Отговори
# 165
  • Bulgaria
ОО супер и аз искам такава.
 Crazy

# 166
  • Варна
И аз искам.

Ние се облякохме за разходка и заваля.  Rolling Eyes Обаче за да не сме съвсем без хич, вместо с количката ще излезем с тати и колата и с кенгурото до Пикадили да вземем пюренца.

# 167
  • Бургас
Пуки ми пак си е разходка Peace
И ние я практикуваме,само че в момента избягвам заради вирусите.

# 168
Благодаря за отговорите,аз взех вода на Hipp ,днес започнах да му давам пюренца дадох 3 лъжички и се сърди за още  Weary

# 169
Здравейте, сладурки! Влизам само да ви поздравя!Не съм чела, но ще наваксам! Вчера се прибрахме и вече сме си у дома с Рая!Много ми липсвахте!
Целувки на вас и бебоците!

Ейй, Трикс, добре завърнали се!   bouquet Айде, че ви чакаме за разходкиииии!  newsm68 1stroller

Денимче, съчувствам ти, сигурно много си се изплашила!   Sad
На мене ми се случиха тези работи преди доста време, ама поотделно де... бях изключила камерата на бейбифона (незнам кво съм натиснала  newsm78 ), да не се включва нито при движение, нито при звук и го чувам по едно време, ама яяяко рев, а ние имаме 2 врати м/у спалнята и хола-едната алуминиева, другата от масивно дърво-колко ли време е ревал, докато достигне подходящата октава, за да го чуяяяя....  Rolling Eyes А пък една сутрин го намерих така: изритал си одеялото на главата и се бори с него и мрънка, но поне не се беше разревал де...  Embarassed

А за гъбетата, вземи си ГиноДактарин. Аз нали бях на антибиотици венозно 1 седмица преди раждането и след това 5 дена на хапчета, и моята докторка дето ме изражда ми каза, да си го слагам профилактично да не получа гъбички, че от толкова дълго лечение с АБ, по принцип се появяват. Ако не ти помогне, поне няма да ти навреди.

...Момичета, откога смятате да слагате възглавничка на малчовците? А ако вече сте им сложили каква е?

Аз само тази п/в рефлукс съм му сложила, а друга не мисля скоро да му слагам, поне до годинка или год. и половина, че го пробвах в количката с една мекичка възглавничка, не много висока, ама така му се извиваше вратлето, че я махнах.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 13:55 от mini_minimoi

# 170
Здравейте момичета.

Деним, Миро също спи в отделна стая и вечер преди да заспя проверявам по 100 пъти бебефона , че и аз съм го намалявала така. Той преди също много се въртеше и се напъхваше под завивките или се забиваше в обиколника и започваше да плаче. Откакто спи в чувал обаче явно му е трудно да мести и не съм иамала този проблем.

# 171
Ех, че ми стана топло и мило като се сетих за бъдещите бебчовци през октомври.. Hug
Ето заглавие за тях: " През ОКТОМВРИ нов човек ще отвори очички, бъдещи мами- добре дошли на всички"
Ох, носталгио...отивам да ви чета  Hug

Деним, и ние ядем по малко като вас- 100, 120 на 5 приема ,а вие на колко? И на последната консултация с колко сте наддали?

# 172
  • Велико Търново
Ох, мислех първо да ви изчета и после да пиша, ама само предната тема успях и се предадох. Тия дни се посъбра много работа за мен и добре, че се случи майка да си е вкъщи, че гледа малката докато съм на компа. Даже и в момента са на разходка с количката пък аз кисна тук, ама няма как Sad

# 173
Ох, моля ви- пишете ме и мен за такава биба-4есалка(сини4ка), ако може!
И на мен о4ите ми останаха в нея!
За заглавието за новите Октомврийки - мен много ме изкефи! Даже настръхнах!
Лек ден!

# 174
  • Пловдив
Момичета да ви задам един въпрос:
Милен от известно време много ми повръща, но не да върне малко мляко, а направо си повръща на фонтан. Не го прави след всяко ядене и обикновено е минало време след като е ял. Също и се случва, когато някой го държи в изправено положение.
Имам чувството, че преяжда, не се сеща кога да спре и започнах да го вдигам от гърдата като започне да се разсейва.
Някой има ли идея от какво е?

# 175
Да не би да е рефлукс-а?
Слагай го да спи на страни, посъветвай се с педи, дали не трябва
да му даваш по малко АМ(специално за рефлукс), което е по-гъсти4ко
и така ще се израсте до 6 месеца. Каката ми повръщаше до година и половина
-аз нищо не предприемах, защото си беше добре, не повръщаше стомашен сок и си наддаваше.
Деним4е- за гъби4ки питай в аптеката за Павизан(или Певизан...нещо такова беше). Крем4е е, дават
го и за кърма4ета, зна4и може и от кърма4ки да се приема! Все пак се посъветвай!

# 176
  • Велико Търново
Майче, може наистина да е от преяждане, Преслава съо понякога ми връща. Амамсмешното е, че понякога обръща се на една страна, повръща и после директно се обръща на другата страна с отворена устича за още  Joy Рядко се случва де, ама все пак.

Ето малко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310108&pid=10202760
Неди, едната я качих специално заради теб, мисля, че няма да измаш проблем с разпознаването  Peace

# 177
  • Бургас
Надеееее  Hug
чудех се аз къде се изгуби тия дни,а ти ангаже.
Ма много е пораснала Пресито пу-пу.
И страшно много прилича на теб  bouquet

# 178
Ейй пак откарах цял ден у парка)))

Ауу
, Мимисофия, лелеле, срам не срам, повече няма да искам нищо, ма такваз бибка просто.... ми е много на сърце.

Искам и чесалка такава, дето сте показали.

Ще ме извините, ама като видя нещо готино и футуристично и се лепя на него като мухичка на....  Embarassed  Mr. Green  Joy

Неде, Гале, мерси за предложенията.

# 179
  • Пловдив
Мariat спи настрани, но интересно, че не повръща в легнало положение, а винаги прав и един или два пъти още докато суче. А наистина си е добре, наддава, даже доста. Не дава вид да му е зле преди да повърне и след това, просто изведнъж се избълва и това е.

Наде, почти съм сигурна, че преяжда. Суче съсредоточено 2-3 минути и отам се почва едно шаване, местене на глава, ритане и т.н., но пак търси да захапе. Колкото и пъти да му подадеш, захапва.
А снимката с кучето е супер, много съсредоточено ви гледа.

Неди, какво става с линийките ти?

Общи условия

Активация на акаунт