МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 265
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
...Викам си Да кажа и аз наздраве, пък дано ме оставят да следя купона и се включа в него.

Ами вдигни пердето от прозореца и Стоянчо ще гледа в захлас минаващите коли, а ти ще пиеш безалкохолно и ще бъдеш част от купона.
Пък скоро освен да спретнем един виртуален купон за децата, пък ние през това време ще се надпиваме и надприказваме!

Гичо, аз снощи докато си висях пред компа в захлас си попрегорих сладкиша.... Половинката сутринта рече, че ако съм решила да го втлявам да го уведомявам предварително - да се подготви психически...
Сега съм сложила да готвя супа на детето и пак съм седнала пред компа - както всички могат да видят  Mr. Green. Надявам се довечера детето да има какво да вечеря....

# 166
  • София
Танче, хубаво предложение, но не изпълнимо
1. у нас няма пердета
2. в кухнята където може да гледа коли, има една печка пред прозореца /чакаща да бъде откарана към вилата/ и не става
3, детето обича и коли да гледа мама да е наблизо.
А за виртуална среща не знам дали ще стане скоро, но може да им спретнем една в някой клуб скоро и да си начешем езиците.
Наздраве

# 167
Танче,кажи  в колко да ти напомним,да видиш има ли още супа в тенджерата и пий спокойно Mr. Green
Аз мамчета ще взема да ви туря мезе,че то така дюлгерската/на гол стомах/ се не пие Stop/да ви каже кака ви от опит/:
Сиске,както знаеш,винаги мога да помогна/стига да е в моята компетентност/.....ако още ти се опъват снимките,пиши.
Неде,при нас децата са обезвредени с една камара листове,комплект фулмастри......и мушама на масата....+пуснато Лудо Жабче на диск.....ама нали знаеш-всеки с интересите си,та виж на Стоянчо измисли нещо..и идвай насам...Пък за срещата,аз съм за виртуална такава,че ние от прованса пак ще увиснем от мохабета Crossing Arms
По тоя повод,не мога да се сдържа да не споделя какава картинка беше одеве мойто сине-понеже майка му реши да се прави красива и си навиваше ролки,той да не остане по-назад се беше "украсил с две ролки в косата и гребен м/у зъбите/...това след като половин час се прави,че си скубе веждите/наужким/........,но да знаете,че всичко това става когато баща му го няма....че после ще бъда обвинена,че възпитавам детето в погрешна насока......а по-обед същия този суетник малък ми помагаше за дърпането на баница/та тук сватята да е спокойна-поне детето  е навътре в женските работи,ще има Елла отмяна /

# 168
Аз, Любче, супата отдавна я изключих....
Обаче вися като прани гащи пред компютъра щото нищо не мога да свърша, че ме заболя глава. Никола си цвърчи разни глупости, гледа Ники Кънчев и ми забранява да се смея.

Естествено, съпружеското тяло е все още на работа, а пък аз си очаквам "Отчаяни съпруги".

Ако знаеш как ми се доядоха краставици сега като си ги турнала там около суши-то!!!!!

# 169
Момичета, не че нещо да ви дразня, ама свеки ми нахрани и в момента къпе детето  Mr. Green и аз отивам да си почивам пред ТВ, че днес след толкова много висене пред компа се изморех  hahaha
Люба, ти нямаш милост с това мезе  Crazy
Сиска, ни снимки, ни тебе  newsm78

# 170
Ми ,`айде на"Отчаяните съпруги" тогава...
Танче,то сега видях, кога си я турнала супата......ако разчиташе на мен.....направо бой щеше да ядеш/и мъжете ти щяха гладни да стоят/
Гичо,в мое присъствие не се хвалят свекърви Naughty/да знаеш,че ставам зла и завистлива/

Елфче,пиши два реда......че ти пак нещо се покри напоследък,кажи как си,как е Тони?

