МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 012
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Малко ми е трудно да формулирам в писмен вид чувствата си и решението си, но казано накратко - нямам повече желание да правя и украсявам МАЙската тема.
Някак си не ми се струва честно да съобразявам времето си с нещо и някой, който явно няма видимо желание да ми отделя същото време и да го съобразява с мен.
Винаги съм си мислела, че в този живот трябва да има някакъв баланс по отношение на дадено - получено и като тегля чертата, не намирам смисъла.
За да съм по - конкретна - "малко" гадно се почувствах, че сякаш нарочно изведнъж някой реши Общофорумската среща да е точно по времето, за което със сигурност се знае, че нямам начин да присъствам, но карай, както се казва.  Grinning

Сигурна съм, че желаещи ще се намерят, както и ще има доволни от решението ми. Wink Не се отписвам оттук, просто загубих желание да се раздавам повече.
С тези от вас, с които общуването ми така или иначе ми носи нещо позитивно и духовно, ще продължа да си общувам по един или друг начин. Hug

# 76
Момичета,ако някой има инфо по вьпроса ще ми е много полезен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358404.0

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 17:35 от kremena

# 77
Уау Вифче ама вие целия род ли сте си толкоз красиви или само по-младото поколения.Браво наистина са супер Wink

Айде сега да видим кой скофти настроението на майската икономка-Олчето.Абе хора големи хора сте детински работи правите.Ами седнете напишете си термините на всички бремелинки и тогава газ напред с предложенията. Peace

Но като се замисля се хвърляха само предложения и точно се обсъждаше срещата да се върти около бременните мами като се съобрази място,време и транспорт.Така че Олче сигурно и хормоните си казват своето,но не си хаби нервите за глупости.

А всъщност да споделя,че и аз съм за(за сега не съм бременна).Ще дойда независимо къде сте.

# 78
  • София
Гери, в никакъв случай не става дума за нерви и хормони. Wink Това си е мое лично решение, което е назряло през повече от 2 - те години, в които пускам темата и бих помолила теб, както и всички останали, които си позволяват подобни коментари по въпроса да не го правят. Peace

# 79
Много жалко, че моята програма за релакс от слетобеда, не подейства на никой друг  Thinking
Мисля, че никой не може и не трябва да се сърди и там подобни на Олчето (това разбира се си е мое мнение). Тя достатъчно време ни прави и то с желание и въображение темичката.
Олче, не знам от кой и какво е породено твоето решение, но го уважавам и се надявам да продължиш да пишеш при нас  Hug

Люсил, що не казваш, че и ти си от машиномесещите мами, та да обменим опит   chef

Хайде и по едно наздраве, ако има желаещи, ама като гледам, пак само ще си чета и пиша тези дни  #Crazy

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 22:36 от gi4o_pi4o

# 80
  • Varna
  Аз малко по диягонал четох, ама да ви и известя, хотела отваряме на 15,05. Турската баня я пускам от 14 да загрява., Дядото теляк все още е жив Laughing и здрав на 75 год е но повече от 4 масажа на ден неправи. Та за бремените ще осигурим , зелена светлина до болница, та няма да се налага да ставаме акушерки.  Така, че моето предложение е в сила А между другото влакове до Варна също ходят и автобуси...Май остана аз да доживея до тогава.
 Вчера домакинкатаме сюрпрезира, че влиза в болница за операция, проблема е много сериозен и 2-3 месеца няма да я има, а за си мисля ,че и повече... От първи почваме ремонти, с които тя трябваше да се занимава, а аз трябваше да съм в отпускаи при това другата седмица заминаваме на почивка на Рибарица.  И сега всички планове се объркаха и и и smile3511 Та това е оплаках се.
   Олче, разбирам че ти е натоварено и може би и ... Но ние тук сме нещо като твои деца, благодарни сме ти newsm10, но все пак така като ни захвърляш, поне ни намери мама осиновителка, че аз като сираче се почуствах.  Hug

# 81
Добрутро!

Пак ще замлъкваме явно.. Вижте какво, дайте да пишем, докато има къде.
Шегувам се.

Сега съвсем сериозно ще изкажа мнение по въпоса, че Олчето не ще да прави повече теми.
Олче, уважавам правото ти на избор. Щом не искаш, нямаш време и други причини, които ти си знаеш - ок, разбирам. Това, което ме впечатли нещо е, че го правиш с обида. Така не трябва да бъде.
Пускането на теми, според мен, е труд и работа на добра воля. Аз лично не занех, че има мерна единица, по която се мери дадено - взето. В този смисъл поднасям също своите извинения, защото освен стандартното "благодаря" в началото на темата (дори не във всяка), друго не съм направила. Възхищавала съм се, радвала съм се на колажа (принтирах го, Имар ми го подари на снимка, която си пазя), но честно да си кажа не съм изразила по специален начин благодарността си към теб и твоя труд. По-скоро като даденост май приемах нещата. В този смисъл и трудно разбираемо се опитвам да кажа, че когато вършиш нещо за общност от хора, тази общност е винаги неблагодарна. Ако направиш нещо за конкретен човек, той винаги ще ти каже "Благодаря" или ще изрази по друг начин признателността си. Когато обаче е съвкупност от хора, както вината, отговорността, така и всяко друго чуство се размива. С това се опитвам да извиня невниманието ни.
А за пример мога да дам Галя и организирането на коледно парти. Не стига, че ходи, плаща капаро, договаря, губи време и тъй нататък, винаги се намира някой, недоволен от нещо - много скъпо, тъп театър (тук визирам себе си), и пр. и пр. А никой не дава алтернатива и не влага същия труд. Ето - неблагодарна работа. 
Относно срещата, ами то дори няма дата, нито място. Поне аз не разбрах, цялата работа по обсъждането ми се стори на шега...
Това е. Ти взимаш решение. Аз ти благодаря за даденото до сега. Надявам се занапред да имаш какво да вземеш от общуването си с нас. И още повече се надявам (щото хич не съм навътре в конкретния проблем) да няма лоши чуства.   bouquet  bouquet  bouquet

