Отговори
# 180
  • Варна
Къде е темата за новите октомврийки, че нещо не можах да я намеря.

# 181
Maja моето слънце беше по същия начин всичко повръщаше в големи количества и аз почнах да го храна по часовник 10мин. суче и другото е лакомия от която го лишавам и така спря да повръща

# 182
  • Пловдив
e_kateto, благодаря.

Пуки, мисля, че не е направена

# 183
Здрасти, само набързо минавах и изчетох последните страници. Ако може и мен да ме включите за бибата "Чесалка", че ние направо ще си изядем ръцете.
Свиркайте само как ще стане за парите.

# 184
Мами, бих искала да преговорим за яслите. Не мога да открия адреса на който стават запсиванията. От кога започва запсиванеот, започнало ли е и т.н.
Сама си отговарям  Whistling http://kg.sofia.bg/

# 185
  • Бургас
Инче и аз вече започнах да се ослушвам как стоят нещата с яслите в Бургас.
Оказва се ,че в нашият квартал има само 2 яслени групи smile3515
И че някои майки вече са подали документи.
Аз ще разуча и ще се заемам и аз,за да не хартисаме накрая.

Мая сега са ОК

# 186
Хайде здравейте и от мен. След кошмарни четвъртък, петък и събота, днес положението е по-спокойно  Praynig само дето аз сутринта не можах да се дигна от леглото и пратих таткото да вика бабата, че хич не ми се слушаха песните на Цеци  Tired
Мая, според мен повръщането е, защото гълта бързо и лакомо и съответно поглъща въздух. Като го дигнеш изправен, явно тръгва да се оригва и оттам идва повръщането. При нас също се получаваше, затова вече, като го видя, че започва да си върти главата и да се разсейва го вдигам, изчаквам да се уригне и след това продължаваме храненето.
Наде, Преслава е красива малка дама и баща й е най-големият глупак, който може да съществува  Hug
Тедико, аз в момента съм сгънала едно одеалце от четири ката и съм го пдложила под главичката на Цеци, тъй като има сополи и това е единствения начин да спи детенце спокойно, без да се дави.
Адинка  пожелавам ви бързо оздравяване, че знам колко е гадно  Praynig
В тази връзка момичета мога да ви посъветвам да ограничите контактите на бебчовците с околните, че вирусите са много гадни и упорити тая година  Rolling Eyes
Баткото имаше бибата на Нуби, но така и не я заобича. Използваше всевъзможни предмети за чешане, включително решетката на леглото, но тая биба не и не  Mr. Green
Деним не се обвинявай  Hug На всеки може да се случи. Аз също не съм чувала винаги децата като плачат, нищо че баткото спеше при нас, а сега и Цеци.
Трикси, съжалявам че не успяхме да се видим, но при нас проблемите си продължават още оттогава. Следващия път като решите да дойдете на гости ще се видим - пък дано и времето е хубаво.
Софийската банда много сте хубави  Hug Пък и в един от любимите ми паркове. Другото място ми е градинката на Света троица - там има хубави пици и бира  Mr. Green

# 187
  • при любимите ми хора

Гале мерси за предложението ама как така ще ни ги разпратиш ако 100 човека искат биби.Мале Whistling

Deniim,баш 100 няма да  желаещите със сигурност. JoyКато гледам за сега единствено КАРАН  ми писа на лични че иска такава.
http://www.tommeetippee.co.uk/product/gummy_teether_early_teething_/
Ето сайта с цената и обесненията...

Ние сега се пребираме от разходки,малката спи в коша за кола и аз ще се върнаназад да си ви прочета ,като хората ,а не по диагонал. Hug

# 188
Здравейте,
Мога ли и аз да се включа при вас или е твърде късно? Имам две прекрасни момченца, които се родиха на 16-ти Октимври 2008 в Бургас Simple Smile

# 189
Е, браво, ето и едни близнаци  Grinning
Разбира се,че не е късно illym  Hug

# 190
...Деним4е- за гъби4ки питай в аптеката за Павизан(или Певизан...нещо такова беше). Крем4е е, дават
го и за кърма4ета, зна4и може и от кърма4ки да се приема! Все пак се посъветвай!

Аз останах с впечалението, че гъбичките са на недостъпно за мазане място...   newsm78
А иначе "Певизон" се казва кремчето и е добро, мажа го на бебо (по препоръка на педи), че имаме гъбета на околопишното прстранство.   Simple Smile

Здравейте,
Мога ли и аз да се включа при вас или е твърде късно? Имам две прекрасни момченца, които се родиха на 16-ти Октимври 2008 в Бургас Simple Smile

Добре дошла, illym !   welcome Много са ти сладки близнаците, гласувах за тях!   smile3521

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 17:29 от mini_minimoi

# 191
Благодаря много adina  Hug Heart Eyes също и мерси за гласчето на mini_minimoi  Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 17:36 от illym

# 192
Ехооооо прибрахме се,бяхме на гости при моите родители.Рая се чувсташе добре направо като у дома си newsm03 newsm53.Прочетох пропуснатото и какво да видя  family4.illym  welcome newsm74че си имаме близнаци само ни на.пиши по подробно за вас

# 193
  • Бургас
illym  welcome
Най-накрая и ние да си имаме близначета  Hug
И аз гласувах за сладурите нали се падаме и "комшии"-хихихихи

Гале сега като те нападнат мами
 с мерак за такива биби ще те видя Simple Smile

Барзова не е чудно,че на Раичка и е супер при бабаби дядо.
Дано и ти си отпочинала  bouquet

Мананче измъчихте се мила Hug

# 194
Здравейте момичета,

отдавна не бях влизала във форума, днес поне успях да изчета тази темичка, но за съжаление старите няма да мога да погледна.
Да взема и аз да се изфукам, още сме само на кърма, вече почти 4-ри месеца. Последната седмица ни е малко напрегната, че не съм сигурна дали й стига кърмата на Йо, като че ли взе да ми намалява, а и тя не ми помага - вечно мрънка и ръцете нон стоп са й в устата. До скоро и вода не й давах, сега давам, но тя и не иска много, обикновено просто си дъвче биберона вместо да го смуче и като цяло по всичко личи, че скоро ще искаме да ядем пюренца и кашички. Ще се опитам да изчакам със захранването поне докато навърши 5 - 5 и 1/2 месеца. То може и венците да я сърбят вече, че всяка свободно секунда се опитва да си изяде я дрехите, я завивките, я ръцете.
А инче още от самото начало сме в графата манекенки, миналия месец беше качила скромните 460гр. и на 09.01 беше 5560гр. 62,5 см като се има предвид, че се роди 3780гр, очаквах да сме доста повечко килца, но тя си върви финна дама. (поне според мен  Laughing)
 Много мрази да я оставят сама в стаята и понякога се чувствам като вързана, ама какво да се прави. Малко ме е яд, че съм изпуснала вчерашната среща, ние се разхождахме с една приятелка с количките в квартала, но щеше да ни е много приятно да се видим с вас.

На всички, които са имали наскоро рожденни дни им пожелавам много радост с малките съкровища, много здраве и късмет.   smile3525 (извинявам се, че не е поименно, ама вече взех да изпускам нишката на темата).

Добре дошла illym, много са сладки близнаците, аз също гласувах за тях.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт