Отговори
# 195
  • Варна
Ей как се радвам че си имаме и близначета. Laughing

Леле, 44 станаха кърмачките. Да не сте посмяли да се оплаквате вече,че все такива с АМ пишели. hahaha

# 196
  • Варна
Здравейте, мамета!

Болните оздравяват - здравите се разболяват! До кога ще си го въртим тоя вирус в къщи не знам.. писна мииии! Нямам търпение да изляза малко утре, че вече една седмица съм затворник в къщи!  #Crazy  #Crazy  #Crazy 

Не съм изчела всичко, мернах само, че си имаме близнацииии! Супер!  Hug
Много нови мами са се включили тая седмица, добре дошли на всички!!!

Който иска да се включва или да има някакви промени по албума на първата страница, моля да ми пише на лични!  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:24 от elissa_kv

# 197
illym, добре дошла  Hug Много са сладки близнаците и аз гласувах, че са ми фаворит Simple Smile

Невидимата, напоследък си мислех къде си, но не смеех да питам, че знае ли човек... Радвам се, че сте добре и Йоана расте.

При нас нищо, което да си заслужава писането няма.

Пазете се от вирусите! На болните - бързо оздравяване!

# 198
И ние тези дни бяхме у мамини ,починах си малко и сега пак сами ,ама по-хбаво от вкъщи си няма ,така че се радвам че се прибрахме!
Добре дошли на новите попълнения ,дано им е интересно да си приказваме и да си правим компания.Аз днес правя контролно измерване на бебо да сметна колко яде за24часа,засега добре се отчита с пълни 3 памперса от сутринта ама ще видим накрая.Дупето ни пак се опитва да се зачервява ,дано не става като преди ,че едва ни мина.
Прекрасни са всички малки сладурковци,много са пораснали всички ,така се радвах особено на комбинацията бебета и домашни любимци,аз съм коткопристрастна ама сега се въздържам,страхувам се от ревниви изблици от страна на котките.Изчетох и старата тема вчера ама не се сещам друго да пиша,айде оздравявайте бързо всички !!!

# 199
  • при любимите ми хора

Гале сега като те нападнат мами
 с мерак за такива биби ще те видя Simple Smile

Аааа ,Неди..бягам бързо и се покривам ... Mr. Green Mr. Green Далеч съм ,няма кой да ме търси! Joy

# 200
Ето от нас няколко нови снимчици да ни видите, на пръв поглед ми се струва, че голяма разлика не се вижда, ама вие ще кажете  Simple Smile
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=294646&pid=10210719

illym, добре дошла  Hug Много са сладки близнаците и аз гласувах, че са ми фаворит Simple Smile

Невидимата, напоследък си мислех къде си, но не смеех да питам, че знае ли човек... Радвам се, че сте добре и Йоана расте.

При нас нищо, което да си заслужава писането няма.

Пазете се от вирусите! На болните - бързо оздравяване!

Сетих се да ви питам нещичко, от 3-4 дни гледам, че Йо си смуче езичето, много е сладка, вместо да си смуче пръстите или нещо друго прави сладурски муцунки и издава сладки звуци.  newsm47 Все едно, че има нещо в устата за ядене и смуче ли смуче   newsm12

Благодаря на всички, които са си мислили за нас.  Hug newsm51
Ще се постарая да не се губя толкова за дълго вече.   Embarassed

# 201
  • в здрача
И аз да се запиша към списъка с болните. Ама аз съм си виновна. водата ми свърши докато се къпех и си доизмих косата със студена. Съответно още на другата вечер цъфнах с температура и още не съм се оправила, макар вече малко да ми светна пред очите. То и добре поне, че милият взе каката и отидоха на село, а дреболина главно спи тези дни. Като й биха предния пентаксим пак така спеше няколко дни през по-голямата част от деня, а след това следваха няколко дни предимно будна. Радвам се, че поне този период съвпадна с моето неразположение, че и аз прекарвам по-голямата част от деня в леглото или хапвайки нещо. Откакто вдигнах температура апетита ми се увеличи значително ии съм постоянно жадна. В резултат тази нощ имах чувството, че гърдите ми ще се пръснат, пък адски ме мързеше да ставам да се цедя. Само фиксирах, че малката се позавъртя и веднага я взех и й пъхнах да суче, пък тя не отказа.
Напоследък обаче все нещо има в устата й, ако не суче и не спи, то е налапала целия си юмрук и го дъвче съсредоточено. Махам й ръцете само за да ги налапа пак. Ама аз съм упорита, като не помогне това й предлагам да суче, независимо, че не е време за ядене и видимо не е гладна, ама поне забравя и не посяга да си лапа ръката. До следващия път. Както се пошегува майка ми - то така се наддава едно кило.
Извинявайте, ама пак ще се хоризонтирам да правя компания на бебка.

# 202
Отново мерси за гласовете Simple Smile
Ох колко ви се радвам тези които сте само на кърма  newsm45 newsm45 моята се наложи да я спрем, защото гърдите ми гноясаха и взе да тече много кръв, никакви мазила не помогнаха и още се възстановявам...ами какво да кажа за нас, родихме се в Бургас, при доктор Георгиев и екипа му, едното бебе е послушно сравнително, другото твърдо ми отказва да яде, сменихме 3 млека и сега се на Аптамил Комфорт, ядат си ръцете ако не си ги разглеждат, много се плюнчат и педиатърката ми обясни че това било от активното слюноотдеяне което се появява в началото на третия месец, те още не можели да свикнат с това ново течно нещо в устата им и за това слюнките хвърчали Simple Smile

# 203
Ех, че ми стана топло и мило като се сетих за бъдещите бебчовци през октомври.. Hug
Ето заглавие за тях: " През ОКТОМВРИ нов човек ще отвори очички, бъдещи мами- добре дошли на всички"
Ох, носталгио...отивам да ви чета  Hug

Мимозиня - супер е заглавието Hug, сега остава и някое от момичетата с опит в пускането на темите да спретне една на бъдещите октомврийки Heart Eyes

Добре дошли на близначетата и мама illym, как е хубаво че отбора ни се увеличава Laughing  bouquet и  също гласувах за тези сладури Peace Hug Heart Eyes
Трикси - добре завърнали се и на вас Hug и ние утре се завръщаме Laughing
Изчезвам, че макия надава едни индиански викове не е истина просто Hug
Снимките ви са суперски!
Ани, Мартичка много е пораснала Heart Eyes и всички бебковци имат вече един умен и разбиращ поглед, съвсем осъзнати са вече нашите сладури.
Денимче Hug
Всички болни тук и там да оздравяват и никакви такива вече да ги нямаме Peace
И м/у другото да кажа, че и аз пък искам такава чесалка Crossing Arms, към бибите няма смисъл да се присламчвам, нашият Убосник ги не тачи, но тази чесалка ми се струва дооооста полезна Simple Smile
Айде цунки от мен, вече няма как да не се отзова на виковете Simple Smile

# 204
illym     welcome

Най- после си имаме и октомврийски близнаци Simple Smile Големи са сладури.

# 205
  • София

illym ,
 добре дошла с цели два юнака!

И аз си дадох гласа за тях, нали са ни единствени близнаци,  пък и хууубавки!

smile3525 smile3525

# 206
Ех, че ми стана топло и мило като се сетих за бъдещите бебчовци през октомври.. Hug
Ето заглавие за тях: " През ОКТОМВРИ нов човек ще отвори очички, бъдещи мами- добре дошли на всички"
Мимозиня - супер е заглавието Hug, сега остава и някое от момичетата с опит в пускането на темите да спретне една на бъдещите октомврийки Heart Eyes

Ама нямахте ли предвид нашата тема в "Родени" да е посветена на бъдещите октомврийки, а не ние да им пускаме тема в "Очакващи"?
Мимозиня, както винаги  newsm74
Добре дошли на близначетата!
Цвети, и при вас един каръшки перио-о-д! Нали знаеш - след всяко зло, идва добро! Дано при вас е в повече!

Да ви се похваля - днес имаме акан памперс след 10 дни чакане! Снощи не можах да заспя от притеснения след като правихме 3 опита за клизма и бяха неуспешни.. Tired От утре почваме Био Гайа и да видим това чудо дали ще регулира червата  Whistling

# 207
  • София

бррр... тръпки ме полазиха...

момичета, който има опит с пускането на тема, нека да направи с това заглавие едно прекрасно посрещане новите Октомврийки!

bouquet  bouquet  bouquet

# 208
Шивани, я да те питам докато си тук!
Как слагаш бебчо в слинга с лице навън? Беше споменала нещо такова... Аз имам спомени от някакъв руски сайт, че само с лице към теб можело... Светни ме, че смятам скоро пак да прибегнем до слинга, ама на малчо му е по-интересно да гледа навън  Hug

# 209
Мане колко мнго сте изписали Simple Smile ние имаме пък чесалки на нук Simple Smileподари ни ги една приятелка и си ги харесват...иначе ръцете само да се обърна и са нон стоп в устата Simple Smile само да попитам аз непросветената какво е слинг? Simple Smile нещо като кенгуру?

Общи условия

Активация на акаунт