МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 045
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сиска, радвам се, че всичко е ок с бебчето!  Hug

# 136
Сиска, много хубава новина  Hug  Все така да сте  Praynig

# 137
Сиске, имаш ли снимка на бебето? Ако нямаш нищо против - публикувай я.

# 138
  • Велико Търново
Сиске, имаш ли снимка на бебето? Ако нямаш нищо против - публикувай я.

Ели,страх ме е-че като я видят ква ми е хубавица като Божа от Люба и Деница няма да мога да се отърва Mr. GreenУтре ще ги кача.
Люба,Дени  Hug

# 139
Добър вечер.
Скъпи дами,започнах от тази страница и съм стигнала до 8-а,така че можете да си представите колко съм "в час".Но оправия за това има-като заседна днес до 3 часа и колко му е-ще ви изчета.
Искам само да кажа,че ако това с темите е жалкият ви опит да се отървете от мен окончателно,не сте успели smile3534
Кака ви Ирина се завръща!И понеже не съм писала от 100 години,ще извините безспирните ми постове следващите дни.
С удоволствие бих пускала теми,ама някой трябва да ми предава уроци преди това около година.Е,кво пък-ако закъсаме,се хвърлям в боя.Със зъби и нокти ще ви замъкна обратно във форума-само някой да е посмял да се откаже от приятната ми компания-и белези ще ви оставя,ей! Naughty
Сега се връщам назад да видя за какво е бил боят.Кой знае колко клюки съм пропуснала smile3511
Днес ми беше крив и тъжен ден,така че малко лиготия няма да ми е излишна. Grinning Много ви обичам всичкитееееее

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 03:47 от ira_d

# 140
Такааа,дами,започнах от 1-а страница и зацепих,безкрайно обидена,на 3-а.Що моя мъж никой го не ще?Лоши са ми девойките или мъжът?100% сигурност за мома,ама го давам само за помощ,а някой е решил да го задържи,а сме се скарали сериозно

# 141
Прочетох тази тема/ама ще се върна и на старите,че не мога да не отчета кой бил послучен,кой-не и какво му е донесъм дядо Коледа/.
Ся да ви обясня.Не е проблемът в лигавнята,нито в срещата и нейното място.Проблемът е,че никой не се сети за Олчето по принцип.Че човекът,който те храни,дет се вика,трябва да е на особена почит,а всъщност всички се държат така,сякаш не им дреме за нея.
Но...
Това е за Олчето.Ако аз спра да пиша за 3 месеца,ще подпитате един-два пъти и животът ще продължи.Така ще стане и с Люба,и с Аркова,и с Дени,и с Гичо,и с всички.Не защото няма да липсват,не защото някой ги е забравил или на никой не му пука за тях.А защото идеята на темата,страстта,с която пишем,идва от добрия тон и от това,че тук можеш да се отпуснеш-с този,който е на линия.Сигурно ти изглежда,че всички с лека ръка приемат оттеглянето ти.Не е така.Просто няма какво да кажат и направят.И знаят,че колкото повече задълбават,толкова по-лошо ще става.И че може би трябва да мине малко време,за да говорим с трезви глави-ако не ти,поне ние.Харесваха ми теите ти,но не те асоциирах с тях и не те биха ми липсвали.Разбира се,раздвах се на красиви картинки и,Танче,лигави заглавия.Но и в празна тема "майки 2006" мога  да пиша-стига да сте там,стига ми.Ако спреш да пишеш,ще липсваш.Много.На всички.
Сега да се разберем-тази тема е съставена от жени.Присъщо на жените е кое,ученици?Точно такаааа-любопитството.Така че гуспуджа Виф ша може ли да ни разкаже малко от латино сериала и по-точно откъде на твоя хубав мъж са му влезли бръмбари в главата?Ще може ли също така да се възхитя на красотата на сина ти?И да спомена,че и моят мъж е сложил килца отгоре,ама и аз съм сложила,та си отиваме.

# 142
"Оф,аман,тая няма ли да спре да пише"
Чувам,чувам,всичко чувам,ама ако се върна да редактирам,може и да си затрия поста.Пък имам още неща за казване.
Първо:ако ще се търси терен за интергалактическа среща,може ли само да спомена лееееекинко Лондон?
Второ:изобщо няма да ви дам линк за сайта,от сега ви го казвам.Бих се чувствала много неудобно и исках изобщо да не ви казвам даже.Така че нека оставим тази тема,плиииийз.
Трето:Накарахте ме да се чувствам малко по-добре с тези теми за имунитета.Понеже моето е сигурно единственото дето не е ходило никога на градина и ясла.
Четвърто:/дааам,имам мнение по много въпроси тая вечер/То няма такова диваче като нашто!НЯ-МА!Само като види баща си и се хвърля да го удря,щипе,бута и това е много забавна и весела игра.Кикоти се като луда,бяга от него,закача го-абе като момче Embarassed.Хвърля се по леглото като побесняло,качва се на облегалката на дивана и скача,какво да ви разправям.
И по темата за Елла-понякога става нощем и уж е с отворени очи,а плаче и  трепери.И винаги е ужасно потна,не можем да я успокоим,не можем да я събудим.На някой случва ли му се?
И за завършек да ви разкажа малко смешни/според мен де/случки:
Ел е станал много хитър.В Бг още:чувам от кухнята:дядо,ще ми дадеш ли бонбонче,ама не казвай на мама,че тя не дава.
И пак там:тя:дядо,ще ми дадеш ли ледче
                 татко:не знам,питай мама
                 тя:ама мама не дава
И последно:четем книжка за любимата ни героиня Дора:
                   аз:Дора сега отива вкъщи да види едно нещо,което пие от бутилка и спи в кошче.Какво е това?
                   Елла:ами,ами бебе
                   аз:точно така,бебе.Значи Дора отива да види едно...
                   Елла:две,тли,пет...
Това е,обещавам,че изчезвам

# 143
Иркеее, много те бива, ама много!  Simple Smile

# 144
Привет и от мен  Hug!
Първо - Сисе, много се радвам, че всичко с бебка е ОК и ти желая само положителни емоции до края на бремеността и на финала леко раждане и още една красива и здрава принцеска!
Сега по другата тема - аз съм една от много нередовно пишещите и затова си имам и номинация, чувствам се виновна, гузна и т.н., Няма да се оправдавам за това мое поведение, но пък в моя защита мога да кажа, че пиша и следя темата и ще продължавам да го правя, защото ми харесва и си ви обичкам  Heart Eyes.  Като се замисля колко хубави моменти от живота ми сме ги споделяли заедно с вас - трепетите, тревогите и радостите по време на бременността, раждането и отглеждането на нашите май-ски съкровища. А, бе с две думи - общуването ни тук е прекрасно!
Уважавам мнението на всеки, и затова само ще кажа на Олчето - едно голямо благодаря за времето и усилията, които отделяше за да прави темичката ни красива и неповторима! Но да не си посмяла да не пишеш тук  Naughty
Ирка - страхотна си!!! Пиши, пиши - искаме още! Само, че  нещо не съм разбрала, но много ме заинтригува и ще питам - какъв е този сайт и защо не искаш да ни го кажеш?????
Сега и от мен една весела историйка: тати отива да вземе Никол от детската градина и се засичат с родителите на едно друго детенце. И Никол пита баща си: Тати, защо таткото на М.... не си е закопчал якето? Тати - защото му е топло. Никол - Не, не защото му е голям коремът - като на вълка (има предвид вълка от приказката Червената шапчица). А коремът на този тати наистина е бил много голям, освен това той чува разговора  Joy Joy Joy
Много са сладки и искрени малките дечица. Никол е във фазата защо, какво и т.н. Може да те побърка от въпроси, много ми е забавно и весело.
Е това можах да "открадна" от времето -  Hug и хубав ден!

# 145
Олче, не се отлъчвай от нас. Пиши как сте и ти и бебчето и Вели. Ако нямаш сили и време за да правиш темичките, добре, но след толкова години заедно не ни изоставяй напълно. Ще ни липсваш. И аз ти благодаря за времето дето отделяше за нас. Hug  bouquet за да правиш темичките.
Сиска добри новини ни носиш, да сте живи и здрави.
Ирка с удоволствие те чета.
Бубулинка, и Руми е във фаза какво, защо. Има едно агънце-то е доброто и една кукла-фотболист-тя е лошата. Като направи добро и казва, че агънцето го е накарало, а пък ако направи беля казва, че Джони-куклата го е накарала. Някак си се асоциира с тях. Като иска нещо казва, че агънцето го иска. Много е интересен. Вече се опитва да казва Р, но в някой думи го изпуска и дава по старому. Р-то му е нещо средно между Ри Л.
А за темичките съм за каквото и решение да вземете. Аз съм много боса и не знам как става. Гледам има ентусиасти и дано да не замре нашата темичка. Обичам ви.

# 146
  • София
Ирке, прочетох те много внимателно и не разбрах само, защо няма да ни покажеш сайта? А ние с такова нетърпение го чакахме. Cry Не ни наказвай така.

# 147
Добро утро,добър ден или каквото е стнало там вече......аз все още мърдам.....и май ще взема да се оправя-ама дерт ми е ,че не мога да говоря-то всичко друго  бих понесла по-леко...ама това Naughty...обаче пък мога да пиша Mr. Green,.......,но пък гледам,че дотук родата е отсрамена по достойнство от сватята,за което и благодаря/но пък ще и тегля едно конско,че не се е обадила на Скайп-а Crossing Arms и че не дава линк към сайт-а.......ние като сме от форума и да не можем да си купим нещо ли,що ли? Thinking...обащаваме да не искаме отстъпки като близки съратнички;-)/........
Такааа,дами,започнах от 1-а страница и зацепих,безкрайно обидена,на 3-а.Що моя мъж никой го не ще?Лоши са ми девойките или мъжът?100% сигурност за мома,ама го давам само за помощ,а някой е решил да го задържи,а сме се скарали сериозно
Тук веднага се оправдавам,че няма да е коректно да го искам/нищо,че съм се убедила в качествата му на художник и майстор на моми,че и мълчалив се е представил  дотук,което си е направо +/,че после как ще оправяме кой какъв се пада по права и съребрена линия..........ще станем не латино,ами направо супер объркан розово-лигав сапунен сериал.

# 148
Мислех днес да ви оставя без кафе  Naughty ама като виждам, че Ирка   Hug е писала , пускам по едно  Mr. Green

Ирка, душо е много си те обичам и те за те това те търсех тези дни  Heart Eyes
Отивам да прочета и да си изпия кафето Laughing

# 149
Ирка, по първа точка, тя ми е в графа мечти (ама друг път  Wink)
По втора, изобщо пък не си мисли, че няма да ни го дадеш  Naughty
По трета ( и аз си имам мнение по всичко  Mr. Green) няма пак да повтарям моето , че ставам досадна!
А по темата за Елла - и Маги ми правеше много често така. И до днес не знам от какво е с точност. На мен ми е било много криво, щото се съм си сама и аз се опитвам да я успокоя и събудя, ама тя е в транс и не ме иска. Накрая почнах да я събуждам ( и то по грубичко, че иначе не става ). Кофтито е , че после трудно я приспивам, ама поне е спряла да реве (дере) и е разбрала къде е.

Общи условия

Активация на акаунт