Звездни компромати - 40 част

• 33 123
  • 423
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Велико Търново
А сега както е и бременна - да му мисли Laughing

# 62
# 63
Аууу страхотна фотосесия. Heart Eyes

# 64
Не са компромати, а една готина фотосесия на Ани Лейбовиц, малко е стара ама все пак:

Красота! Най - много ми хареса Скарлет Йохансон като Пепеляшка  Heart Eyes

# 65
  • София
Не са компромати, а една готина фотосесия на Ани Лейбовиц, малко е стара ама все пак:

Красота! Най - много ми хареса Скарлет Йохансон като Пепеляшка  Heart Eyes
Много ме е яд, защото точно този линк не ми се отваря  Sad

# 66
  • Горна Оряховица
 Mr. Green

# 67
Аз Скарлет само не мога да видя Rolling Eyes

# 68
tonkabonka
копи-пейст на линка в друг прозорец, и се вижда  Peace

# 69
# 70
  • София
tonkabonka
копи-пейст на линка в друг прозорец, и се вижда  Peace
Hug като не ми идва акъла навреме  Mr. Green

И за да не спамя само...
Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас
пак те
С риск да ме порицаят, искам да се изкажа, че ми е непонятно как такава красива и сравнително млада жена си ляга с този вече непривлекателен стар мъж... Разликата в годините им и солидна!

ето и още един пример

# 71
Аз пък с риск да оспамя и в защита на Катрин ще кажа, че аз бих си легнала с Джордж Клуни, с когото също имам доста солидна разлика във възрастта.  bouquet

# 72
  • София
Аз пък с риск да оспамя и в защита на Катрин ще кажа, че аз бих си легнала с Джордж Клуни, с когото също имам доста солидна разлика във възрастта.  bouquet
Абе то за еднократно лягане ОК. А за трайно обвързване - да си му вярна и в болести, и в нещастия и бла бла там каквото беше...  Wink
Пък после да не вземеш да се заглеждаш по градинаря или фитнес инструктура  Joy

# 73
С риск да ме порицаят, искам да се изкажа, че ми е непонятно как такава красива и сравнително млада жена си ляга с този вече непривлекателен стар мъж... Разликата в годините им и солидна!

ето и още един пример

Аз като видя млада и красива жена с възрастен мъж, който може да й е баща, а в някои случаи и дядо в съзнанието ми изниква една единствена дума ПАРИИИИ. Зная, че не винаги парите свързват два души, особено ако жената е материално само осигурила се, но в повечето случаи парите свързват младите момичета с чичковците. Peace
и на 100% това се отнася за Зара и бившия възлюбен на Ирен! Sunglasses

# 74
Обсъждам със себе си варианта и за по-дълго да го взема, Джооордж  bouquet Или пък Шон Конъри. Не казвам, че съм герантофил, просто ми е донста симпатично старче. Той е от мъжете, които колкото повече остаряват, толкова по-хубави стават.
Сега, съгласете се, че за човек, роден далечната 1930 година, изглежда много добре. Всъщност към него не бих казала, че имам физическо привличане, по-скоро страхопочитание като голям актьор. Абе отплеснах се много, ама д-р Рос няма да го върна.

Общи условия

Активация на акаунт