МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 021
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Ейй, ама вие ЯВНО хич не разбирате от дипломатичен и тактичен отказ. Пък и кой е казал, че Таня определя условията.  Sunglasses
Не става, момичета, сори.  Heart Eyes Heart Eyes
Кое точно не ти става?????? Или на кой не му става?
Ти ще правиш темите и толкоз - рекох и отсекох!
Никой тук, както се видя, не разбира от тактичност.

# 106
Нека попитам нещо извън темата - препоръчайте ми сайт за обяви за дрехи подобен на продавалника. Търся в гугъл и не откривам

# 107
Хайде не се наскърбявай и ти Шмръцо,че ще трябва да сменяме заглавието на "Обидени-май 2006" hahaha
(и това беше шега-да не се приема сериозно моля!)
А за заглавията ти лично се извинявам,ама те децата вече големи магарета станаха и не им отиват вече- бебешки са ми някак Embarassed
(и за това се извинявам и шегувам).

# 108
  • София
Stryper-че, виж това www.topobiavi.com

# 109
Тъй като прекалено много се разлигавих и неща излязоха извън контрол искам да се извиня на Олчето за целия този "цирк".
Олче, надявам се да приемеш нещата с чувство за хумор!  Hug  bouquet Не искам по никакъв начин да те обидя и засегна. Просто изпаднах в някакво много лигаво състояние... Съжалявам!

Но това по никакъв начин не променя нещата, че Деница ще прави темите!  Mr. Green
Хайде не се наскърбявай и ти Шмръцо,че ще трябва да сменяме заглавието на "Обидени-май 2006" hahaha
(и това беше шега-да не се приема сериозно моля!)
А за заглавията ти лично се извинявам,ама те децата вече големи магарета станаха и не им отиват вече- бебешки са ми някак Embarassed
(и за това се извинявам и шегувам).
Не, няма да ти простя! Колкото и да ми се извиняваш НИКОГА няма да ти простя!

# 110
  • София
Спомена ми се името и май трябва да отговоря,може и да не е задължително но аз да си кажа.
 Първо да споделя,че след като прочетох снощи поста на Олчето дълго мислих и все отлагах да напиша нещо.Сега незнам какво ще напиша,но искренно се надявам да не засегна някого.
 Олче,опитах се но немога да приема отказа ти да правиш темата,само защото някой по някакъв повод не се е съобразил с теб.Други аргументи всякакви приемам.Приемам,че е гадно да влагаш много труд и да береш оскъдна реколта(имам впредвид,че все по-рядко пишеш при май-ските),вярно,че отвреме на време изпростяваме,но лично за мен общуването с вас е начин да се разтоваря.Пиша за всичко,което ми тежи и ме радва.Всяка една от вас приемам като роднина,с някои сме със сходни съдби,с други живеем на два различни полюса,но въпреки всичко всички сте ми скъпи.
 Благодаря ти,че се грижеше да имаме винаги готова и хубава тема.Всички ти благодаряха за красотите ,които твориш,значи са им харесвали.Надявам се и занапред да пишеш при нас.
 Дени,колекцията още не съм я пуснала,сега съм на бебешка тематика и ако смяташ скоро да бременееш ще се постарая да има голам избор.А специално за Марто до другата Коледа ще гледам да измайсторя нещо,въпреки че женската линия ми е по на сърце.

# 111
Момичета, това, че  накиснахме Дени, не значи ,че не можете да се самономинирате или номинирате някой друг  Mr. Green
То станало време за по едно фрапенце

а и на тая страница още нищо не съм публикувала Crazy
Люба, къде си newsm78  Или те е страх да не те номинираме  Joy

# 112
Не,Гичо,не ме е страх да ме номинирате/макар,че ако няма други желаещи ще се самономинирам-въпреки,че не се славя с особенни умения,поне ще пробвам,защото ще ме е яд да сме поредната разтурила се тема/.Просто втори ден се чуствам като парцал....отделно,че вчера като ме видяха,че едвам се влача в ДГ,ме помолиха да не пращам Сами днес-за да не заразим и останалите деца,нищо,че на него му няма нищо,а и брат му-също вече е във върховата си форма и двамата просто ми взимат и последните силици....Отделен въпрос е,че снощи надникнах да видя докъде сме с предложенията/защото доколкото  си спомням всичко беше на ниво предложения и изказване на мнения относно времето и мястото на евентуална среща/и бях направо втрещена от развитието........не за друго,а защото наистина не очаквах,че при така проведения/като тон и в шеговит контекст/разговор някой ще намери повод да се сърди...Олче,наистина съм изненадана от реакцията ти и най-вече от начина по-който се оттегляш/уважавам правото ти на мнение и разбирам,че ти е трудно,но не мисля,че това е причината/Ще се радвам,ако продължиш да пишеш и да си казваш какво ти тежи и да споделяш с нас и хубаво и лошо........Надявам се и останалите да продължат да го правят,защото и за мен това е мястото където успявам да се разтоваря,да споделя неща които трудно бих могла да споделя другаде,...в много случаи е и необходимия ми социален контакт,който  поради стечението на обстоятелставата не бих могла да имам в реалния живот......и не и се ще да сме поредните изпокарали се за глупости...
Съжалявам,но наистина ми е трудно да мисля и да пиша в момента,затова си оставям правото  за друг път...

# 113
  • София
Аз предлагам да няма "дежурен" пускащ темата, а в края на настоящата който има време да пусне нова и да даде един линк в старата, за да няма повтаряне. И така ще се реши и проблема със заглавията и украсите.

Люба, ама и ти една зима караааш  Sad Hug , айде вече да става пролет и да спират тия болестиииии!

# 114
  • София
Аз предлагам да няма "дежурен" пускащ темата, а в края на настоящата който има време да пусне нова и да даде един линк в старата, за да няма повтаряне. И така ще се реши и проблема със заглавията и украсите.
Напълно подкрепям  Peace
 Гичо,надявам се и за темите да имаш време,както ни поднасяш кафенца,фрапенца и закусчици!Сега да не хукнеш по женски спявки и да ни отсвириш.

# 115
  • София
Руми, довърши ми мисълта /а и ми беше малко неудобно да го предложа, като се знам, че може би на 2г веднъж бих го направила/

# 116

Люба, ама и ти една зима караааш  Sad Hug , айде вече да става пролет и да спират тия болестиииии!

Съгласна съм, само ако Дени откаже категорично  Naughty Mr. Green
Имарче, отивам по женски на пазар  hahaha

# 117
  • София
Ами аз понеже днес се заседях в темата да ви пусна нещо за развеселяване http://kravata.kartichki.info/ Скоро и нашите ще творят такива неща.

# 118
Хайде и аз да предложа услугите си да пускам теми, но не притендирам, че ще има такива красоти като в тези на Олчето, но ще се опитам да има необходимата информация поне.... Embarassed когато не мога да се справям ще казвам и друг ще свърши тази работа...
От сега да кажа, че и идея си нямам как се прави този колаш така че ще му се радвате в този му вид, ако успея да го копирам.
Става ли така?

# 119

Съгласна съм, само ако Дени откаже категорично  Naughty Mr. Green
Имарче, отивам по женски на пазар  hahaha

Колко пъти да го повторя, че да стане ясно??  newsm78
Ей този камък ми падна от сърцето, че ми отпадна ангажимента.....

Абе, Галя, тъкмо се намери демократично решение....  Joy

Общи условия

Активация на акаунт