Шуши,благодаря ти!Сигурно е така...но тя знае защо.
Може ли да ви помоля да не обръщате внимание на депресантските ми настроения...след като веднъж вече изкарах Люба самоубийца мисля,че трябваше да сте си направили изводите.

Има и нещо друго.За мен единственият мост между двата свята е любовта.Тя създава такава силна връзка,че преминава през световете.Знам го,чувствам го,чувствам любовта на мама,пък ако щете ме мислете за луда.И в най-тежките ми моменти усещам,че е до мен и че някакси преживяваме всичко двете.Оня ден,късно през нощта,много след като си бяхме легнали,се замислих за нея и ми стана тъжно.И започна да свири една бебешка играчка,която тя беше подарила на Елла.Може да е случайност,но...за мен не е.
Време е да започна да осъзнавам,че този форум не се пише за мен

Маги е много красива бе,пуууууу.Любе,не показвай на Иво,моля!
Вчера Елла заявява,че иска препечени филийки и отказва да отиде до тоалетна,въпреки че е очевидно,че трябва.Съответно след малко заявява:мамооооо,филийките са се изпикали.Ние с Петър хукваме като луди да търсим "къде е излязъл пишът",както Елла се изразява като пусне някоя капка.И в този момент аз зацепвам,че горкото глупаче иска да каже,че филийките са се изпекли.