МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 32 980
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Гичо,ти вече ме прегърна...И ме успокои-наистина! Hug Hug Hug
Шуши,благодаря ти!Сигурно е така...но тя знае защо.
Може ли да ви помоля да не обръщате внимание на депресантските ми настроения...след като веднъж вече изкарах Люба самоубийца мисля,че трябваше да сте си направили изводите. Embarassed
Има и нещо друго.За мен единственият мост между двата свята е любовта.Тя създава такава силна връзка,че преминава през световете.Знам го,чувствам го,чувствам любовта на мама,пък ако щете ме мислете за луда.И в най-тежките ми моменти усещам,че е до мен и че някакси преживяваме всичко двете.Оня ден,късно през нощта,много след като си бяхме легнали,се замислих за нея и ми стана тъжно.И започна да свири една бебешка играчка,която тя беше подарила на Елла.Може да е случайност,но...за мен не е.
Време е да започна да осъзнавам,че този форум не се пише за мен Mr. Green
Маги е много красива бе,пуууууу.Любе,не показвай на Иво,моля!
Вчера Елла заявява,че иска препечени филийки и отказва да отиде до тоалетна,въпреки че е очевидно,че трябва.Съответно след малко заявява:мамооооо,филийките са се изпикали.Ние с Петър хукваме като луди да търсим "къде е излязъл пишът",както Елла се изразява като пусне някоя капка.И в този момент аз зацепвам,че горкото глупаче иска да каже,че филийките са се изпекли. hahahaАма имам тренинг с такива изрази аз/на точилката й вика учителката и т.н.-ма тя си е учителка де-за за късняващи мъже Mr. Green/

# 211
Ирка, този форум не е за теб, а заради теб и всички нас, дето имаме нужда да споделяме и поприказваме с някой, който не казва по 100 пъти -" нали ти казах  Naughty". Поне при мен е така.
Едно по-скромно кафе днес, че темата е заета само от мойте кафета и питиета  Mr. Green
  Hug Heart Eyes

Честит празник на всички празнуващи деня на виното и на всички именяци  Hug

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 10:50 от gi4o_pi4o

# 212
  • Плевен
Привет МАЙки!
Ирка, разчувства ме силно  Hug. Обичай, обичай силно , разказвай за това, което преживяваш, нали затова сме тук, а ако успеем по някакъв начин да ти повдигнем духа, това ще е прекрасно за нас  Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН!
Черпя за здравето на милата ми майка , именничка днес, а се оказа, че и Траяна днес има имен ден, поради факта, че няма обозначен такъв, а е кръстена на баба си и затова черпя и за двете. Да са ми живи и здрави!

# 213
Добър ден, дами!

Я! Някой черпи с вино.... Ама веднага се отзовавам да бъда почерпена.  Mr. Green
Люси, здраве, здраве и пак здраве за Тери и майка ти! Вярвам, че някой ден ще оценят това, което правиш за тях!
Честит празник на всики именници днес!

ИркаHug. Хубаво е, че изразяваш чувствата си. Пази спомените си, но не с тъга, а с усмивка!

Днес у дома е малка лудница. То какво ли ново ви казвам.... Понеже вчера се разплух от мързел, та днес ми излиза през носа. Ще готвя около 5 манджи, че у нас всеки си е башка луд! Снощи правих торта с надеждата Никола да я хареса и най-накрая да има нещо подходящо за закуска. Щом стана и я опита, изплю веднага хапката и рече: "не я харесвам тази торта".  Tired

Пожелавам весел празник на всички! Пийте, не се жалете... Днес и повод има.  Twisted Evil

Усмихнат и весел ден!

# 214
Люси, честит празник на майчето ти и на Тери!!!  
Да са ти живи и здрави!!!

Ирка, това със сигурно е знак  Hug

Шмърци, Никола ще те амбицира да правиш торти, а...  hahaha

# 215
Люси да са ти живи и много, много, здрави и двете именички!!!   bouquet
Аз докато се разпиша и какви дискусии се развихрили.
Шуши, Сиси също така се държеше първите седмици на градинката. Сутрин поплакваше, вечер не искаше да си тръгне. Но като цяло май много не и харесва, а за свикване да не говорим. От един месец не сме спряли да боледуваме (въпреки че сме си в къщи). Днес сме с болки в ушенцето и 39.5. Дано се разминем по-леко и след бронхита не сме направили някое усложнение.
Олче, много ми стана тъжно, че си се обидила. Мисля, че никой от нас не е искал да те засегне. Аз пък си мислех, че тази година или няма да има среща или че ще се съберат малко хора, заради бременните мами и малките бебчета. Искрено се надявам, независимо дали ще правиш темичките или не да се разписваш. В противен случай много, ама много ще липсваш. Целувки на Вели и прегръдки за теб. Heart Eyes
Изчезвам, че ще използвам моментния спад на температурата и ще вляза да си взема душ.
Лека и спокойна вечер на всички.

# 216
Здравейте Simple Smile
Честит празник на Тери и баба и-да сте живи и здрави и дълго да се радвате взаимно!
Ники,стискам палци бързо да оздравявате!И да не повтаряте вече!
Шуши,твоят син е контактно дете и бързо сигурно ще свикне на градината,но да не те лъжа -на теб ще ти е по-трудно да издържиш сълзите му SadОбщо взето момичетата са ти казали,че при всички е така,а ти можеш да се радваш,че не си там и не знаеш колко пъти е плакал.На мен ми докладваха непрекъснато и няколко седмици изкарвах със свито сърце по цял ден Sad
А за неговият мъжки проблем,ако ще те успокои-Алекс го преживя по същият начин ,макар че беше тогава на година и половина-3 дни плачеше като че го дерат на всяко пишкане и се беше подул....гадост,ама след третият ден все едно,че нищо не е било.
Много съм разсеяна и сигурно много неща пропускам...затова ви казвам лека нощ!
Ирка-прегръдки от нас и не спирай да изливаш мъката си Hug

# 217
  • София
Люси, честити ти рожденнички, да са ти живи и здрави и много усмивки и на двете пожелавам!!! А как е името на майка ти всъщност?

Фай, дано мине леко на Сиси  Praynig

Хм, от Ол4ето никакви вести - май този път няма да преосмисли решението си и явно то засяга не само пускането на темата... жалко! Дано греша!

# 218
  • Велико Търново
Руми,Траяна  и Трифонка са именнички Crazy
Люси,мила да са ти живи и здрави и само радост и щастие.
Олчето е написала в другата си отчетна тема нещо от рода"темата в която пишех" CryНа мен също не ми се иска да спира да пише тук,но щом така е почувствала нещата.
Ники,дано Сиси бърза да се оправя Hug
Велисо,много си кратка ма сестро Mr. Green

# 219
Велисо,много си кратка ма сестро Mr. Green
То ти нали си се разпрострела на три страници  Mr. Green Joy

Ей, от сабахлем вино се лее в нашта тема и пак няма народ  ooooh!
Шуши, Маги си поплака да ти кажа, но в никакъв случай това не означава, че не и е харесвала.  Имах чувството, че след първата седмица става като навик, нещо като за чао  #Crazy   Странното е, че след като ходи почти 6 месеца с кеф, имаше момент в който плака две седмици всяка сутрин newsm78  Аз реших, че нещо там я смущава точно в момента, но докота се реша да не я водя известно време и тя спря  Thinking  Сега си ходи с кеф, пу-пу  Praynig
FY, дано бързо излезнете от този кръг с болести. Пробвай някакво хомеопатия ( ако не даваш вече, де ). Hug Praynig
Смайли, вземи душо, се разпиши и при нас да те не мислими Mr. Green  Hug
Хайде, лека нощ и от мен  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 00:01 от gi4o_pi4o

# 220
Честит празник, да зарежете с по чашка вино! Честито на именниците!
 Ирка, не съм изчела всичко назад, но от последния пост виждам, че си се поддала отново на тези настроения, горе главата. Споделяй с нас мислите си, защото и ние си ги мислим някакви, само дето нямаме твоето дар слово да опишем всичко. И аз вярвам, че татко е често до мен, даже си му говоря. Сега си мисля за пътуването до Бг, планирам средата на април с Йонка да си дойдем и да струваме една година, мисля си само за това.
 Йончи още е болна, наскоро пак беше с температура и я водих на лекар специялист по имунитета. Бях споменала, че има нисък имуноглобин и за това инфекциите я държат по дълго време и лесно прихваща настинки и вируси. Този път и сложиха система с антибьотик и милото така се дра, че много жал ми беше smile3518 Но пък после докато се изтече лекарството ни сложиха в една стая пълна с играчки, лакомства и сокчета. Дадоха ДВД да си гледаме, избрах и Шрек и така изчакахме лекарството да се изтече. Накрая имаше и подарък, така че спомена от лекаря не е толкова ужасен Thinking Сега само кашля, но никак не звучи добре, така че притесненията ми не са отминали...

# 221
Добро утро, банда!

Сервирам кафето: с пожелание за една много весела и приятна седмица!

И очаквам Ани да се включи с разкази и снимки, свързани с едноседмичното й отсъствие....

# 222
  • София
Добро утро, от мен закуската

Спорна и приятна седмица  bouquet

# 223
Здравейте Майчета!
Ние се завърнахме от почивката отпочинали и заредени с нови сили. Изкарахме си страхотно. Не съм карала много - на ден по 2-3 спускания, но пък Ивко си отигра в снега. Всяка сутрин нямаше търпение да излезем и да се зарови целия в сняг. На шейна не пожела да се вози. Дори едва го убедихме да се повозим на голямата шейна с кучетата, но за ски май ще му дойде мерака. Сега само ни гледа и се надъхва. Постоянно се качваше върху моите ски и искаше да го возя. И баща му ни дърпаше по равното. Купихме си вече и ски и ски обувки. Докато ги избирахме Ивко си хареса едни малки и само повтаряше, че това са "скинцата на Ико" и си ги целуваше. А ние нашите един път не се сетихме да ги целунем, но смятаме да ги употребяваме по често , ако има сняг, ще отскочим и до Узана.
Докато бяхме на Пампорово ви четях през телефона, но не мога да пиша, а така ме сърбяха пръстите да се изкажа по повечето теми. Но вече няма какво да се връщам назад, само ще се изкажа по една , която силно ме вълнува. Става въпрос за Марти и интервенцията с пишлето. Тъй като аз не успях да издърпам кожичката на Иван изцяло, интересно ми е има ли друг така като нас. На лекар не ми се ще да го водя. В началото се позовах на мнението на Катя, като разказа че е оставила Георги сам да си издърпа кожичката. И аз сега Иво го оставям да си играе и се надявам да я дръпне нагоре, но не се получава. Също така знам, че Люба също не е бутала пишлетата на своите момчета, но знам че те имат намерение да ги обрежат. Моля споделете, остана ли някой като нас и има ли повод да се притеснявам.  Simple Smile
Сега да питам за темите! Аз ли да пускам следващата, ще се редуваме с Катя и Галя или Олчето ще продължи да ги пуска? Щом нямате претенции да са цветни и лъскави темите, няма нищо сложно. Аз само си мисля да сложим на първа страница полезна информация. Аз ще направя списък на всички редовно пишещи майки в темата и техните деца - ще ги подредим по дати на раждане. Мисля че може да се сложи по една малка снимчица - дете + мама. Сега няма да сме толкова много. Но след като направя списъка , ще видим колко ще се съберем редовно разписващи се!
Сега да се захващам след работа, че телефона ми така звъни следотпускарски, че тоя пост го пиша от сутринта.

П.П. Шмърци  Laughing, снимки ще кача по късно, че напират да ида да си получа заплатата  Party

# 224
  • София
Здравейте и от мен.
Ани, незнам какво да ти кажа за тия мъжки пишки. Уж сами се отлепват, пък брат ми на стари години си прави операция, точно по тази причина. На Монката уж забелвахме, пък и него преди 1 година хирург го дооправя. Така че, май е по-добре докато са малки да се оправи тази работа, поне да нямат много спомени.

Общи условия

Активация на акаунт