МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 040
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Става Гале,как да не става!Когато си възпрепятствана Гичо ще те сменя.А относно технологията искам да помоля Олчето да разясни на неграмотните като мен как се прави заглавна страница,ако не се доредя да я правя поне да се ограмотя.

# 121
Аз предлагам да няма "дежурен" пускащ темата, а в края на настоящата който има време да пусне нова и да даде един линк в старата, за да няма повтаряне. И така ще се реши и проблема със заглавията и украсите.

Руми, да знаеш не е честно!!!!
Дени толкова много искаше да прави темите, а и с такъв жар и плам в очите говореш как ще ги оформя....
Как може така да се отнемат мечтите на хората? Как???

(вярвам, че повечето хора имат чувство за хумор в нашата тема)

Май в подписа си ще трябва да сложа нещо от рода, че всеки мой пост е шега или закачка... Ще трябва да го измисля.  newsm78
Сега сериозно: най-нормалното решение ми се струва да се редуваме в пускането на темите.
Галя, нЕма да се мориш.... Ако толкова не се намери някой да пусне темата ще се заемеш.

# 122
Чакам, върховното ви решение Шмърциплянку  umnikuu  ще спазвам вашите smile3554...
Много напреднаха страниците нещо днес....леле предложенията нещо ги няма, и трудното Ви решението ще трябва да се ускори.
Разбирам, че държите на номинираната от Вас Дени, но съобразете се и с нейното желание все пак ....не не си мислете, че Ви критикувам, въобще не подлагам на съмнение Вашето Мнение.
Покорно Вас слуга!

Сори, ама от веселия тон в темата след напрегнатите предишни страници ми стана лигаво и на мене!

# 123
Идеята за това различни хора да пускат темата е хубава. Галя - ше се научиш лесно. отиваш в подфорум Родени през 2006 г. и натискаш бутон - нова тема.
Вътре си пишеш текста и го публикуваш.

# 124
Идеята за това различни хора да пускат темата е хубава. Галя - ше се научиш лесно. отиваш в подфорум Родени през 2006 г. и натискаш бутон - нова тема.
Вътре си пишеш текста и го публикуваш.

О! Това ли било! Че що се дърпам??? Сега вече и аз мога. Joy Joy Joy

Редактирам само, за да кажа, че млъквам, щото на голямо глупостарене го избивам вече.

Подкрепям предложението на Руми като засвършва темата някой да пуска нова и да дава линк.

# 125
  • София
Само си копираш списъка с рожденните дни и го пльосваш в темите. Ако искаш красиви картинки, от накой сайт си сваляш и тях- пльок. Само че, доколкото знам модераторите никак не ги долюбват красотите, че доста място заемат. Peace

# 126
  • Плевен
Привет!
Тук големи размисли и страсти се развихрили.... добре, че сте намерили решение, току виж са се втурнали сума ти хора да темоправят и ще се чудим в коя да пишем...., а дали ще е така....
Подкрепям мнението на Люба, да продължим да си споделяме радости и тревоги, да си правим запои и да се черпим с пури... и аз ви чувствам близки и хич не ми се иска да се разтури темата ни. Надявам се, всички, които пишем тук да сме единодушни в това мнение.

Олче Благодаря , уважавам решението ти и се надявам да си останеш както винаги една от нас   bouquet !

На Траяна уж й спадна температурата, опита се да хапне нещо... като стане от сън ще видя как е, надявам се ок.

Люба скорошно оздравяване  Hug!

# 127
Ясно така предполагах и аз...мисля че ще се справя,,,но чакам Върховното Удобрение все пак!  Whistling

# 128
  • София
Ясно така предполагах и аз...мисля че ще се справя,,,но чакам Върховното Удобрение все пак!  Whistling
Аз удобрявам, пред такова желание съм сигурна, че и Дени е готова да отстъпи.Simple Smile

# 129
Големи сте сладурани bowuuНаистина ме кефите......

Да отклоня малко темата от темопускането-мамите които си пускате децата на ясли-има ли повишена заболеваемост с този новия грип,че се чудя дали да пускам Любо пак защото ми се изчерпаха всички възможни варианти за гледане в къщи или да го вземам с мен на работа.Но пък и там е голям бацилник предвид,че в рентгена ходят много заразно болни.Та съм пред тази дилема и ще съм благодарна да споделите какво се случва във вашите ясли Praynig

# 130
Аз удобрявам, пред такова желание съм сигурна, че и Дени е готова да отстъпи.Simple Smile
Ама ти наистина ли си сигурна, в това което си написала?
Аз пък съм сигурна, че Деница без бой няма да се даде! Joy  hahaha

Галя
, одобрение се получава само от Върховния Административен Съд. Аз съм просто една нищожна плюнка в сравнение с него...
Ако искаш подай молба в три екземпляра там и да чакаме отговор!  Flutter

# 131
Слушам и изпълнявам!

гери в нашата група са били 24 деца вчера (видях списъка им), от 32 така че според мен повечето са там, но до колко са здрави е друг въпрос.

Отивам да попълвам формуляри, а и ако остане време да повдигам гирички, че ме чака битка с Дени! Наддавайте!Залагайте! МММ  newsm78май нямам гирички нищо ще подвигам Мариса!

Аре, чао от мене и спокойна вечер, дано няма болнички дечица!
Извинявам се на всички ако съм по прекалила, рядко ми се случва! Blush

# 132
Споко, Гале, днес всички прекалихме.

С риск да си навлека страшния гняв на моя боксов мениджър Шмърци-квото-там-беше, се радвам, че има доброволец, ако Олчето настина не иска повече да се занимава.

# 133
Дайте да изгласуваме за вариант-
 1 Галя
 2 Дени  Mr. Green
 3 Или всеки да се изяви (до изчерпване на количеството  hahaha) и после пак така - може като в училище по азбучен ред  Joy
А Ани може все пак да се завърне и да преброй гласовете  Hug (че то нещо и хареса без нас)
В чуденка съм само, че ако се редуваме ще е доста интересно и разнообразно, но и не сигурно, че може и с две, а може и без тема да бъдем някой път.  newsm78

# 134
  • Велико Търново
Добър вечер  и от мен LaughingСега се връщам от София от ФМ и съм по-вече от щастлива и доволна-бебето ми е перфектно и здраво поне на този етап.
Днес обядвах в Кривото,където ни беше срещата,а снощи зълва ми ме разпитва дали има и др.бременни от тези,които бяхме тогава и какво виждам днес обидени Sad

За срещата уточнявам-мястото и времето,ако са ми удобни добре,ако не са ми удобни пак добре.Това е от мен по темата.

Общи условия

Активация на акаунт