Звездни компромати - 40 част

• 33 964
  • 423
  •   1
Отговори
# 75
И аз искам Джорд,въпреки че разликата ни е над 20 години. Crazy

# 76
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4383205 Иха, какви ученици-абитуриенти. Ще заровя моите снимки дълбокооо Mr. Green

# 77
Росица Иванова е страшно красива,може би най-хубавана миска до сега.

# 78
Мелиса и аз съм на твоето мнение.А някой има ли идея Жени Калканджиева защо се стреми все повече да заприлича на невзрачна лелка?  Направо ме е яд на нея...красива е ,а сякаш нарочно го прикрива и дори се опитва да се  занемари и загрози???

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 19:50 от D&G

# 79
 Peace Подкрепям за Роси Иванова.
Ето още една снимка, че съм влезнала в серия
росица иванова

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 19:56 от Heltah

# 80
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4383205 Иха, какви ученици-абитуриенти. Ще заровя моите снимки дълбокооо Mr. Green

средната извади цици  newsm43

# 81
  • София
Тва Андреа ли бе? newsm78Нещо хич не си прилича. Thinking

# 82
# 83
Карчева, баш тя е.

# 84
Тази с черната коса е като травестит.

# 85
Шон Конъри добре изглежда Heart Eyes

# 86
# 87
Не само се е хванал, ами обмислят и сватба! Естествено това може и да е поредния рекламен трик, но им четох общото интервю, което преливаше от любов и страст  Wink

Моето инфо е, че Китаеца просто иска да накара Азис да ревнува. Което не ми се вярва да се получи, тъй като Василка вече си има нова играчка...

# 88

Защото си е затворила устата Laughing

# 89
И за да не спамя само...
Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас
пак те
С риск да ме порицаят, искам да се изкажа, че ми е непонятно как такава красива и сравнително млада жена си ляга с този вече непривлекателен стар мъж... Разликата в годините им и солидна!

ето и още един пример

На мен Али Макбийл не ми се струва млада и привлекателна, той е по-чаровен от нея, нищо, че е възрастен.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт