Отговори
# 210
# 211
  • София
Фиил,
ами за слинга шал незнам. Но за този с халки е така:  гушваш го бебчо изправен с гръб към теб и му промушваш едното краче на сложения преди това слинг и нагоре през тялото му пата минава нагоре през едното му рамо. Гледаш само плата да е хубаво разперен там където са гащичките/памперса.
И е много наблюдателен - с интерес следи как си мия зъбите и лицето; като съм в куФнята гледа как отвярам едно или друго шкафче, как изваждам разни кутии и буркани от там и каво правя с тях. Много му е интересно всичко, направо му е любимо място. И даже като се размрънка за нещо и ако дълго продължи и хоп отиваме в кухнята и той на минутата спира. Даже с татко му започнахме да се храним по-внимателно, т.е. по-бавно и като в ресторант, защото на Олег му е много интересно какво правим. Даже вече на два пъти ми се случва по средата на наша вечеря тойда приреве и аз му предлагам и той веднага започва да суче. Явно огладнява дори и да не му е време.

А за тази поза внимавай да не му се притисне вратлето. Удобна ми е, но понякога го попридържам с лакът, когато много шава!

# 212
  • София
Мане колко мнго сте изписали Simple Smile ние имаме пък чесалки на нук Simple Smileподари ни ги една приятелка и си ги харесват...иначе ръцете само да се обърна и са нон стоп в устата Simple Smile само да попитам аз непросветената какво е слинг? Simple Smile нещо като кенгуру?
даже някъде мернах как се слагат близнаци в слинг! Супер предизвикателство!

А днес на разходката в Южния парк  майки и татковци все в нас гледаха.
Като че ли съм някаква медийна личност. Колко бил красив слинга, колко бил удобен; за първи път виждали толкова малко бебе в слинг и т.н.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 21:40 от shivani

# 213
И аз това щях да кажа, близнаци в слинг си е предизвикателство, а аз съм кинта и половина  Laughing тежа 44 килограма сега и съм 1,62 просто ще сме сензация, ако успея да ги ложа в такова нещо...може би едното на мен едното на таткото, но как да реша кое да взема  Crazy сигурно с редуване...

# 214
  • Велико Търново
И аз дадох гласче за новите ни попълнения!

Неди, от твоите уста в божиите уши (това за приликата Simple Smile )

Мананче,  Hug

Тъй като не съм от тези, които пускат теми, сигурно не върви да давам съвети, ама нещо все ме човърка - толкова много нови мами имаме, пък ги няма на първа страничка и бройката ни не се променя. Аз не за друго, ама нали трябва да се хвалим и да ни виждат всички колко сме готини и колко сме много Simple Smile . Може, който не се вижда отпред да пише на лични, на мамчето пуснало темата да я добави, че сега по-трудно е проследяването.

# 215
Цитат
Да ви се похваля - днес имаме акан памперс след 10 дни чакане!
Стига бе Йоанка ,толкова много  време без да ака!Ох моят хубавец продължава да ми прави  честичко такива изненади - по 3-4 пъти на ден-ама как вървят памперсите-е  !

Деним, господинът все още  не е ангажиран , така че  проявяваме интерес към предложения...Може да им устроим една срещичка  ,някъде   на Шипка  Laughing

Ей най-накрая и ние да си имаме близнаци!Много хубаво ,добре  дошли!

Мини Минимои с такива панталони ,изглеждат  толкова  големи и зрели  мъже  Joy,

Момичета от ПЛОВДИВ утре ще се опитаме отново да се срещнем , имайте готовност за разходка

# 216
  • Бургас
Сладурки аз ви оставям, че ми натежа клепача Wink
Лека и спокойна нощ  smile3524 newsm46

# 217
  • при любимите ми хора
http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/MagdalenaJanuary#5 … 95344312586844546

Ето от нас малко снимки,на който му се гледа..

# 218
Добър вечер на всички, които още имат сили да стоят будни... Hug

Ние сега сме в еуфория покрай малкото човече и сме все събрани и празнуваме, утре ги изписват и вече ще си имаме с Меги другарчета.. Laughing
   Днес много разходки,ходихме да видим бебка,после по магазините  и сладуранка май ще става като мама си хаймана. Майка ми вика, че прекарвала повече време в колата и по разходки отколкото в къщи... Crazy, сега мисля да се по спрем с тия вируси... Confused

Много,много се радвам за малките сладурчета  Heart Eyes,най-новите октомврийчета   Hug, как да не гласува човек за тях-страхотни са.  illym изпрати още снимки да ги видим... Peace

Идеята с темата за бъдещите мами е страхотна... Wink, направо малко им завиждам... Crazy
  За гъбичките(не си спомням кой беше питал,съжалявам) Певизона наистина е много добър. И аз го слагах на малката(по препоръка на кожен лекар) и съм много доволна,2-3 мазания и край. Но нещо май го спряха напоследък, защото не мога да го намеря по аптеките, чакали доставки отдавна... newsm78
  щях да питам мамите на кърма-какви плодове хапвате през тази тъпа зима,то по пазара само цитруси,как си набавяте витамини.. newsm78

# 219
  • София
Айде да почвам наред:
Неди, много пораснала малката! Ех, голяма е сладурана с тая златна коса! Да ти кажа, синьото много й отива.  Simple Smile

Теди,
незнам какво да те посъветвам, но дано се справите с апетита. Малкия е много готин с костюмчето с Йори!

Гвендолин, прекрасни деца имаш! А баткото току виж си харесал някоя от нашите моми Wink

Мананче, оправяйте се! Излагате се бе, излагате се (както каваха в една реклама)!

Криси, честит рожден ден! Да си най-обичаната жена и майка!

Джиджи, много добра инвестиция тоя нагревател на приличната цена от 39лв. Мерси, че питаш за Мишето. Лишейчето мина, появи се друго, направо незнам, сигурно докато точи лиги ще се борим с тях. Но да благодаря на всички, които ми препоръчаха крема на д-р Тайс. След малко ще хвърля едно око на Майтойс. Въпреки, че напоследък й купих цял нов гардероб дрешки за пролетта. Гащеризончето, дето ти е харесало е от Ларедута. Днес сестра ми ще носи и другите неща, които бях поръчала.
Вчера ходихме до МОЛ-а в Гео Милев и дребната намаза 3 бодита (търсих да са с десен като тениски, а не като долно бельо), 4 чифта чорапи (само нашите ли стават на топчета като ги слагам под гащеризоните?) и един лигавник като престилка на Бебето, че като почнем захранването ще се омазваме сигурно до ушите.

Галакса, честит ви нов дом. След раждането на детето това е другото щастие в живота, което пожелавам на всеки. Давай да коментираме интериорния дизайн, че обожавам тази тематика!

Александра, честито детенце на сестра ти! Ей, сега ще си ги гледкате заедно, толкова хубаво!

Сиси, аз съм ЗА да подготвим първата темичка за новите октомврийки. Леле, кога мина това време, спомням си как надничах при мамите октомврийки докато бременеехме.

Ани, Марта много пораснала беее! Страшно гадже ще е някой ден!

Денимче,
мила, много си се уплашила сигурно. Аз поради подобни причини не мога да си представя детето да е в друга стая.

Гале, ама от къде я избарахте тая хубава торта? Маги  като малка дама позира ли позира.

НИе добре си починахме през уикенда. Разбира се пак накупих дрешки за Мишето. Сестра ми днес донесе и тези които поръчах от Ларедута и осъзнах че направо съм се оляла. Ама карай, нека е джиджано детето  Mr. Green
Купихме си много готина сокоизтисквачка. Сега правя фрешове наред. Напълнила съм къщата с плодове. Не съм очаквала, че от един морков и 2 малки ябълки мога да напълня една чаша. По нататък ще има и за дребната, за сега само с баща й се наслаждаваме. Простете за глупавия въпрос, но защо се налага на толкова малки деца да се дават сокове? Не виждам смисъла, нито можеш да го нахраниш със сок, най-много да се раздразни стомаха. Пък ако може направо да се захрани с пюре или каша, каква роля играе сока. Четох че необходимите витамини няма как да се набавят със сок само. Та ще помоля някой да обясни!

Ние ще лягаме, утре ще гледам да съм на линия, че не мога да сваря да ви чета!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:51 от mylili

# 220
  • Lovech
Привет!
Включвам се по повод наакания памперс на feel. Не съм писала от доста време, и то нарочно, защото си имах проблеми и ми беше нервно и притеснено. Деян ака веднъж на 8-9 дена. Това е от Коледа насам. Но последният път станаха пак 9 дни и вече не издържах и отидохме при най-добрата детска лекарка в Ловеч. Няма да ви казвам колко нощи не съм спала от притеснения, кърмата ми намаля, наложи се да го дохранвам, след това той не искаше да суче, така 2-3 дена, докато най-после от вчера нещата се нормализираха и вече си яде нормално, все едно че нищо не се е случило.  Цялата тази ситуация ме изнерви и явно съм станала нетърпима дори за най-близките си, щом синът ми ми каза, че май не знам какво искам. Аз знам де, ама това е друг въпрос.
Та, затова не исках да пиша, за да не ви натоварвам, освен това, по стечение на обстоятелствата, заради неакането ме принудиха да започна захранване, и независимо от нежеланието ми и всичките ми схеми на захранване, от два дена ядем плодово пюре от круша. Детето пие Дуфалак и ака всеки ден, без него не ака. Докторите казаха, че като се захрани с твърди храни, ще се нормализират нещата. Проблемът е, че организма усвоява почти 100 процента кърмата, ненужното се изпишква и за акане почти не остава, от това дебелото черво става лениво и така.
Няма да пиша повече. Даже си бях обещала да не споменавам за тревогите си, но Йоанка ми промени намеренията. Не се притеснявай, мила, ако коремчето е спокойно, а не подуто, ако детето си хапва нормално и пръцка, значи имаш моя проблем. За повече инфо, ако искаш, пиши на лични.

Добре дошли на всички нови мами и най-вече на Illym и близнаците! Да са ви здрави и спокойни дечицата!  Hug

# 221
Здравейте Simple Smile
Сники нови не съм качвала в албума, но в този можете да ни видите от самото начало Simple Smile
http://www.album.bg/illyibebetata/
снимчиците са малко сбирщайн, но да трия и т.н сега не ми се занимава...
Охх с тези млека и това ядене и след това дрид дрис... и на мен ми е болна тема, като гледам други близнашки майки как си кърмят децата, дано следващото ако го има го кърмя по-дълго...
Сладки сънища за сега от нас Simple Smile

# 222
htthttp://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&u=7752&f=44493&a=4670&fr=0&u=7752&fr=0&p=8p://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&u=7752&f=44493&a=4670&fr=0&u=7752&fr=0&p=7                                                               

# 223

Galeeeee, Магито е голяма сладурана, а на снимките със тортичката, направо ще я изям  Heart Eyes (а и аз съм съм маниак на тема Йори, имам си колекция даже), тази ми е любимата снимчица: http://lh6.ggpht.com/_D_aFkjTTZ8A/SXzX20H-f4I/AAAAAAAAByg/uZnwTm … s720/IMG_2520.JPG  ...май ще се кандидатираме за зет!  Joy

...Вчера ходихме до МОЛ-а в Гео Милев и дребната намаза 3 бодита (търсих да са с десен като тениски, а не като долно бельо), 4 чифта чорапи (само нашите ли стават на топчета като ги слагам под гащеризоните?)

Aз пък си мислех, че само нашите чорапки така стават  Sad .... много е гадно, незнам 'що така става?   newsm78

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 02:45 от mini_minimoi

# 224
   Здравейте момичета!Много хубави снимки сте качили, до сега ви гледах, а сега и ще започвам голямото четене.

За пюретата само да кажа, че аз не ги смесвам с мляко, купешките са достатъчно финни като консистенция.

Ето малко снимки и от нас от рожденния ми ден: http://radionovi.multiply.com/photos/album/10#51  от тук само next цъкайте, предните са ми стари Joy Joy

Добре дошли на сладките близнаци!

Общи условия

Активация на акаунт