дребните, аз мажа Верето преди излизане с ,,Нивеа  за предпазване от студ,, но пак кожата и така суха на лицето... Ако имате нещо от което сте доволни..предложете..

Въпрос две... ако сте попадали на дебела книжка със стихове за деца с добри илюстрации и ви е харесала...напишете ми трябва до 16.02 да съм поръчала нещо на зълва ми че идва насам на гости ..

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 13:24 от ivalex

# 244
кремчета- ами аз съм най доволна от крема за лице на СебаМед.
книжки-има невероятни книжки навсякъде по книжарниците.Точоно от тези за които говориш големи с дебели корици и хубави илюстрации.Цената им е между 10-30 лв. взависимост от големината.Александра много ги харесва и въобще не й омръзва да ги разглежда

# 245
  • Чехия
Аз мислях да поръчам онлайн книжките направо до тях...та да не и губя времето да търси...

Nisti     bouquet

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 15:10 от ivalex

# 246
Иве, виж тук - http://www.pe-bg.com/?cid=3&cat=163

Поръчвала съм от тях. Коректни са и доставят до дома с безплатна доставка.

# 247
Леле, Хриси! наистина както казва Поли, има моменти в които, като тръгне на зле и не спира! дано леко да изкара шарката таткото, дано и Кико бързо вече да се оправя!!!

Целувам ви всички. Простете ми, че нямам време да чета и пиша - липсвате ми вече.

# 248
  • гр.Варна
Здравейте!
Днес тати ходи до инфекциозно!Диагноза:Варицела!!!
Лошото е,че нито аз,нито Кико сме я карали и очакваме включване.Та хубавото тепърва предстои.... Rolling Eyes
Знам,че това не е най-лошото,но ми омръзна да сме си все в къщи....то болест след болест.От края на декември,та койзнае до кога.Най-вероятно до Март началото.Ако ни хване с Кико другата седмица,ще ни трябват 10-тина дни да се оправим.Абе ...гадна работа,но ще се справим Laughing

# 249
Здрасти

загубих се, еми защото тярбавеш да ходя на лекции и то по какво по Глобализация , не ми се говори, ректорката решила че трябва да сме там, тези коите бяхме там ни задедаде 20 въпроса за домашна работа, като призова сто пъти пишете от моята работа, която беше направена на компютър  и качена в техният сайт, и и сто пъти призова имате интернет просто прочетете и напишете, да ама не! Днес реши да съобщи друго - който е написал неща от интернет, да забрави за освобождаване от изпити и оценка, еми да но аз нямах времето да мисля , и решихме както повечето колеги да понапишем нещо и от нета и ще видим утре ! Сега уча по латински ! Защо не ми влиза нищо в тази глава незнам ! Май не съм за училище вече !

Илитка - незнам защо с такова впечетление съм останала, сори ! Но ако наистина го желаееш дао съм предвидала съдбатата ти !

Све - как е Боби , вече добре ли е!

Хриси - направо незнам, понякога сеслучват на куп разни неприятни случки, дано отшумят бързо !

Айде до скоор да почета, че утре пак на лекции, Даная се оправят с баща си , гледат се ! И стискайте палци !

# 250
Боян е добре, ама той от първия ден на шарката си е свежар. Само че все още е петнист. Не излизат нови пъпки вече, но тези, които завяхват, изглеждат много зле и видът му е доста окаян. Предполагам, че до 3-4 дни трябва съвсем да е оздравял вече. Преди малко се прибрахме от Морската градина, където се бяхме скрили на една тайна слънчева полянка, далеч от чужди погледи. С батко му се наиграха на воля и дребното заспа в колата.

Иве, не мога да те посъветвам за дебела книжка със стихове. Моите дечурлига харесват стихотворните приказки за гората: "Горската болница" и т.н. Много са приятни римичките и лесно се научават, но са издавани отдавна (от времето на Васко) и не знам дали сега ги има. Освен това определено не са дебели. Иначе в къщи имаме поне 20-тина от тях.

Клер, не се ядосвай за ученето. Не си заслужава. Стискам ти палци да успееш!

# 251
Хей, Хриси, май сте влезли в лоша серия! Дано всичко лошо бързо ви се маха от главата и до края на годината само хубави неща да ви спохождат! Не мога да не се усмихна обаче, като си представя цялото ви семейство на петънца!  Grinning Дано не го приемеш за лоша шега! Peace
Све, а снима ли я вашата петниста хиенка в този му вид? Дано скоро придобие предишните си окраски! Hug
Емили, вярвам че таткото ще донесе само хубави новини и скоро ще можете да се съберете на едно място!
Иве, аз му мажа бузките с крема на Bubchen за ветровито и влажно време и нямам оплаквания. На последната консултация лекарката ни даде и едно друго кремче, но не знам дали го има при вас - казва се Babydream и е македонски!
Поли, а твоят татко как е?
Клер, успех утре! Peace
И ние, както повечето от вас предполагам, се възползваме с пълна сила от пролетното време и ми е много добре на душата! Sunglasses

# 252
Ей мамита привет! Хвърлих бърз поглед и видях болни дечица  Sad Бързо да оздравявате!  Praynig

Ние завършихме арабското ни приключение в Дубай. И аз като Ламичката бях свръхбагаж на мъжът ми.  Joy Даже и му носих багажа.
За едноседмичната ни раздяла с Томито и дали е все още кърмаче или не, ще ви разказвам по-нататък. У дома е лудница, не можем да се организираме и да влезем в ритъм. Снимки също ще има в продължението.  Hug

# 253
  • гр.Варна
marini , на мен ми е смешно вече!Не е лоша шегата!Снощи мъжо ми,като му казвам,че имам съмнения,че има варицела,направо се побърка от притеснение.Аз гледам от по-друга страна на нещата.Има доста по-лоши неща.Ако всички се опъпчим ще направя снимка и ще си я запазя в архива Joy Joy
ето малко нови снимки от нас :
http://hristinak.multiply.com/photos/album/49/49

# 254
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, момичета,
Прибрах се успешно, впечатления много, време малко. Mr. Green
Видях, че темата за срещата е позамряла, но ще се стегнем.
Имам доста за чистене и подреждане, че съм се прибрала снощи в 1, затова ще пиша по-подробно утре.

Много болнички деца - Борис също е в кюпа с конюктивит от сряда. Може те да си представите, какво ми е било Cry

Общи условия

Активация на акаунт