МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 003
  • 289
  •   1
Отговори
# 60

Добро утро, хайде ставайте!
Браво на вас за нощното парти, пак като едно време имаше какво да се чете тази сутрин.
След като мъжете ви са заминали на работа раздуйте клюката как мина вечерта на Танчето с мохитото, на Ивко с температурата, Люси а вашите гадинки в гърлото на момиченцето ти?
Докладвайте!
Да предложа за срещата нещо планиниско с поляни като Чепеларе, но които има идей да ги споделя, че да става по-скоро организацията.
Хайде слънчев и усмихнат ден на всички! Дано болничките днес да се палави и здрави!

# 61
  • Велико Търново
Добро утро,дами LaughingРадвам се,че темата живна без дори да сме споменавали чужди мъже и какво им мислим Mr. Green
Люси и Люба на отчет как са прекарали ноща!Дано и двете даса овладяли положението Praynig

Ох,Велисо много образно си го представих как се изсипват 20 мацки у родилното CrazyЩе имам най-добре орисаното дете HugПък ако дадете и по някой лев ще му сложим едно звучно латино-американско име Crazy

За мястото на срещата аз имам едно-единствено изискване да се стига с автобус или влак.
Туй от мене,че трябва да поизчистя,че на обед тръгвам Hug

# 62
  • Плевен
Добър ден МАЙки!

Аз чакам отрочето да се събуди, че все още спи. Ноща мина горе-долу спокойно, в момента чак главата й е вир вода мокра, та се надявам днес да сме ок и да ги няма налепите.

За среща: На прима виста не се сещам за подходящо място за среща в самия Плевен, но ще помисля...
Моето предложение е Трявна. Има достъп с влак до града, а и там е приказно Simple Smile.

# 63
  • Велико Търново
Уф,с бременния ми мозък щях да кажа,че нали бяхме там Crazy
Приказно място е-аз съм за там Peace

# 64
Добро утро, дами!

Надявам се и Тери и дИвчо да са си във форма днес, че на майките им да е леко на душата!  Praynig
Галя, сутрешното ти кафе изгрежда превъзходно - искам го във чисто физическото му изражение ако може....някак си....

Моят съпруг снощи се прибра, естествено, в 22 часа с една торбичка лайм за мохитото. Имаше много работа, та отново седна пред компютъра да работи. Наближаваше вече никое време, а аз бях жадна, все пак! Та докато аз къпя детето го помолих да "врътне" мохитото. Пък той рече: "Дааааа, ако алкохола ви пречи на работата - зарежете работата!" Та гъврътнахме по едно мохито към 22:30 и заспахме с приспивни песни на уста....

Обаче Гичо се излага по всички параграфи!!!! Това да те няма в разгара на купона си е направо голяяяяяяма черна точка!

Ех, ще ви оставям, че досадникът дойде в скута ми и "суче"! Ама така ми се пада като го отделих толкова рано от майка му....

Хубав и усмихнат ден!

# 65
  • София
добро утро!

шмърци,  Mr. Green, чета те и си мисля откога делнична вечер не съм си позвлявала да  започна с някакво питие (вино единствено разбира се...в моя случай) в тези часове на нощта... их, кога започнах работа, кога ме завъртя ежедневието... с това рнано ставане в 6 30 какво ти питие след 10... завиждаммммм  Crazy Mr. Green

бай дъ уей, как е поведението на йовчо?  Mr. Green, з аники не питам, щото той е послушен  Party

чета за форумски традиционни срещи идва реч..но сега ще се върна да видя подробности...незнам дали за април пак говорим... пък ми с иска да дойда с мишанката.

как е бабъл? нещо ми липсва...и да предам , че се видях с петя, мамата на цвети...оказа се, че работи в бившата ми месторабота...и се засякохме тма...видях снимка на цвети пораснала е , с хубава дълга коса... но петя няма време за форума, работи и денят й е разпределен по часове... както и на повечето от нас работещи майки...
хайде, оставям ви с пожелание да е приятен денят ви!

# 66
Добър Ви ден и от мен!
Аз снощи се ометох скоропостижно от купона,ама дИването реши да чупи температурни рекорди които,обаче,веднага бяха атакувани от мама му с хексалгин и хомеопатия и за няколко часа се разправихме с проблема:сега детето-чудо пърпори с моторетката из хола,крещи"Алоууууууууу"в един стар ГСМ...и дояжда третата за днес закуска,която сам си е извадил...щото майка му едвам гледа-аз без Т и лекарства съм с надути сливици и едвам дишам/ама ще го пишем от недоспиване,че друго не се полага/
Любче,а ти другият път като си хвалиш здравите деца,помисли предварително.Дано ви е лека нощта Hug
Вели,права си-вече никакво хвалене......пак ще си мрънкам и ще се оплаквам,ама на вас душа да Ви е яка/че това ми е стихията/

Значи разбрахме се за срещата,че ще гледаме преди всичко да е удобно на Сиска за раждане/пък и на останалите,де/,а тя да не се притеснява-ако е е близо до Търново явката-ще скокнем да ги вземем/тамън пък и аз ще имам повод да си държа трезвен през цялото време/.
Танче,накърми ли Йовчо.........и твойта не е лесна  Laughing,а довечера ако съм жива и мъж ти пак окъснее-да знаеш,че мога да ти правя компания/и да те разсмивам/ и без алкохол/и с алкохол мога, естествено/
Ванилка,ако видиш пак Петя-предай и поздрави....и кажи,че ни липсва Hug

# 67
  • Варна
Ай и аз да пиша два три реда преди да ми е звъннал телефона, че шефа е из страната и не ми е на главата, ама ми седи на ухото с тоя пусти телефон ....  Twisted Evil

Иначе в службата освен, че нямаме никаква смислена работа и кьорав клиент,  освен финансово-отчетна и отговори на шефско зададени въпроси в стил "Калино, кой ми избръсна краката снощи, та го не усетих?" /в смисъл кой ми похарчи парите на фирмата дет ги изядох.../ .... та нищо интересно общо взето не се случва.
Макси ходи 6 дена на ясла и се обзаведе с конюктивит, сополи, кашлица и червено гърло. Сега е в къщи с майка, но утре отново ще е командировка на по-чист въздух на около 50 км западно от тук.... А с мъжо от 2 седмици се гледаме на криво и почти не си говорим, щото аз съм недоволна от него, пък той смята, че му изневерявам  Mr. Green Въобще сме малко латино-сериал, само сюжета малко ме обърква от време на време.....

И такива работи....
Ето 2-3 снимки на Макс, да не забравите как изглежда моето дете - първо с братовчедите си и после насаме ... http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10241151
И ви оставям със здраве, като ще следя къде ще ражда Сиската  Wink Mr. Green че може и аз да вмъкна умения в израждането, знае ли човек.....

# 68
Егати купона съм изпуснала  ooooh! Много ме е яд. Ама аз бях на друг  Mr. Green (женски). Ще прочета и ще се разпиша пак  Hug

# 69
  • Велико Търново
Мъри,Велино какви са тез младежи дет си ги напускала по снимките CrazyСлучайно Тони да има брат,ако има такъв знаеш ми номера и скайпа Mr. Green
Кажи му на Тони да си сяда на готиния задник и де не се вкарва във филми Naughty

# 70
Привет!  Hug
Ние сме живи и здрави, но ежедневието така ме е емнало, че нямам никакво време за компютъра. Много ми липсват нощните купони, но едва смогвам с работата. Ама така е, като се опитвам да нарамя няколко дини под една мишница...

Не съм чела много, но видях, че се говори за среща, ще следя развоя на събитията, а за място нямам никакви претенции, важно е на бременните мами да им е удобно!

Ние взехме решение да спрем Гоги от ДГ, поне за зимата, и от три седмици си е вкъщи - гледат се с баба си, поне до пролетта.
Ще тичам, че още работа ме чака за днес, не зная дали ще ми стигне деня ...

Хубав и слънчев ден на всички и целувки на дечицата!

# 71
  • София
Привет!  Hug
Ние взехме решение да спрем Гоги от ДГ, поне за зимата, и от три седмици си е вкъщи - гледат се с баба си, поне до пролетта.

лони, боледува ли гого много? предполагам, че затова?

вифчо, верно са за модели тези младежи! Flutter

# 72
Виф, Лони много сте работни ....но Вифче ти с тия младежи дето ни ги показа разбуди духовете тук и бременни и работни проявиха жив интерес към особите им  Laughing може пак да ни ги покажеш някой път.... Laughing И дано оправите отношенията си с мъжа ти, сега като няма дете около вас ще ви остава повече време за вас възползвайте се.
Леле пак болнички...дано скоро да се оправят и да се оправя и това време, че е толкова мърляво и гнусно... Sad
О и Трявна е супер предложение за събиране стига на се намери хотелиер с огромно търпение и с повечко стаи, че се надявам наистина да има много желаещи...аз пропуснах миналата година но тази си мисля да се явя и ще следя темата и предложенията..мога да се наема с писането на и-мейли воденето на разговори със собственици но вие давайте предложенията.
Дени има повече информация за Трявна ако се реши да е там ще разчитаме на съдействието й. Praynig Дени?

# 73
Аз в момента пия кафенце , слушам това http://vbox7.com/play:2a0b19d6 и си мечтая да съм тук
и  толкова съм се разложила, че даже не мога и да мисля (което не е нищо ново  Mr. Green) ,та днес май само ще ви чета.

# 74
  • Варна
Мъри,Велино какви са тез младежи дет си ги напускала по снимките CrazyСлучайно Тони да има брат,ако има такъв знаеш ми номера и скайпа Mr. Green
Кажи му на Тони да си сяда на готиния задник и де не се вкарва във филми Naughty

Благодаря за комплиментите, ама тия двамата младежи са ми племенниците, моите си.... на брат ми синовете, дето имам-нямам само няколко години разлика с тях -  87 и 89 набор са.  А Тони има брат, ама не ти требе мила...  Mr. Green
Чакайте да се изхваля и с племенничката ми - на сестра ми щерката http://www.impulse.bg/photos/by/8140095/view/7310212

А за Тони - задника му е понадебелял, а пък явно филмите са му страст...... ама ще се преборим, няма как  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт