МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 32 983
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Ей,ненаспами се , бе Иванова...като почнеш да ги пускаш ти темите,ще те видя дали ще се връщаш така от вратата да питаш newsm78?....... Joy Wink Joy.....ама ако толкоз ти е спешно и жизнено важно-питай на ЛС/пък като се видим ако трябва ще си доведа и експонат за нагледна агитация/...и незнам какво ме емнахте,най-вече в частта с опита,все пак на 26 съм се прежалила/според баба ми,хванала съм последния влак Mr. Green/,та нормално е да поназнайвам едно-друго Embarassed

# 241
  • Пловдив
Тук темата много "мъжка" се е заформила  Joy

Аз да се запиша, че съм от най-нередовните  Embarassed, ама при нас нищо ново и интересно няма...
Ето и отрочето, позиращо като манекенка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337336&pid=10348977

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337336&pid=10348980

И снимки от нова година с Тони-Бонбони - почват оттук
http://www.zmeikovica.snimka.bg/album.php?album_id=322909&pid=10348984

А това ми е любимата снимка, поставена на десктопа

Любче, да ти е жива и здрава свекито  Twisted Evil, ама по-малко да те ядосва
Ох, не мога да спра да се хиля пред компа от вас, добре, че съм самичка в стаята  Joy

# 242
Ей,ненаспами се , бе Иванова...като почнеш да ги пускаш ти темите,ще те видя дали ще се връщаш така от вратата да питаш newsm78?....... Joy Wink Joy.....ама ако толкоз ти е спешно и жизнено важно-питай на ЛС/пък като се видим ако трябва ще си доведа и експонат за нагледна агитация/...и незнам какво ме емнахте,най-вече в частта с опита,все пак на 26 съм се прежалила/според баба ми,хванала съм последния влак Mr. Green/,та нормално е да поназнайвам едно-друго Embarassed
аз съм се прежалила на 27 (според баба ти вероятно такъв влак не минава), ама явно то не е от възрастта, да си виждал или не, ами до късмет  Joy Joy дали ще ти се падне, или не

спирам вече, наистина   smokeuu

# 243
  • Велико Търново
Аз леко да вмъкна,че секса с обрязян е много готин Crazy

# 244
аз съм се прежалила на 27 (според баба ти вероятно такъв влак не минава), ама явно то не е от възрастта, да си виждал или не, ами до късмет  Joy Joy дали ще ти се падне, или не

спирам вече, наистина
   smokeuu

Браво, бре!
Ти и на Виктор ли така му викаш. Тъкмо когато става най-забавно: "Спирам вече, наистина".
Не бива така.....

Тук не мога да се включа в тази тема. Аз опит нямам! Колкото и да ви е чудно!
Бракувах се на 20.... Това трябва да ви е достатъчно като информация!

# 245

Аз леко да вмъкна,че секса с обрязян е много готин Crazy

Да де, и Люба все това казва  Grinning

Не ни е. Искаме още. По възможност по-интимно.

# 246
ААА Любе, никакви ЛС. Че и ние сме питки любопитки. Човек от всичко трябва да опита!
Любе, я сподели с какво ощастливи толкова много свекито!?

# 247
Не ни е. Искаме още. По възможност по-интимно.

Мога само да похваля съпруга си.... И да ми завиждате  Mr. Green
лелеее, само дано не влезне да прочете, че хич не ми дава да говоря на тази тема....

# 248
  • София
Човек от всичко трябва да опита!
Ани,ако опиташ от това удоволствие,ще те помоля да споделиш впечатления.Току виж съм тръгнала за Шумен.Че вие може да сте се бракували на по 26-27,ама моя си ме прибра още на 18.
 Предимството,което имат обрязаните(сега ми идва на примависта),че поне няма да има сакътлъци,ако са се е разгорещила двойката повече.
 Танче няма какво да го хвалиш,то е ясно-щом успява да те задоволява пълноценно през всичките години и не си кръшнала.

# 249
Сиске, да не ти е лошо нещо?!?

Само вмъкна, а нищо не допълни....

# 250
Темата..... отиде далеч Mr. Green
Не говорехме ли за децата Laughing
Хайде да ви върна малко на земята със снимки(детски) Mr. Green
http://snimka.bg/album.php?album_id=337408

# 251
  • София
Aз пък съм опитвала и с двата вида и да си кажа-зависи си от човека, който си може, си го може.  Crazy

# 252
  • Велико Търново
Aз пък съм опитвала и с двата вида и да си кажа-зависи си от човека, който си може, си го може.  Crazy
Моля,моля и аз съм опитвала с двата вида сега кво ще си ги мерим ли Mr. Green

Велисо,тази снимка е култова и черна завист ме загриза Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337408&pid=10352666
Баси на Априлци седя и пуши като издънена печка докато милия Цецо събираше багажа,а тук си вирнала краката,а той най-вероятно след като се е прибрал от работа и готви.Ами честно ти казвам на нищо не прилича това Stop

# 253
Не Велиса тази снимки как четеш форума - изби рибата с глас се смях добре че всички са на съвещание и съм сама.....
А темата е уникална....замислям се че съм изпуснала нещо от живота и дали да не наваксвам.... Whistling

# 254
  • Велико Търново

А темата е уникална....замислям се че съм изпуснала нещо от живота и дали да не наваксвам.... Whistling

То с мислене не става Naughty

Общи условия

Активация на акаунт