Празниците отминават, АПРИЛчетата радостни след тях остават

• 14 210
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
  Желая бързо оздравяване на всички дечица!Много е неприятно когато има някой болен в семейството!
Ние сме добре,по цял ден малката лудорийка се чуди каква беличка да направи-кой шкаф да отвори и да извади всичко от там за секунди! Възползваме се изцяло от прекрасното време-и определено доста добре се чувстваме навън-и да се похваля-от две седмици ядем само готвеното на мама-никакви пюрета-и наистина съм много щастлива,че успя да свикне,вече нищо не пасирам,яде всичко като нас Grinning
Иначе нищо ново-все още чакаме да свърши прословутия ремонт в яслата и се ядосвам,защото не дават гаранций ще я приемат.....
Е това е от нас-лека вечер!

# 256
Ради, Ели - добре дошли!!!
Очаквам снимки и разкази с нетърпение!

Целувки на всички! Пожелавам ви приятна седмица - моята ще е кошмарна Mr. Green

# 257
Е, чак такава тишина тук май не е била... Thinking
Надявам се причината да е хубавото време! Възползвайте се максимално, защото казаха, че от сряда пак ще застудее!
Добре завърнали се на всички пътешественички и чакам с нетърпение разкази и фотоси!
Ели, как е Боби?
Мисля, че тази седмица е крайно време да се сбогуваме с всички болести,а?! Wink

# 258
Здравейте!   bouquet

Аз вече загубих надежда, че ще се сбогуваме с болестите... Не и до края на зимата.

Пожелавам на вас много здраве. Сега ще почета назад да видя как сте.  smile3529

# 259
  • Чехия
Aу...много тихо ..

И ние бяхме цял ден на вън..на една малко странна разходка. Ето резултата .. http://ivalex.multiply.com/photos/album/129
Дано сте прекарали деня добре..и вие.
Гушки на всички хремави, шаркави мъници  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 260
Дааа, наистина тихо...ето ви малко занимание, ако не ви е досадно да гледате толкова снимки. /е, от 2000 кадъра, 200 не са много...май/

http://radomira.multiply.com/photos/album/87

чакаме все още египетски и барселонски снимки...авторите им да не се ослушват  Joy

# 261
Страхотни са снимките, дори само разглеждането им е едно приключение!

# 262
Дааа, наистина тихо...ето ви малко занимание, ако не ви е досадно да гледате толкова снимки. /е, от 2000 кадъра, 200 не са много...май/

чакаме все още египетски и барселонски снимки...авторите им да не се ослушват  Joy
Барселонски снимки почти няма, Ради - беше много облачно и сиво. почти не съм снимала - ако ми остане време, ще прегледам кадрите и ако нещо ми хареса - ще ви пусна. Няма да е тази седмица обаче  Sick

# 263
  • Beyond the Frontiers

А египетските са доста, но повечето по служебно - на хотели и бани Rolling Eyes Още не съм ги прегледала даже всичките. Лудницата в офиса е голяма и може би ще остане в събота да ги кача.
Какво стана със Софийската среща, нещо решихте ли. newsm78

# 264
  • Варна
Раде, страхотни снимки smile3501

# 265
  • БГ
привет от нас Hug
нашите очички минаха, сега имаме малко разстройство с температура,но са избили 2 връхчета на зъбки.
отивам да ви гледам снимките и да си помечтая за палмите..............хубав ден  bouquet

# 266
Смуут, приказно красива разходка. Дори и депресирана ми душа успя да им се наслади. !!Благодаря!

Мерси и за другите разходки в снимки на дечица и т.н., но чета от два дни и разглеждам на части, както винаги..... Все пак този път ме изумихте, че за толкова време, откакто не съм влизала, а дори тази тема не е изписана Simple Smile, дано да е от хубаво.

Ние сме живи, здрави физически и мърдаме....

Целувки и прегръдки на всички ви, особено за болничките Simple Smile

# 267
  • под шипковия храст
Страхотни са снимките, дори само разглеждането им е едно приключение!
мдаа, адмирации за фотографа! истинска наслада за окото! Crazy

# 268
Привет,момичета! Hug
И аз напоследък пиша рядко.....Калина също изкара един лек грип,размина ни се само с кашлица и то предимно като спи.Но вече се оправя и нещата при нас са наред.
На всички болнички дечица и ошарени татковци-скорошно оздравяване! Praynig Hug
Към варненските майчета-Напомням ви,че другата седмица ще ни гостува Илит и е време да решим къде ще се съберем.Моето предложение е на 17.02. от 18,30-19,00 часа в "Тримата мускетари" на Сливница.Моят мъж работи за тази верига заведения и можем да си уредим  самостоятелна зала за 10-15 човека.Трябва да  направим обаче резервацията навреме и затова очаквам отговорите ви. PeaceОбадих се на Виви-ан и тя каза ,че ще дойде с удоволствие.
Това е засега от мен.....ако имате други предложения-пишете.
Илит,чакаме те с нетърпение ! Hug Hug Hug
Лека и спокойна вечер и много  Heart Eyes на всички!

# 269
Към варненските майчета-Напомням ви,че другата седмица ще ни гостува Илит и е време да решим къде ще се съберем.Моето предложение е на 17.02. от 18,30-19,00 часа в "Тримата мускетари" на Сливница.Моят мъж работи за тази верига заведения и можем да си уредим  самостоятелна зала за 10-15 човека.Трябва да  направим обаче резервацията навреме и затова очаквам отговорите ви. PeaceОбадих се на Виви-ан и тя каза ,че ще дойде с удоволствие.
Това е засега от мен.....ако имате други предложения-пишете.
Илит,чакаме те с нетърпение ! Hug Hug Hug
Лека и спокойна вечер и много  Heart Eyes на всички!

Аз съм ЗА мястото и часът!

Общи условия

Активация на акаунт