МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 013
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
........ Ама напоследък всички са толкова несериозни, че едва ли ще има такава  Mr. Green. ......

Моля, моля!  Naughty
Покрай сухото гори и мокрото....  Mr. Green
Срещи ще има, ако ще и да стават на 4 очи...  Mr. Green
В този ред на мисли да разбирам ли, че ще присъстваш и на интергалактическата среща????
Щото дума не обели за плановете си за нея!  Crossing Arms

Къде и кога, Танке, да присъствам?  Joy
Как да имам конкретни планове за нещо метафизично?
А не се измъквай, даже и услугите си си предложила, аз това за "да" го приемам.

# 91
Аз мисля, че каквото имах да кажа за решението но Олчето го казах. Надявам се да се намери все пак кой да вписва тази тема  Praynig
Мисля, днес да съм в добро ностроение, въпреки тона в темата и времето на вън  Crossing Arms
Днес моят свекър има ден-ден и аз искам да ви почерпя. 

# 92
Гичо, тез хенд-мейд бонбонки знаеш ли как ги обичам! Ти като си толкоз редовна тука, не можеш ли да пускаш теми, ако Олчето все пак реши, че новата отчетна тема й е по-милата от нашата Simple Smile)))

Анна, кви услуги предложих без да разбера?? Сещам се само, че предложих на Галя, ако й трябва съдействие за Трявна, да й помогна, ако се реши срещата да е там, ако, ако....ако баба ми беше мъжка...

# 93
  • Varna
 Гичо, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви помага. Laughing

# 94
  • София
Гичо, тез хенд-мейд бонбонки знаеш ли как ги обичам! Ти като си толкоз редовна тука, не можеш ли да пускаш теми, ако Олчето все пак реши, че новата отчетна тема й е по-милата от нашата Simple Smile)))

Анна, кви услуги предложих без да разбера?? Сещам се само, че предложих на Галя, ако й трябва съдействие за Трявна, да й помогна, ако се реши срещата да е там, ако, ако....ако баба ми беше мъжка...
Е точно това де. Ако участващ в организацията, не мож се измъкна. Пък и е време Евка да се задоми, вашият младеж може да и хареса. Сега е влюбена в един Тони от яслата, а той рус, като твоя Марти, та може и да намажем. Че онуй келеме (с най-добри чувства) само на глупости я учи. Joy

# 95

Е точно това де. Ако участващ в организацията, не мож се измъкна. Пък и е време Евка да се задоми, вашият младеж може да и хареса. Сега е влюбена в един Тони от яслата, а той рус, като твоя Марти, та може и да намажем. Че онуй келеме (с най-добри чувства) само на глупости я учи. Joy

Ти мислиш, че Батна няма да се усети, ако ги подменим ли? Simple Smile

Пък аз като го писах това за Трявна все си мислех колко тактично и дипломатично отказвам да участвам в организацията Simple Smile)  Не за Галя, а за това, че всички вече имат опит и могат да се организират сами.  Simple Smile

# 96
Такааааа.... След като позицията за основоположник на отчетните МАЙски теми е така да се каже - вакантна, аз предлагам да има номинации и гласуване за това кой да пуска темите!

Предлагам това да бъде Деница.  Mr. Green

Дайте и вашите предложения и после ще гласуваме.  Peace

# 97
  • София
Я да взема и аз да се включа, пък може и да кажа нещо смислено.
Освен, че съм за за среща и то в близките райони на София. Ама за това ми желание /близостта/ няма да споделя причините  Crossing Arms
Гледам пак маси опнати - Гичо да ти е жив и здрав рожденика.
О, ама аз докато пиша и работя и вие бълвате.
Само да предложа за правенето на темите - Уважавам това което правеше Олчето за нас, тези красиви теми и весели и актуални картинки, но си мисля, че може и да минем и без тях. И статистиката вече не е актуална - пише 155 /примерно/ мами, а пишем 20 - 30. Олче това не е критика към теб - Още веднъж благодаря за това, което правеше за нас тези 2 години.   bouquet А за решението ти - Уважавам го.
Може би после пак ще се включа, че сега един колега ми виси на главата и иска да му обръщам служебно внимание.
Лек ден  Heart Eyes

# 98
  • София
Такааааа.... След като позицията за основоположник на отчетните МАЙски теми е така да се каже - вакантна, аз предлагам да има номинации и гласуване за това кой да пуска темите!

Предлагам това да бъде Деница.  Mr. Green

Дайте и вашите предложения и после ще гласуваме.  Peace
Страхотно предложение. Като  го прочетох и щях да падна под масата от смях, чак колежката ми взе да се хили (че съм била заразна).
Дени, Батна ще го познае, ама може да и хареса повече, това че е толкова рус само му вдига акциите.

# 99
Здравейте мацки Simple Smile
Аз да не изпусна и да си кажа мнението(само за да улесня този ,който ще пуска теми, иначе бих замълчала...)
Хич не ми е важно дали има картинки в темата или лигави заглавия-стига да има хубави неща за четене и споделяне,а не препирни и сръдни Simple Smile
Разбира се колажът е много красив и може (предполагам,защото съм малко проста и тема не съм пускала в живота си) да се копира всеки път и един линк към списъка с рождените дни,май ще ни свършат работа.
Гичо,да ти е жив и здрав свекъра и много да ви радва и гледа(явно е така щом такава хубава почерпка си спретнала Mr. Green)
Анна,ако си търсиш зет-нали знаеш колко добре се разбират децата ни,а и той Алекс и викаше на Евка "гадже" още на Емен,така че....не е много рус обаче Wink
Весел ден на всички!

# 100
  • София
Здравейте мацки Simple Smile
Аз да не изпусна и да си кажа мнението(само за да улесня този ,който ще пуска теми, иначе бих замълчала...)
Хич не ми е важно дали има картинки в темата или лигави заглавия-стига да има хубави неща за четене и споделяне,а не препирни и сръдни Simple Smile
Разбира се колажът е много красив и може (предполагам,защото съм малко проста и тема не съм пускала в живота си) да се копира всеки път и един линк към списъка с рождените дни,май ще ни свършат работа.
Гичо,да ти е жив и здрав свекъра и много да ви радва и гледа(явно е така щом такава хубава почерпка си спретнала Mr. Green)
Анна,ако си търсиш зет-нали знаеш колко добре се разбират децата ни,а и той Алекс и викаше на Евка "гадже" още на Емен,така че....не е много рус обаче Wink
Весел ден на всички!
Ако трябва ще го боядисаме  hahaha. Аз Алексчо много си го харесвам, пък и Симеончо го е одобрил. Идвайте повече, че да имаме по-голям избор.

# 101
Анна, това дето каза, че на Евка "й е време да се задоми", много ме разсмя. Ти, какво? ПРитесни се, че остана стара мома ли?
Ама не мога да й изплета нищо!  Grinning В този ред на мисли: Имар, пусна ли колекция вече? Че за следваща Коледа ще пазарувам от теб.  Joy

ОООооо, предаде ни вече... Само за времето на един пост.. Имар, няма да пазарувам  Joy

Аз пак да повторя на Таня, че пускането на темите е доброволна работа.
Искам да знам, ако кандидатът любезно благодари за гласуваното доверие, обоснове се, че няма нужния усет и способности и откаже номинацията, какво става?

# 102
Аз пак да повторя на Таня, че пускането на темите е доброволна работа.
Искам да знам, ако кандидатът любезно благодари за гласуваното доверие, обоснове се, че няма нужния усет и способности и откаже номинацията, какво става?
Еми, тя Таня не е казвала, че кандидатът трябва да е съгласен, така че, какво да става  Mr. Green
АЗ СЪМ ЗА ДЕНИ   hahaha

# 103
.........

Следва линчуване на публично място. Ще помисля какъв да бъде вариантът на линча.
И не се измъквай, че нямаш усет и бла-бла, дрън-дрън....
Виждаш, че хората не са претенциозни. Велиса не държи на лигави заглавия (тук съм дълбоко наскърбена, защото голяма част от заглаваията са мои  Mr. Green)
Но да знаеш, че държа на твоята кандидатура и нЕма мърдане!

# 104
Ейй, ама вие ЯВНО хич не разбирате от дипломатичен и тактичен отказ. Пък и кой е казал, че Таня определя условията.  Sunglasses
Не става, момичета, сори.  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт