Отговори
# 150
  • при любимите ми хора
Само да предложа услугите си,...Който иска биби на Томи Типи да свирка на лични,аз съм тук /Английскому/и не е проблем да ги поръчам и да ги разпратя после!!

А Неди тези ,чесалки за венците са страхотни..от сега тормозя Магдалена да ги смуче и то детето  млясака  ли мляска...Ама им се кефиии Joy

# 151
Днес ставаме на 3 месеца,почерпете се за наше здраве cook  beer3,като преварявате водата слагате ли още захар

Patence, честита ви месечинка!    bouquet 
Аз захар във водичката никога не съм слагала и Мимо пак си я пие като е жаден. То и без това чая на Хипп п/в колики (пиехме го от началото и такива не получихме!  Whistling ) и този дето му давам сега вечер, когато е жаден ("Лека нощ" на Хипп е пак) имат подсладител, та остава и сладка вода да му давам и направо ще му "залепнат зъбите"  Joy

Момичета кога трябва да се подаде                                                                                                                                                        МОЛБА - ДЕКЛАРАЦИЯ
за
 изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание
чл. 50, ал. 1 и 51 от КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни
след изтичане на последния болничен ли,благодаря предварително  bouquet

За декларацията, от моята фирма ТРЗ-то ми каза, че трябва да се подаде най-късно 1 ден преди изтичането на последния болничен, аз си я подадох 5 дни по-рано, че тогава ходих до офиса.

И аз днес му купих на Мимо тая биба на Нуби, дето всички я имат, ама въоПще не го кефи!  Thinking Одеялото му е по-сладко...  hahaha

...Как хубаво се разходихме със Съни и минимони, беше чудесно време......
А ето и фотото от разходката! bowuu

# 152
  • София
Здравейте, сладурки! Влизам само да ви поздравя!Не съм чела, но ще наваксам! Вчера се прибрахме и вече сме си у дома с Рая!Много ми липсвахте!
Целувки на вас и бебоците!

# 153
Добро утро !

Шивани ,предполагам,че за това не иска да ти приеме кода - просто няма доставка за България

Неди ,къде е сестра ти ,в Англия?

Мини минимои ,много голям изглежда Мимо-ето и моят юнак на същата възраст http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10194970

Пуки ,определено от сокчетата са тези  по-силни колики ,и аз ще опитам вече с пюре .А за млечните пюрета  по-добре някоя мама с по-скорошен опит  да каже

Параходче ,  Марта е нежна и грацилна като теб , а снимките  са супер

Аз вече не слагам никаква захар във водичката

# 154
Добро утро! Неди, казвай душо вали ли в Бургас? Чудим се с мъж ми да тръгваме ли натам..........

# 155
  • Бургас
Никози систъра е в Испания.
Тя ползва на Tommee Tippee и шишета и биби и всичко.
Много е доволна.
А синеокият красавец Златен да го нацелуваш по сладката муцунка  love001

Софииски мамчета мнго сте сладки ,а дребосъчковците оберат точките и погледите Hug
Съни тая усмихната хубавица е само за целувки smile3521
И виж заобиколена е от джентълмени от сега Laughing

Триксче добре завърнали се Hug
Липсвахте ни  bouquet
Поне поглези ли се при мама Simple Smile

Марат как сте?
Как изкарахте на Велинград?

Пате Никол пие чиста преварена водица,стига да е жадна де.

Алис съкровище валиииииии Sad,мрачно е и май няма намерение да спира.

# 156
Ей, така ми се скапа....станах с приповдигнато настроение, от 4 дни чакам да дойде неделя, че ще се разходим до морето  Confused. Като погледнах преди малко навън - лошо предчувствие, ей къде е Бургас, трудна работа тук да вали, а там да пече.
Мерси за инфото, златна си  Hug

# 157
  • Бургас
Моля пак заповядай Heart Eyes

# 158
...Мини минимои ,много голям изглежда Мимо-ето и моят юнак на същата възраст http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10194970...

Nikoziiii, много сте готини бе, с тия панталонки Златото е като голямммм мъж, пич и половина, и с тия пухкави устни, ще го папат мадамите.  Joy
И аз съм му накупила на Мимо няколко такива панталонки от Ла Редута, че да бъде като тати.   hahaha

# 159
Добро утро и от нас Hug
Честит рожден ден на Криси, на патерици! Бъди здрава и много обичана Hug
Трикс, добре сте ни дошли Hug
Момичета, откога смятате да слагате възглавничка на малчовците? А ако вече сте им сложили каква е?

# 160
  • Bulgaria
Добро утро newsm03
Пия си кафенцето и си чета е няма такъв кеф. Laughing
Тедико аз още не съм сложила възглавница в креватчето,само в количката имам.
Никози голям сладур е златото на мама,толкова сериозен на тази снимка.Имате ли си вече мома??Да кандидатстваме? Blush
Неди да питам и аз? Какви са тия биби Tommee Tippee ? Има различни модели видях,а това дето го чакаш от сестра си не е биберон?
Трикси добре дошли Hug липсвахте ни Hug
Патенце само първия месец слагах захар заради жълтеницата,сега пие чиста вода Девин розов етикет.
Патенце декларацията я подадох 2 дена преди да ми изтече последния болничен.
Параход Мартеничката е голяма сладурана и тя,да я нацелуваш от мен.А снимките много са хубави само дето ги отварях 1 час,но не се отказах, нещо връзката беше бавна. Ти буташ ли ги снимките с някаква програма или е от фотоапарата.
Гале мерси за предложението ама как така ще ни ги разпратиш ако 100 човека искат биби.Мале Whistling
Вчера се зачетох в първата тема която писах,аз нали по късно се включих на 6.06 кога беше Thinking и се разчуствах,спомних си какво беше. А също от първата тема на октомврийки има мами които не пишат вече.
Вчера излизахме и беше много хубаво,днес пак ще похайманосваме и може да се видим със Светлито.

Да ви питам май имам гъбички,някой знае ли какво мога да приемам като кърмя.Не ми се иска да звъня на гинеколожката ще каже да отида на преглед,а няма кога да отида трябва с детето.???
И най накрая макар че никак не ми се изкаше да пиша какво ми се случи тази сутрин,косата ми направо  smile3511
Ивайла нали си спи самичка,а аз я чувам от бейбифона.Снощи какво съм го нагласяла преди да си легна и съм го намалила толкова много че само лампичката свети, а аз съм си мислила че не се чува защото Ивайла спи. Тази сутрин в съня си чувам такъв реввв, но не се чува от бебефона а от стаята оттатък.Скочих направо щях да се спъна да бягам.Влизам а тя се завила през глава и реве милата.
Ужасих се беше толкова потна всичко беше мокро, не знам от кога е завита така и от кога реве Cry
Много гузно се почуствах и още ми е гадно Embarassed Sad ако не бях я чула можеше да се задуши.Чак не искам да си го помислям. Sad
Е мислих да не го пиша ама как да не си споделя мъката с вас.
Айде стана дълго и завърщих с тъжно

Целувам ви  Heart Eyes

# 161
Добро утро!

Честит рожден ден, Крисси, макар и на патерица!!! Всичко най, съкровището да е все така послушно и очарователно, татко му да те обича много и от здраве да не се отървете!!!

Ех, че сладки бебета имате, брей! Вчера ги гледах! Съкровища!

Неди, влюбих се в тази чесалка! Защо ги няма в БГ, пустите му.... Като (ако) някога ги има, то детето сигурно ще се е сдобило със зъби вече...  Rolling Eyes

# 162
  • Бургас
Денимче Hug
представячмси колко си се уплашила.
Поздлави на Светли и мишлето от нас.

А тая джаджа е чесалка,както и Фийл е написала.
Даже в нея се слага гелчето за зъбките и така бебока си го разнася сам.

# 163
Денимче Hug
представячмси колко си се уплашила.
Поздлави на Светли и мишлето от нас.

А тая джаджа е чесалка,както и Фийл е написала.
Даже в нея се слага гелчето за зъбките и така бебока си го разнася сам.

Говори ми, говори ми.....

# 164
  • Бургас
Говори ми, говори ми.....

Joy

Общи условия

Активация на акаунт