Галя, а за Трявна, аз вече съм пускала някави хотели и работи, пък и почти всички тук са били там, така че имат впечатления къде се спи, за колко, дали им харесва. Ако ти имаш нужда от асистенция, казвай, ще помагам. И пак повталям - дори няма дата! Simple Smile)))

# 82
Добро утро и от мен!

Олче стана ми много болно и неприятно от тона на поста ти вчера усетих голямата ти обида и горчилка..и не пожелах да пиша първа след теб а исках да помисля малко и да се опитам да те разбера. Днес гледах лентичката ти и се опитвах да сметна кога ще ти е термина...ми не можах честно казано, но също така и не помня да сме уточнявали конкретно времето за срещата само се подхвърлиха два месеца. Още помня огорчението ти от Анна и заканите ти да не пишеш тук...много се радвам че не спази тази си закана, защото определено щеше да ни липсваш.
Помня, че в началото Катя правеше темите и когато нямаше такава възможност отстъпи поста, така да се каже, без лоши чувства. Опитай се да немислиш лошо за нас, защото всички сме ти благодарни и много те ценим..за съжаление не сме го показвали достатъчно и това е и мой пропуск.
Както е споменала Дени и аз съм го изпитвала на свой гръб недоволството от свършената от мен работа, но също така знам че не можеш да угодиш на всички било то на 3 души било то на 30. Всички знаеме, че си много чувствителна личност (не от хормоните а по принцип), и много много се извинявам ако съм направила или казала нещо с което да те засегна и те моля да не ни напускаш окончателно, защото Вели си е наше дете и искам да виждам как расте и се развива, дяволитите му очички и убийствено чаровната му усмивка.

# 83
Добро утро!

Пак ще замлъкваме явно.. Вижте какво, дайте да пишем, докато има къде.
Шегувам се.   

Сядам да пиша само за да не замлъкваме...

Седя и слушам дъжда как вали и е притъмняло навън и е мрачно и скучно. Не ми се ще и тук да става така!
За това ще ви предложа по едно сутрешно кафе за да започне денят ви с настроение:

Винаги съм казвала, че ми става мъчно когато някой тук се почувства обиден от поведението или думите на някого. Но наистина сме много хора и все с различни характери и възгледи и няма как да не бъде така.
Проявявам разбиране към решението на Олчето и ще го уважа. Не е лесно 2 години да правиш тема след тема. Наистина е къртовски труд, а тя ходи на работа и има доста ангажименти... И тук спирам, просто защото ще се отплесна да "философствам".

Люси, пиши как е Тери. Свали ли температурата? Не ми отговаряш в скайпа и малко се притесних...

Аз докато чакам младежът да се събуди ще взема да си спретна една закуска.
На вас пожелавам усмихнат ден, въпреки мрачното време!

# 84
Олче, съжалявам, че си се почувствала по този начин. Благодаря ти за труда и старанието, което вложи през тези години. Наистина се справяше страхотно. Надявам се да продължиш да пишеш и общуваш с нас.

Сега се размислих. Май проблема не е в срещата. По-добре пиши на този/тези, които са те обидили и изгладете нещата.
Ако ще раждаш през април - едва ли ще може да пътуваш в 9-тия месец. И срещата ще трябва да е през февруари или март. А е много студено за такива мероприятия.
Нали не отиде на Коледното ви парти, тъй като трябваше да лежиш. Едва ли би рискувала живота на бебенцето заради един майски купон. А след раждането е хубаво да мине поне месец-два преди да го събереш с толкова много хора и деца.

# 85
  • София
Здравейте и от мен. Ние сме добре, Евка вече си свикна напълно с яслата, не боледува (чукам на дърво). Много ми е мъчно за болничките, особено тези престояли в болница. Дано всички се оправят.
Галя, мерси, че ме споменаваш, ама поне да е с добро, какво общо имам аз с цялата работа? Сега прочитам за среща и съм за, когато решите. Ама напоследък всички са толкова несериозни, че едва ли ще има такава  Mr. Green.
Лек ден на всички.  bouquet

# 86
........ Ама напоследък всички са толкова несериозни, че едва ли ще има такава  Mr. Green. ......

Моля, моля!  Naughty
Покрай сухото гори и мокрото....  Mr. Green
Срещи ще има, ако ще и да стават на 4 очи...  Mr. Green

# 87
........ Ама напоследък всички са толкова несериозни, че едва ли ще има такава  Mr. Green. ......

Моля, моля!  Naughty
В този ред на мисли да разбирам ли, че ще присъстваш и на интергалактическата среща????
Щото дума не обели за плановете си за нея!  Crossing Arms

# 88

Моля, моля!  Naughty
В този ред на мисли да разбирам ли, че ще присъстваш и на интергалактическата среща????

Къде и кога, Танке, да присъствам?  Joy
Как да имам конкретни планове за нещо метафизично?

# 89

Моля, моля!  Naughty

Къде и кога, Танке, да присъствам?  Joy
Как да имам конкретни планове за нещо метафизично?
Метафизично, неметафизично.... на луната ще е, но без скафандри!!!!
Така да разчитам ли на присъствието ти?

Общи условия

Активация на акаунт