МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 32 965
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Естествено,че идваме CrazyДори и за началото на май съм навита  Mr. Green

# 46
Само гледай да не се превърнем изведнъж в неквалифицирани акушерки, че ще настане паника от понапили се изискани дами...

# 47
  • Велико Търново
Само гледай да не се превърнем изведнъж в неквалифицирани акушерки, че ще настане паника от понапили се изискани дами...

Предпочитам да се намеси някой изискан татко,който все някога е играл ролята на касапин Mr. Green

# 48
Брейййй, моят съпруг още не се е прибрал!
Гърлото ми пресъхна.... Нямам търпение вече, потропвам нервно по масата с пръсти в очакване.

Ама, Сиске, само ние с теб ли ще си говорим.... Почти го докарахме като в доброто старо време. Тогава идваше някой да надникне в темата и бегаше бързо докато е време!  Mr. Green

# 49
  • Велико Търново
Ще видиш Танче ей сега като се появат потребители в темата,ама трЕбе нещо и за с..с да напишем. Crazy
Днес Георги се прибра от работа в 15.00  и ни свари с моята вярна другарка Катя да пием Мавруд с тънки мезета,ама то виното за хемоглобин Crazy

# 50
Арк-ова наздраве!Аз тамън реших да си сипя едно винце и Иво взе че вдигна Т...та се очертава весела вечер...............
И изобщо не виждам що да не сме акушерки.....поне на всички ни е ясна технологията на родилния процес.........пък и на Сиската да и за сефте,че да се плаши_а и тя поне е наясно,че от бг-мамите по-компетентни-НЯМА-по всякакви здравословни,мамешки и интергалактически  въпроси.Пък ако все пак настоява за татко-веднага пак набутвам нашия-той откак присъства на моето раждане е по-специалист и от мен в раждането.

# 51
  • Велико Търново
Кво сега карате ме да съм модерна и после ще пусна тема в майки те"Моето естествено раждане след секцио с помоща на верни и компетентни съфорумки"Ще избием рибата Mr. Green

# 52
Кво сега карате ме да съм модерна и после ще пусна тема в майки те"Моето естествено раждане след секцио с помоща на верни и компетентни съфорумки"Ще избием рибата Mr. Green
Е какво говориш.... После ще можеш да сравняваш кое раждане е по-истинско Simple Smile
Само сега да изберем и място за раждането.  Laughing Flutter

Кабранска, дано всичко с Ивчо е наред и да си спи спокойно детето.... Praynig

# 53
Шъ станеш форумска легенда/ако вече не си/ Mr. GreenТака ,че направо решавай `де ще раждаш/Арк-ова не се възползвай,че се карам със съпружието паралелно с писането,та да ме изпреварваш Stop/
Аз да се оправдая,че не влязох да спамя,а да кажа,че Ирка също си мисли за Вас-ама няма време да стигне до форума.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 21:55 от Анонимен

# 54
/Арк-ова не се възползвай,че се карам със съпружието паралелно с писането,та да ме изпреварваш Stop/
Ооооо, я вземете по една чаша със съпружеското тяло и изгладете проблема!

# 55
  • Велико Търново
Ира току що напусна бойното поле,защото сега пък Миа ревяла Crazy
А,моля,моля не искам да сравнявам Mr. Green
Люба,дано ви е спокойна ноща и Иво съмкне Т Praynig

# 56
Айде наздраве и от мен!
(макар,че вече приключих с ракийката)
Сиска ти в Плевен ли раждаш?Направо там да правим срещата,че ако се наложи да си наблизо....Аз предпочитания за място нямам,ама все пак да не е на морето,че ми е бая далечко....а държа да не пропускам Embarassed
Та може и за май да я оставим,че да присъстваме на раждането,а после да отидем на свиждане с бутилка винце всичките форумски орисници Mr. Green
Любче,а ти другият път като си хвалиш здравите деца,помисли предварително.Дано ви е лека нощта Hug
Прегръдки и целувки! Heart Eyes

# 57
  • София
rotfImbo абе, Сиска, направо ми оправи настроението!!!
Айде по едно виртуално от мен, дето го сънувам вече 3 години има-няма:
И лека на всички, особено на Люба!

# 58
  • Плевен
Опаааа, изпуснала съм купона...
Наздраве, скъпи ми съфорумки, но сигурно повечето от вас опиянено спинкат .... кой след Мохито, кой след друго... Mr. Green.

У нас също се вихри купон, който не пожелавам никому от вас... след 2 дневни вдигания на температура в рамките на горе-долу нормалното, тази вечер мойта мома е с над 39 градуса и като погледнах в гърлото й разбрах причинителя,няколко "красиви" бели точки по сливиците... надявам се ноща да не е много тежка, засега съм я подковала с Хомеопатия и стискайте палци утре да сме изгонили гадовете от гърлото й.
Силно се надявам и стискам палци неволите на Люба да не са като моите, а просто на Ивко лекинко да са му прегряли батериите от беснеене...

Лека и спокойна нощ от мен! Дано утре успея да ви пиша как сме.

# 59
  • София
Здравейте!Гичо,къде си бе жена?Май днес си спинкаш още,а няма кафе кой да сложи.Аз ще почакам още малко,дано се надигнеш скоро....
 Болничките да оздравяват бързо PraynigМоя синковец отвреме на време ми вдига Т 38.4 и то само по малките часове на ноща.На сутринта му няма нищо.И  му тлеят основно мускулчетата на краката и вратлето,челото му е хладно на пипане.
 За срещата бройте и нас,даже идеята за Плевен много ми допада,само един път съм ходила там.Люси да каже има ли нещо подходящо в района,ако няма ще се ориентираме из търновския вилает.
 Сватя,няма да се плашиш ако успеем и да ти акушираме ще се прочуеш през 9 форума в 10.А стат ти ще го държа на сух режим ,та да е под ръка ако се наложи спешно да те откара  в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт