Отговори
# 225
Simple Smile Привет на новите мами и Ура за близнаците. Само не разбрах как се казват двете малки сладурчета. Simple Smile

bidapet, а от захранването има ли ефект или ака заради дуфалака? Че и Ради доста пропуска, макар и не толкова дни, колкото при теб, Фийл и Тонито. Все пак си е проблем.

# 226
  • Варна
Добро утро  bowuu
Крисси, честито на патерица-всичко най-хубаво ти пожелавам   bouquet

Бидапет, Момото има същия проблем-вчера го разисквахме с Фийл, само че нея я споходи късмета и Макси си свърши работата,а моят грах още не.
Всичко,което са ти казали-за 100те процента усвояемост на кърмата ми го казаха и на мен, важното било че пишка и отделя водата от нея, освен това е спокоен, игрив, с мек корем,изкарва газове и както се казва-всичко му е наред, ама не ще да се изходи

Аз съм го държала грахи до 11ти ден  без изхождане, а според педката трябваше още да изчакам, без да му помагам с клизма, но мен ме достраша.
Днес му е 10ти ден, давам дуфалак от 5дни и няма ефект, така че ще сме пак с клизмата
Но с пюретата определено ще си изчакам

Айде, голям старт направих в края на темата с цветния въпрос, ама едни мият шишета по различни технологии, други броят акита ги вълнуват, хора разни... Sunglasses

# 227
Тони, не искам да ти се бъркам всеки си решава за пюретата, но да ти кажа от тях Боби си ака по 2-3 пъти на ден.Преди акаше веднъж  Peace

# 228
illym много хубави са ти младежите, и ти си една нежничка-как си ги носила, бравеос!
и аз искам близнаци, по майчина линия имаме едни, ама дали ще ме огрее  Thinking
въпреки, че и с едно се затруднявам и често ме спохождат мисли, че не съм майка-слънце Sad
Иначе съм добре, обаче бебчо още не е оздравял, направо си се влачи тоя вирус, дано мине за няколко дни  Praynig Тази нощ пак беше неспокоен и все се будехме да го гледаме, преобуваме, а даже и яде в 1,30ч.Уморена съм, чувствам се както беше в първия месец.
Но да не се оплаквам, все пак не са кой знае какви проблеми.

Много хубава идея ние да напишем първата тема на октомврийки, ами хайде направете го Simple Smile Да измислим и едно приветствено слово Blush

# 229
Гале  на мен тази много ми харесваhttp://lh6.ggpht.com/_D_aFkjTTZ8A/SXzYGcScyrI/AAAAAAAAB0U/pxWYSr … s800/IMG_2624.JPG

Криси ,супер си, как се чувсваш на 24 ?
Бидапет, недей да спираш да пишеш,не че можем много да помогнем ,но поне винаги ще те успокоим и посъветваме
[b]illym[/b],mini_minimoi и всички други нови майки , моля представете се и  разкажете нещо  за себе си .В първите ни теми имаше  такова представяне на всички и беше много интересно   да разберем  кой  кой е

Адинка  дано по-бързо да оздравявате ... и всички останали  болнички

Дано  да спре да вали ...че нали щяхме  д се срещаме днес  Cry

# 230
  • Пловдив
illym добре дошла!
Много са ти сладки момченцата, пуснах им един глас.
И аз исках близнаци, ние имаме и от двете страни, обаче не ме огря.
Може би със следващото Mr. Green

# 231
ДОБРЕ ДОШЛИ НА СЛАДКИТЕ БЛИЗНАЧЕТА!!!!!!!

НЯКОЙ УСПЯ ЛИ ДА СЕ РЕГИСТРИРА В АНГЛ. ЛАРЕДУТ???

# 232
  • Варна
ДОБРЕ ДОШЛИ НА СЛАДКИТЕ БЛИЗНАЧЕТА!!!!!!!

НЯКОЙ УСПЯ ЛИ ДА СЕ РЕГИСТРИРА В АНГЛ. ЛАРЕДУТ???
Няколко пъти се писа,че Английския Ларедут не доставя до БГ стоки
Може би искаш да си купиш нещо от там и да ти го доставят извън БГ?
Ако е така-не мога да помогна

Крисси, мерси за предложението,но когато започна с пюре ще е зеленчуково,така че крушите и сините сливи ще са доста назад в менюто.
А и не съм убедена,че ако на едно или сто бебета този тип "лечение" действа, ще подейства и на Момо,вече имам база за сравнение със захранено и продължаващо да не ака бебе(не моето)

# 233
Добре дошли на новите ни момчета Hug

# 234
Крисси, мерси за предложението,но когато започна с пюре ще е зеленчуково,така че крушите и сините сливи ще са доста назад в менюто.
А и не съм убедена,че ако на едно или сто бебета този тип "лечение" действа, ще подейства и на Момо,вече имам база за сравнение със захранено и продължаващо да не ака бебе(не моето)

Е, това в крайна сметка си беше само едно предложение, както казах ти си решаваш.Вярно е че всичко е до организъм, при Боби помогна.Докато сама не опиташш нищо не се знае PeaceСлед една седмица почвам зеленчуковото да видим.Мисля че ще го яде, но да видим...

Не съм ви се похвалила, но Боби ми направи чудесен подарък за РД-то.Започна да спинка по цяла нощ, след последното хранене.Сигурна съм че пак понякога ще има някое събуждане, но ще е за кратко както беше преди РД-то ми.Вече 4та нощ спи без да се буди за нощния чай.Много съм щастлива.Така и ние с татко му се наспиваме.За сметка на това през деня спи доста малко вече, постоянно си говори неговите неща и се смее и на мен ми е много приятно да играем заедно...А като спинка си върша мои неща..

Време е за игра, така че ви оставям за сега!Хубав ден  bouquet

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 10:08 от Kpuccu

# 235
  • София
Темата за НЕакането и на нас ни е болна  Confused Вече почти месец действаме с термометъра. Като минат 4 дни и става кисела, напъва се а нищо освен пръцки не излиза....и за да не се мъчи детето помагам. Според доки по-добре с термометъра отколкото Дуфалак, ама не обясни защо. Да ви кажа аз съм захранена навремето по старата школа, т.е. след 40 ден сокчета и т.н., ама захранването не ми е помогнало да ходя редовно. И мен са ме гонили с термометъра. Сигурно е до ген. Та исках да кажа, че явно не захранването е решаващо.

Мини, много късно видях предложението ти да забереш някой от Гео Милев за срещата в парка. Аз нали съм без кола и само в района мога да кръжа.

# 236
  • Бургас
Криси много сте сладки, а малкото пухче има страшна прическа Hug

Гале пак сте спретнали фотосесия на куклата и всички снимки са от
хубави по-хубави.

Майлили да покажеш придобивките от Ларедута и не само  Simple Smile
Може и на малката маникенка,а може и само дрешлетата Simple Smile

illym много са сладки мишоците Hug
И аз се чудя къде си ги побрала и как си ги износила като си толкова нежна.

При нас вали и днес пак ще стоим в къщи Sad

Варненски мамчета вие хойкате ли или и при вас е гадно времето Wink

# 237
Никози, Неди благодаря ви Hug Ами прическата специално баща му му я прави за случая hahaha Joy Никози, да ти кажа чувствам се на 16 ама с дете!Най-хубавото и мило дете на света и безкрайно щастлива.Все така щура съм си и нямам търпение да порасне малко и да ходим на бар с него Joy Joy Joy На този етап единствено съм посмяла да го возя тичайки на задни гуми в количката и се кефи много LaughingПо ресторантите вече определено му харесва...за детските паркове не мога да кажа понеже там спи, а на ресторант е буден и се закача с каките Laughing

# 238
  • Бургас
Криси той е малък,но вече знае Sunglasses

# 239
  • Lovech
Добро утро. Тук времето е отвратително, дъжд и мъгла, имам някаква надежда до след обяд да се оправи, та да излезем.
Капучино, мисля, че Деян ака от Дуфалака, защото нарочно пропуснах два дена да му давам, и нямаше нищо в памперса. Лекарката изрично каза Дуфалака да се дава 10-15 дена, и едновременно с това пюретата, и ще се оправи. На мен хич не ми се иска да ака само с Дуфалак, но като че ли на този етап предпочитам така, отколкото да не ака по 10 дена. Засега не мога да кажа пюретата дали помагат, защото все още давам само по 1-2-3 лъжички. Толкова от мен по този въпрос. Дано и дечицата на Тони и Йоанка се оправят, щото никак не е приятно, и само нерви и притеснения ни докарват. Поне пак имам кърма, че се бях уплашила, че ще спре.
Айде, лек ден и приятна разходка на тези, които имат хубаво време.

Сега виждам поста на mylili. На нас термометъра не ни помогна. Три пъти правих клизма, но нищо не стана. И преварена вода от сини сливи давах, и от овесени ядки, ядох тиква, круши, и нищо.
Наистина са много сладки бебчетата на illym. И аз гласувах.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт