МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 32 970
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Велисо,ще имаш да чакаш да опровергае,че с рязаните не е гот Crazyособено ако рязания е 190 висок ,мускулест,мургав с лека брада-спирам,че лигите ми потекоха Crazy
Забелязвам,че стане ли приказка за пура и производните и темата бъроз се напълва hahaha
Сисе, по - полека душо... чак хълцам...а Валери тази сутрин забегна на работа и ще се върне чак в петък... Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 15:56 от Люсил

# 271
И такаааа виждам,че докъто съм се трудила усилено(вчера бях спешна,а днес на пълен работен ден) много интересни темички си обсъждате.

За обрязаните от приятелки съм чувала Wink,че удоволствието с тях наистина било по-голямо така че след като се актуализира темата и в моита глава бива да наваксвам. Laughing

За протокола много ме впечатли бабиното изказване на Дени мисля беше за 26г.Ами аз требе наистина да съм изтървала всички видове влакове и мотриси PartyИ кой е казал,че като се омъжиш на 20г. си с по-скромен интимен опит от друг на30г Thinking

А бе още нещо щях да казвам,ама като забравям,че вече съм пълно гроги а след малко ще отивам да прибирам домочадието от яслата.Днес ходих да подам молба за градина и май ще ни огрее от първия път(явно и се сторих достатъчно надеждна на директорката),но това пак не ме устройва,защото от яслата ще го изпишат на 1.06. а в градината ще почне на 1.09.Но все някак ще се оправим.

Хайде чао и ползотворен ден на всички  bouquet

# 272
Любе да ти е жива и здрава свеки, обаче като почерпи и се сетих че щях да и коментирам подаръка! И аз на мойта и бях замислила такава изненада, но после реших да я предупредя. И тя категорично ми отказа да и правя такива подаръци с изказването че веднъж стъпи ли в козметичен салон и трябва доживот да го посещава. Е не ми се обясняваше, затова получи чаршафи с рязана бродерия, които не знам дали ще ползва някога!

Ауу голяма блъсканица стана тука, не мога да си публикувам поста!  Mr. Green

# 273

За протокола много ме впечатли бабиното изказване на Дени мисля беше за 26г.Ами аз требе наистина да съм изтървала всички видове влакове и мотриси PartyИ кой е казал,че като се омъжиш на 20г. си с по-скромен интимен опит от друг на30г Thinking

На Люба баба й казвала така, жената.
От мойта баба други заветни слова съм научила и те са: "Мъжа ти да те знае от кръста надолу".  Много истина има в туй, еййй...

Брей, брей.. що за отчетна тема... отчетохме кой бил и кой не бил с обрязан...

Ама, Ани, дай ред малко дее......

# 274
  • Велико Търново
По повод на бабите да си кажа и за мойта Бог да я прости чехкинята викаше"Една шепичка ма бабе,слагаш шепичката и не даваш.То туй като не можеш да опазиш Embarassed"

# 275
Ани,на моята ако и подаря чаршафи,ще се чуе през поне един океан/до Америката/.....а пък  пък тамън от това имала нуждажената/аз щях спа да и организирам.....ама ми се досвидя маленкичко Embarassed/
Гери,няма да се даваш естествено/това не за опита,а за изписването от яслата и за записването в ДГ-то/-тук из Пловдив се дигна шум/че и по ТВ новините два дни поред форумски дружки се подвизаваха/ и се оказа,че тези неща/с новата наредба и прилагането и/ зависят от общената...така,че отивай там да се тръшкаш и да създаваш впечатление/това съвсем сериозно/...а за бабите-тя моята беше-и освен,че разправяше,че намало кой да ме вземе,ми уреждаше и "сгляди" с местни/от тяхно село/ момчета....,като критериите бяха пред коя къща е най-пометено,на кой баба му ходи на църква и най-вече коя/баба/ енай-осведомена...и естествено да е "работен и имотен"/,но след като се увери,че то не е въпроса момчето да е свястно..а да ме търпи-кандиса и на метъл с обички..........иначе практически съвети така и не получих/имам предвид последните  два поста/
Ани,ако правиш статистиката,аз предлагам да отбележиш в кои градове е проверено,че няма/има обекти на проучването,та да се съобразим при евентуална среща.....

# 276
  • София
 Joy не мога да повярвам, че предишните 3 1/2 стр. са изписани от днес пообед  hahaha
ама да не го приемете в негативен смисъл... че и аз вече не знам какво пиша, от 1 на обед се опитвам да ги приспя мойте маймуни, ама те на мезе ме взеха - само нащафетен принцип придремват  Rolling Eyes

за 13-ти не смея да се запиша, че последните пъти, като имаше срещи, все болести ми бяха на главата  Sad

Joy още ми е смешно от писанията днес  Joy

# 277
  • София
 Иначе Иван като му връчихме акордеона пред гишето за лифт карти изкара пари за още едноседмична почивка  Whistling
Ани друя път ще ти доведа и моя Иван с барабани и микрофон,със сигурност ще изкарат и за лятна почивка.

# 278
  • Велико Търново
 Иначе Иван като му връчихме акордеона пред гишето за лифт карти изкара пари за още едноседмична почивка  Whistling
Ани друя път ще ти доведа и моя Иван с барабани и микрофон,със сигурност ще изкарат и за лятна почивка.

Не си забравила,че имаш снаха,която обича морето,нали? Mr. Green

# 279
Да помогна и аз с запълването на темата  Grinning
Да се изкажа и аз по така наболелите въпроси.  Mr. Green

И аз като Анна на базата на личния си опит смятам че си зависи от човека. Преди да срещна мажат ми имах възможността добре да си поживея и доста неща да видя и опитам  Mr. Green

За забелването нищо не мога да кажа по разбираеми причини.

Чакам снимки от ваканцията на Ани.  Hug
И не ще ходим този месец да покараме ски /ако има сняг/ и Ралица още от сега се точи да кара ски. Аз мислех изобщо да не я качвам на ски тази година защото още е малка, не е хубаво за ставите и, обаче тя вече трети ден подред се разхожда из апартамента стъпила на две готварски лъжици и ми разправя, че това били нейните ски и тя се пързаляла. Ще я мъча на шейна тази година обаче ако много почне да ми се моли и да настоява ще я кача на ски. Какво да я правя. Копира всичко това дете и не си представям ние да караме ски а тя да е на шейна.

Ето и малко снимки на Ралица.  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337430  парола 1111

Ние днес сме в къщи, че Ралица нещо се разсополи и току що се събуди.

Ще се опитам по-късно пак да вляза и да допиша.

# 280
  • Плевен
Уна привет, радваме се на присъствието ти  Hug. Раличка много пораснала, ати си се разхубавила и отслабнала...

# 281
  • Велико Търново
www.snimka.bg/album.php?album_id=337430 

Уна,и ти и Рали сте страхотни Hug

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 16:27 от siska79

# 282
Ани,ако правиш статистиката,аз предлагам да отбележиш в кои градове е проверено,че няма/има обекти на проучването,та да се съобразим при евентуална среща.....
То с форум като нашия статистическото бюро ряпа да яде! Та като каза среща..... в кой град да се оглеждаме за приятни хотелчета!?

А снимките най после се качиха: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330006&pid=10352900

# 283
Ани разкошни снежни снимки струваше си чакането...
Руми кажи повече за съжителството на малчуганите у вас!

# 284
За да не ви изтървам се записвам и тук,че каквато съм блейка пак ще съм неинформирана.
 А ако стигна до изневяра да знаете,че вие ще сте виновни.Като не съм пробвала на младини,поне в зряла възраст ще трябва да наваксвам.А ако не ми хареса му мислете...
Само не разбрах що трябва да стигаш до изневяра????
Хващаш Свилен за ръчичка и го водиш към изненадата, която си му подготвила.
Там го чакат двама чичковци в бели престилки, държащи остри предмети.
Е, може малко да повика и да изпадне в безсъзнание, но ще знае, че го прави за добро. Все пак трябва да удовлетвори желанията на жена си!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт