Отговори
# 240
  • Бургас
Бидапет дано педи се окаже права и да отшумят притесненията ти откъм тая страна Heart Eyes

На Тони и Фийл също пожелавам да имат по един наакан памперс на 5-6 дни,
за да не се притесняват и да не им е на мисъл Hug

# 241
Здравейте сладки мами и бебоци Simple Smile
Включвам се да поздравя новата мама с близначета... толкова се радвам, че и в нашия отбор си имаме Simple Smile   bouquet Hug
Тук пече слънчице и мисля след малко да излезем да вземем кака Диди (племеницата) от у-ще Simple Smile
Иначе мен ме споходи пак вдъхновението и измислих заглавие за по-натам като му дойде времето Simple Smile
За мама ...... радостта е най-голяма, първо Октомврийче каза 'Мама'
или
За ...... радостта е най-голяма, първо Октомврийче каза 'Мама'
А на мен много ми хареса предложението за новите октомврийки... ще е хубаво темата да е пусната от общия профил Октомври08 Simple Smile
Аз вече попрегледах първите ни теми и ми стана много мъчно за всички мами, които не успяха днес да споделят с нас радостта си от това да имат бебчета... Салем, Руми, Анджи... а и другите момичета дано скоро се върнат в редиците на очакващите мами!
Малките сладурковци растат като гъбки и много са се разхубавили и стават все по любопитни и погледите им са изпълнени с желание да опознаят света Simple Smile
Целувки ние ще се готвим за разходка  Hug

# 242
Вече чака първото кокиче малкото ни октомврийче-моето предложение

# 243
Никози ние си имаме кокичета в двора и съм толкова щастлива... винаги ги свързвам с пролетта и оправянето на времето, макар че все още е далече Sad
Страшен ветрилник е... не знам дали ще излезем... май ще поизчакам и ако се оправи тогава  newsm78

# 244
  • Варна
Bidapet, не се притеснявай за Дуфалака, към него не се привиква и наистина се дава по 10-тина дни, за да регулира пеисталтиката  Peace. Успех   bouquet

# 245
...Мини, много късно видях предложението ти да забереш някой от Гео Милев за срещата в парка. Аз нали съм без кола и само в района мога да кръжа.

Майлили, нямаш проблем, на следващата разходка да сте на линия с Мишлето и ви взимаме и вас, да стане по-весело!  Peace "Колкото повече, толкова повече!"   Joy

Крисси, аз пък да ти кажа "Благодаря"! Защото ти ме надъха да почна да му давам на Мимо пюренца (защото те нали са на една датичка с Бобчо) и сега е много по-доволен, е верно е че пак не ще мляко, ама поне яде нещо!  Wink

Поздрави за спинкането, и ние бяхме така, в началото се будехме и пиехме чайче и заспинквахме веднага след това, а сега от доста време (поне месец) си спинка по цяла нощ, без изобщо да се буди (стига баща му да не му е запушен носа и да не хърка   Laughing ).

Много сте сладки цялото семейство, на празника ти! А Боби все повече заприличва на Мимо (поне на мен така ми се струва). Може да са астрални близнаци...  newsm78 Ти в колко часа го роди?

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 11:34 от mini_minimoi

# 246
  • Пловдив
Гале, малката е страхотна, да я нацелуваш Hug

# 247
  • Варна
Така и така отворихте тема за пюретата, да ви питам какви сте давали до момента?
Аз съм давала круши, банан, тиква.Днес ще дам морков.

# 248
Леле колко много сте изписали Simple Smile и за захранването говорите Simple Smile ами аз още не смея да захраня давам само АМ, защото когато почнах да давам сок от ябълка и морков, то беше...пиеха го, но после такива колики ги хващаха, че дори Инфакола не помогна, отгоре на всичко се обринаха и реших да спра сока Wink
Ами какво друго, едното бебе се казва Христо (то се роди първо 2900), другото Димитър (3100), честно да ви кажа и аз се учудвам на себе си как ги износих - как как, лежахме в седмия месец за задържане защото бяха тръгнали да се раждат, магнерод-а и нош па-то (инджекции) не спряха до самия край, матерната и фолиевата киселина също Simple Smile последните 2 месеца само лежах и щях да изкукам, защото съм принципно много динамична личност...ох какво друго сега това е в миналото...а за да се родят близнаци, зависело само и изцяло от жената, нямало генетична обременяемост поне в моя случай те са двуяйчни както ги видяхте сами  Simple Smile иначе е възможно да се родят близнаци и то много голяма е вероятността, ако са се приемали хормонални таблети като лекарства за стимулиране на овулацията, моя случай не е такъв  Laughing ох май се олях с писане

# 249
Така и така отворихте тема за пюретата, да ви питам какви сте давали до момента?

Пуки, ти как ги даваш пюретата, че толкоз много сте опитали?  newsm78 Ние сме още на ябълката и много и се кефим (в началото трябваше малко АМ да му слагам, ама вече си я папка чиста и даже реве за още). По колко гр. даваш преди да почнете новото пюре (аз мислех като стигнем до цяло бурканче да почна със следващия плод)?

# 250
  • на Земята
Здравейте на всички!
Добре дошли на близначетата,големи са сладурковци! Hug
Галенце,много сте модерни бее,личи си че си моделиер Laughing
Има ли други нови,може да пропускам някой,да ме извини! Набързо прегледах темата.
На неакащите направо им съчувствам Sad Криси 2 дена не беше акала и гледам ,че се мъчи.Снощи й направих клизмичка и беше едно гъсто...Снощи спа спокойно. Не мога да чакам 10 дена ,аз ще се побъркам.То голям човек ако не ходи 2-3 дена му тежи.Не е хубаво да престоява толкова в червата. Чувала съм ,че повечко вода или чайче действа добре за запек.Аз давам постоянно и такива проблеми имаме рядко.До скоро даже на всяко ядене акаше.Сега по 1 път на ден. Да видим днес как ще е .
Нинче,гледам ,мъчи се да напече. Дано поне след обед да излезем Praynig Свиркай ако ще излизате! Wink

# 251
Здравейте! Днес в София духа много неприятен вятър, не знам дали ще можем да излезем на разходка в такова време. Дано се стопли още малко, че да не се усеща студа.

На нас днес ни сложиха най- после първата ваксина. Малката е наддала за 1м. и седмица - 1кг. 200гр., а е пораснала само с 2 см. Вече сме 6 700 и 61см. Продължаваме да сме само на кърма, дори сокчета не съм давала. Мисля да я захраня след навършени 4м. първо с плодово или зеленчуково пюре, но до тогава има време. Добре си наддаваме и така.

За вигантола- педиатърката ни е увеличила капките на 3к. дневно, защото кг. са ни повече. Засега е спокойна и весела, дано няма реакция след хепатитната ваксина. Биха ни я в крачето, което ме учуди, защото на баткото основно ги биеха в ръчичката. Проблема е, че сега не трябва да го мокрим, а няма как да я измия когато се налага, ще караме на мокри кърпички днес, само дано не се подсече дупето.

Elichka_mama , предложенията за нова тема са страхотни, искам да споделя, че дори несъзнателно моята малка принцеса вече казва нещо подобно на мама. Баткото също първо каза мама. Може би това са най- лесните срички за изговаряне на бебетата и оттам е дошла и самата дума предполагам.

Иначе и ние акаме на 2 дни, но обикновено 2-я ден по няколко пъти. Доката се изака е голям зор, охка, пъшка, пръдка и така докато свърши работа. Даже отказва да се храни, ако не е акала скоро и прави по големи паузи.

Все още се буди поне веднъж нощем, не знам как да я отказвам, не помага нито водата, нито биберона, иска да яде и това е.

На новите майки и техните бебчета добре дошли, наистина стана голям отбора! Но ми се струва, че не са добавени отпред в списъка. Бройката си е една и съща.

# 252
Обяснявам на всички, че на този етап е невъзможно да се актуализира бройката.

С Елиса сме нанесли всички желаещи досега в снимковия колаж, но те са мноооого по-малко от общия брой на мамите. Актуален текстов файл със списък към момента нямаме в темите, Елиса е копирала в странички един доста стар такъв.

Да влизаха всички редовно - да напиша числото, което излезе накрая на анкетата, ама не. Че те половината имат по 1 мнение сигурно от теста си за бременност досега. Колко пъти авторката на конкретна тема (не аз) ги е призовавала да й пишат на лични, за да ги добави - не и не. Никой не е длъжен да рови из всички мнения, за да ги впише.

Ако се сетите за друг начин да се преброите - бройте се, че моето дете е кисело от няколко дни и не мога да му насмогна, камо ли със счетоводство на бебета да се занимавам.

# 253
Пуки  на коя марка ?
Доколкото знам  поне за началото  такъв е асортимента  + ябълка

# 254
Крисси, аз пък да ти кажа "Благодаря"! Защото ти ме надъха да почна да му давам на Мимо пюренца (защото те нали са на една датичка с Бобчо) и сега е много по-доволен, е верно е че пак не ще мляко, ама поне яде нещо!  Wink

Поздрави за спинкането, и ние бяхме така, в началото се будехме и пиехме чайче и заспинквахме веднага след това, а сега от доста време (поне месец) си спинка по цяла нощ, без изобщо да се буди (стига баща му да не му е запушен носа и да не хърка   Laughing ).

Много сте сладки цялото семейство, на празника ти! А Боби все повече заприличва на Мимо (поне на мен така ми се струва). Може да са астрални близнаци...  newsm78 Ти в колко часа го роди?

Хехее радвам се Hug Боби вече яде всички плодови пюрета и от утре минаваме на асортитата Laughing давах и банан и абеееее всичките на Ганчев ги яде с апетит.Днес закуси само пюре..За приликата да ти кажа не я виждам Joy Иначе е роден в 14.10ч на 14.10 Joy Много си приличат с Маги на Галето на някой снимки.

Общи условия

Активация на акаунт