# 171
  • София
Гичо, а моята се е изтегнала пред телевизора и даже се прави на сърдита на детето, та да не му обръща внимание. А детето се пазари с мен дали да си събира играчките или аз да го направя. Ама аз събирам в кофата за боклук та май ще е той  Crossing Arms Joy

# 172
  • Велико Търново
Благодаря на висчки,които си предложиха помоща Hug
Със специална благодарност http://www.slava.bg/images/content/981/79cu3750.jpg към госпожата Аркова Hug
http://i116.photobucket.com/albums/o26/tania_ark/SIL_2.jpg
http://i116.photobucket.com/albums/o26/tania_ark/SIL_5.jpg
http://i116.photobucket.com/albums/o26/tania_ark/SIL_6.jpg
http://i116.photobucket.com/albums/o26/tania_ark/SIL_7.jpg

# 173
Ха наздраве и от мен,че аз вече съм я подкарала на червено вино,ама не ми пречи да опитам и от вашите почерпки cheers

Малееее Сисе като ти гледах снимките на бебочката ми стана и на мен едно такова бебешко  ylinfant..........то не че ми е от сега така ,но мъжО нещо се плаши от финансовата криза и сега чакаме по-светли дни(не че сега са тъмни но това е мое мнение).

Днес следобед ходихме на детски рожден ден и преди малко го ситуирах при баба му така че мога да се чувствам като мома няколко дни.

А да знаете,че "Отчаяни съпруги" ми е порядъчно любимо смешен сериал.

Гледам и въпроса с пускането на темите се е поизбистрил,което много ме зарадва,защото макар и рядко пишеща съм редовно четяща Laughingкакто вече някои от вас забелязаха де.......

Ирка давай го тоз сайт,че много обичаме да зяпаме,а пък и от време на време пари да харчим.Та ако се чувстваш неудобно да го дадеш на всички във нашия форум,защото ги познаваш с мен таз грижа ти отпада.Скайпа ми е със същия ник като тук.Така че да знаеш чакаме си кротко и мирно,но не прекалено Whistling

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 22:01 от geri143495

# 174
Сиска, направо ревнах от умиление Hug  Ама то при мен майсторът липсва, та ще си помечтая само.  Mr. Green Хайде лека, че ще е много нагло сега свеки и да ми приспи детето Wink

# 175
Сисе,да ти е жива и здрава и много кротка! Praynig
Ама ти ако имаш нужда от някоя друга услуга казвай,щом ще черпиш батковци/че аз тая вечер уж съм с мъж...ама се е лепнал на монитора-на някакъв търг наддава....та поне още час ще съм фрии/
Аз/понеже май сама останах,...........дано поне Гери още да допива/,ще се усамотявам с новия епизод на "Изгубени"...че подвижната лудница е вече надлежно приспана,та всичкото това спокойствие ми идва прекалено/направо дразнещо/

# 176
Аз/понеже май сама останах,...........
Не си сама, не си сама....  Mr. Green
А иначе ти давам убавото момченце дет Сиска ме почерпи с него, благодаря за жеста, но не мога да го приема.... някак си Калин ми е предостатъчен!  Crazy

Сиске, да се развива все така здрава Мина и да е още по-кротка и от Божа!

# 177
Люба допивам си и още как.Играя си игрички на компа и си мъцкам с мезенце.По навик приспах и мъжо Crazy(нали ми няма детето все някого трябва да приспивам)

Танче тоз твоя Калин не го познавам,ама той златен требе да е щом тъй бързо се отказваш от батковците Laughing

Ноооооо аз като една по-лакома особа приемам и то с удоволствие(много но душманите,нали знаете тази поговорка) bowuu

# 178
Танче тоз твоя Калин не го познавам,ама той златен требе да е щом тъй бързо се отказваш от батковците Laughing
Батковците хич не ме впечатляват да ти кажа. Аз своя избор съм си направила. Е, от време на време ме вбесява, ама му прощавам.... Кво да правя, нали го обичам!

Ама то и с някой батко дълго време да живея и той ще ме изнерви. Пък даже не е необходимо и времето да е дълго. Много бързо ще ме изнерви... Нали съм си нервак по природа!

# 179
Танче,те тез батковци не са живеене/хеле пък за дълго/.....ама ти вече нали го отказа-не го мисли Wink
Иначе твоето съждение за изнервянето бих перефразирала така:Колко и кратко да живея с някой-все ще го изнервя/ама всеки с талантите си Mr. Green/.

Общи условия

Активация на акаунт