МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 266
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, дами!

Мислех днес да ви оставя без кафе  Naughty ама като виждам, че Ирка   Hug е писала , пускам по едно  Mr. Green
Браво! Похвално...
От сутринта ли ще се наказваме? Горката ми снаха...

Кабранска, ти като нямаш глас, нали пръсти имаш.... все още?!? Иво не е успял да ти ги отхапе в пръстъп на глад предполагам?!? Пиши тогава, не се свени. Ние не сме неграмотни - можем да четем!
Пък извън шегата ти пожелавам да се възстановиш по-бързо, че като знам какво ти е и направо не мога да те мисля. Дано днешният ти ден е по-добър от вчерашния - от сърце ти го желая!

Ирка, много се радвам, че се разписа и че успя да намериш време и да ни развеселиш.  Hug Hug  Дано да имаш време и занапред да се появяваш по-честичко, пък ако удовлетвориш и любопитните ни молби относно въпросния сайт цена няма да имаш!

Сиске, вчера питаш ли ме как съм писала цял ден със стиснати палци??? Радвам се, че всичко е наред и нямаш поводи за притеснение. Ама вземи драсни повече от 2 реда. Тук не сме в оная ограничаващата тема... Да не си се объркала.

Галяяяяяя, къде си???? Какво стана с молбите? Дай малко инфо!  Mr. Green (много се надявам да не взимаш присърце шегите ми)

Днес ще се постарая да се въздържам от захапливи коментари - обещавам!

Хайде, много усмивки ви желая и весел ден!

# 151
Арк-ова....ще пиша.....и ще досаждам......ама после,че сега чакам аудиенция от НВ/като се видя,че пак прескочих трапа и че вече няма опасност да метна внуците за гледане-днес даже и на гости ще ми дойде свекито/.
За буденето нощем/няма да се хваля,че нямаме тоя проблем,че не се знае какво ще ми сервират довечера/,но навремето малкия ми племенник така ревеше и доста време му трябваше докато се освести къде е е и защо е/и естествено придружено с истеричен плач,блъскане и мятане/...и доста време мислехме,че е от натрупаните през деня емоции,но накрая ни направи впечатление,че от стискане-т.е. чишка му се......та почнахме да го будим да чишка през нощта и с времето отшумя....Но това е само предположение за причината.....какво е при Ел и Маги-просто идея си нямам Thinking......
Сиске,давай снимката-ние  толкова палци стискахме,сега искаме да видим резултата Crossing Arms

# 152
  • София
Здравейте, момичета! Ваня, тук съм, мерси че попита Laughing. И ви чета много обстойно, ама за писане все не остава време, а и не е много удачно по време на работа. Радвам се, че има материал, специални благодарности на Ирка Wink.
Сисе, страхотна новина е, че всичко е наред с девойката.  Simple Smile
Олче, ще липсваш на темичката, ако спреш да пишеш. Абе въобще, колкото повече комуникиращи, толкова по-интересно.
Ирка, успех в новото начинание. Peace
Радвам се, че ще се намерят ентусиастки за пускане на теми (ако Олчето наистина се откаже). И аз съм от тези, които не искат темата ни да се разтури.
Румен засега е на ясла, но понякога покашля през нощта, та или ще се подобри, или ще се разболее, ще видим.
Вчера, като се прибирахме от ясла, понеже до входа ни се навърта една котка и Румката й се радва, започнахме да я викаме - маци писи и тя нещо започна жално да мяука. Румен каза, че тя реве и като му стана едно криво и после вкъщи нещо се разстрои, повтаряше, че котката ревяла и той рева и не знам какво беше това чудо. Много емоции през деня ли, по-чувствителен ли е, не знам.
За през нощта не мога да се оплача, спи си, сам в стаята, само докато го накарам да легне, е малко зор, а сутринта, когато трябва да става, все едно му е най-дълбокия сън...
Трявна ми звучи страшно примамливо място за срещичка. Дано да успеем да се организираме и този пък и ние да се класираме. Още повече, че никога не съм била там и това ми е едно от нарочените за посещение места. Ама аз и в Плевен и в Чепеларе не съм била, та каквото решите. Само морето ми се струва далечко, въпреки добрите оферти на Ина.
Много сте духовити, момичета (няма да споменавам поименно), много ме радвате с постовете си и понякога не мога да не се подхилквам, докато ви чета.  bouquet

# 153
Люба, като прочетох и се замислих, че Маги откакто започна сама да се буди за тоалетна не е стигала до това дране, но сега пък почва леко да мънка към 03.30 ноща, но докато се събуди (сама си ) и каже, че и се пишка. И после си заспива (без бой  Mr. Green) Но незнам дали това е причината. Но определено има някаква причина. Маги ми е правила  подобни изпълнения и когато имаше отит на ухото, но тогава беше в пъти по-страшно.Само дано не са повтара Praynig  Ирка, дано откриете причината и успокойте Елла  Praynig Hug
Танче, не се бой душо, аз съм строга само към моето си отроче ( от възпитателна гледна точка  Twisted Evil ), чуждите ако знаеш как ги глезя и лигавя  ooooh! (ама те си имат майки да ти стягат  Wink) И не дей спира да се лигавиш, че пак ще зациклим иначе в някоя болна и неприятна тема и ще трябва пак да си пиша сама.  #Crazy

# 154
Тук съм, писах молби снощи писах, то три екзепмляра ме поузориха, после вдигах Мариса да правя мускули да съм готова за двубоя си с Дени, но днес видях, че е предложено гласуване, та явно общественото мнение ще надделее.
Ирка радвам се че се появи...и аз съм от любопитните за сайта ти. Embarassed
Сиска, браво само хубави новини! Hug
Люба радвам се, че и при теб състоянието ти се подобрява и вече никакви изненади от юнаците ти!
Гичо мерси за кафето - отивам да си направя истинско!
Чао от мен за днес! Чакам резултатите от гласуването имате още около 9 стр.--- Mr. Green

# 155
То като гледам никой не гласува  Mr. Green, а Ани я няма да ни организира, та се готви усилено , че после да ти не дойде изневиделица  Crazy

# 156
Аз гласувам бе-веднага-за всеки без моя милост давам по един глас/малко пресипнал/ Mr. Green..........макар,че ако трябва ще я пускам/и без това често го наобикалям компа/

# 157
А сега сериозно - Галя е навита и в готовност.
Щото иначе всички викаме , че ако трябва, ако няма кой, може би, а тя го и иска и аз и гласувам доверие ( ама ще трябва да пребори Дени  Mr. Green)

# 158
Значи днес що народ мина през темата и никой нищо не написа!!! Бива ли такива работи?!
Оставяте една скучаеща домакиня без четиво....
Ако ви трябват пури - кажете, ще ви поднеса:

И "наздраве" ще ви кажа, че то си дойде вече време за по едно следобедно разтоварващо питие!

# 159
  • Велико Търново
Наздраве,Аркова Mr. Green
Сега отивам да си налея едно червено маврудЧЕ пък барем ми дойде вдъхновението да наготвя CrazyКато се върне Чемширов ще кача снимките Simple Smile
Пък вие пишете,че скучаещите домакини сме две Crazy

# 160
Наздраве и от мен...ама с кафе,че още ми е рано за питие.........пък и не съм скучаеща,но вярвам ще ми се зачете активност Mr. Green

# 161
Наздраве!!!
Аз от толкова ровене слетобед в нета си изгорих кексчетата  Cry Така, че се надявам и аз на отчетено присъствие. А сега видях, че и парното ми е загаснала  #Crazy

# 162
  • София

Наздраве и от мен. Това е за вас аз съм на безалкохолно, че трябва да има и един трезвеник в къщата.  Naughty
Тъкмо се прибрахме със синО от една кратка разходка след градина и гледам ще се пие. Викам си Да кажа и аз наздраве, пък дано ме оставят да следя купона и се включа в него.
А ето и за мен

# 163
  • Велико Търново
Трябва ми помощ да кача снимките,ако може някой да ми помогне ще съм благодарна Crazy

# 164
  • София
Добър вечер и от мен. Ето го и моето питие:

За здравето на Сискината госпожица, заради добрите новини. Люба бързо да се оправяш.

Общи условия

Активация на акаунт