ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 138
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит рожден Ден на Мая на Дилянка
Честит Рожден Ден на Златомира
Честити Рожден Ден на Борис на Естрелка

Снимките са страхотни! Изкарали сте супер, но не съм се и съмнявала в това!

Усещам, че в темичката ни почват пак да се вихрят спорове и кофти настроения. Искам само да кажа, че някой хора никога няма да се променят и няма смисъл да се ядосва човек. Всеки ще си тегли от акъла си някой ден! А, за срещата ще съм там, макар и без Анна. Оставих я на свекърва ми да я гледа. Просто малко ме е страх, че още е лабилна след зъборастежа и лесно ще лепне нещо! Така или иначе идеята е да се видим ние, нали!

# 61
  Златомира,Честит рожден ден,
 бъди винаги така красива, щастлива,много обичана,
здрава,лъчезарна и добричка..Весел празник...  bouquet

Честит рожден ден на Мая ,да расте здрава ,щастлива и послушна...  bouquet

Честит рожден ден на Борис...Много здрав и щастлив да бъде,послушен и умен....  bouquet.....ЕСРТРЕЛКАааа....браво за тортата... Heart Eyes

# 62
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на голямата рожденничка днес Златомира

Всичко най най -хубаво,много здраве и усмивки!

Честит Рожден Ден на Мая

Много здраве и да слушка мама и тате,а Дилянка бързо на отчет Simple Smile

Естрелка,Честит Рожден Ден и на твоето голямо момченце Борисbouquet
Да не публикувам торта,че твоите са 1000 пъти по-хубави. Heart Eyes

# 63
Златомирка,честит рожден ден  Hug
Здраве,щастие,любов-от всичко по много   bouquet

Честит първи рожден ден на Мая! Да е много здраво,щастливо и умно дете,радост на мама и тате!

Дилянка,честит празник и на теб  Hug Ще те очакваме да се разписваш по-честичко !

Честит трети рожден ден на батко Борис!

Има прекрасна торта както винаги  Grinning

# 64
Честит 1-ви Рожден Ден на Мая!!! на Дилянка. Бъди жива и здрава, много красива млада дама и да радваш маминка много много!
Честит Рожден Ден и на Борис на Естрелка. Бъди здрав и щастлив, много умен и готин батко на малките близнаци. А на Естрелка искам да кажа и тук едно голямо БРАВО!!! за тортата, издокарала си я страхотно, моите почитания   chef
Честит Рожден Ден и на Златомирка! Бъди много щастлива, здрава и весела, да се наслаждаваш на прекрасни мигове със семейството или пък само за себе си  Wink  Hug

Елени - трябва да стискаме зъби и очите на 8 да отваряме... с малчовците е така, вие с малкия дявол сте се разминали. Дано на Стели бързо да й мине.
   И ние вчера имахме преживяване - да се обърна и да извадя прането от пералнята, и гледам Алекс се е покатерила на кушетката (таблата е с тръби, като болничните легла), хванала се за тръбата и ме гледа, и в момента в който тръгнах към нея и тя се сгромоляса по глава на пода, а там има плочки покрити с една мокетена пътечка! ИЗправи ми се косата като видях как си огъна вратлето, защото падна директно на глава и оттам се обърна по гръб. Като ревна с пълно гърло това ми ти дете, не мога да я успокоя после... Оттървахме се с лека цицина на челото и охлузване в ъгъла на носа (това как е станало незнам? )... После ме беше страх да я сложа да спи, да не би да е получила сътресение.  #Crazy Бях изкрейзила. Но в крайна сметка след половин час вече не помнеше че е падала и пак тръгна да се катери там.  ooooh! Мъжото ме нервира, знаят че ще е лошо времето, обаче си обраха сутринта крушите за село... и следобед валяло или не аз да влача беба до детската градина, да прибирам голямата. Но за това не ми се говори. Хубаво и аз ви обяснявах че ми е дошло, да да ама не!  newsm78 - 3 капки кръв и малко слуз и това беше, буквално! И незнам сега има ли ми нещо, няма ли ми... чудя се дали да не ходя другата (или по-другата) седмица на доктор, да ме прегледа. То знам че след дълго неидване може и по-нередовно да е, ама чак толкова шашаво? Който има информация по въпроса моля да сподели.

Ми това от нас.
Много се зарадвах на снимките на Камен и Дона, и сладката Ина, големи красавци. Гледам хубаво са си прекарали, а родителите още по.
Камчо - с това кафенце направо ме удави, сутришно. Благодаря.
А по повод за сърденето - моля ви, недейте. Знаете, че всеки има ангажименти, които понякога идват ненадейно. И аз като Роси, ако имах и най-малката възможност бих се телепортирала моментално, само и само да мога да ви видя наживо, защото много искам да се запознаем лично, с дечицата ни също. Приемайте нещата по-леко, нервите и ядовете се отразяват най-вече на нас, не на другите.  Hug

# 65
Хахахаха е Камчо,ако не бях се потресла от разказа на Дракончето за падането,още щях да се хиля щастливо от кафебанята Hug
Чара,Готи-много хубаво ми стана от снимките ви,едно такова спокойно и щастливо....и таз принцеса,ми кака си я разделиха тез мъже бе.Единия Дон ,другия Камък-бая зор ще са видели.Пък и Камчо,ти от разстояние да си я плюеш снахата-то знайл се не ,не се ли знай.Стойте надалеч,пък ще ви питам после като ви я вземат.... Hug Hug
Такаааааааааа
Честит Рожедн Ден на Мая
бъди щастлива,весела и много здрава за радост на мама и тате!
Естрелка,да ти е живо и здраво и мнооооого усмихнато и добро голямото момченце Борис!
Аз с две не мога да се оправя,пък ти с 3 под 3години какви торти въртиш не е истина направо Grinning
Златомирка,мило злато
Честит Рожден Ден и на теб,много усмивки в живота ,здраве и късмет
!
[/color][/size]

Миркам,направо ми спря жизнения цикъл с таз торта бе злато #CrazyМале как обожавам околадови торти не е истина newsm78.Хахаха всъщност ,истина сие.То иначе щях ли да съм кръгла като Мечо Пух.
Ха Пухка,мила как си?
Изабелито,как е Евита Перон,хахах или Ева Лонгория-както си харесаш Hug Heart Eyes
Въчка,сладка пръчка hahaha,ко прайш бе мила.След ляга, ляга-спи, че днес голямо ширти-фирти му ударих. hahaha Joy
Сега имам една питанка,сори ама кой пита за сладка питка Embarassed.Че изюрках Лейдита да меси питки,пък тя милата няма зор сега LaughingКойто иска ,да ми прати една ЛС питанка-ша дам рецептата без бой Grinning

Хахахах,току що Карина пак ме застреля,кой се оплаква ,че децата не говорили.Радвайте се.Ей сега ми вика:"Да знаеш,че ще махна държателя на ключодържателя,щото сестра ми не е моя.Ясно ли е,тя не е от мойте части-от твойте и на татако е,така че не ми я пробутвай?"А сега,питате ли ме лесно ли ми е?!
Роси,Ели,Мери Hug
Дарче Hug Hug Hug Praynig

Няма друг писал та да продйлжа,вижте какво си имам вече Grinning

Не знам хубав ли е ,нее ли-Асолчето и Еми ще кажат-ама вече няма да ви мъча с резолюция hahaha

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 13:05 от Кас

# 66
  • Пловдив
Хехех Каси,ами аз като не мога да ги правя в реалността,та поне във виртуалното пространство да радвам хората Heart Eyes Hug
То нали половината са свикнали вече от екрана да се хранят Wink
Честита придобивка,много се радвам,че най-накрая се пребори с мъжа ти и ще престанеш да ни тормозиш с предишните снимки Joy Joy Whistling Flutter(шегичка,да не се обидиш ей).Хайде със здраве да си го ползваш,страхотен а апаратът. bowuu

# 67
Хехех Каси,ами аз като не мога да ги правя в реалността,та поне във виртуалното пространство да радвам хората Heart Eyes Hug
То нали половината са свикнали вече от екрана да се хранят Wink
Честита придобивка,много се радвам,че най-накрая се пребори с мъжа ти и ще престанеш да ни тормозиш с предишните снимки Joy Joy Whistling Flutter(шегичка,да не се обидиш ей).Хайде със здраве да си го ползваш,страхотен а апаратът. bowuu
Луда ли си бе!Как ще се обидя,то си е така hahahaЛошо е само ,че той не се тормозеше да ги гледа нефокусирани Mr. Green
Опа..бебето ми избяга някъде?
Айде до после,и Софиянки чакаме снимки от срещата Grinning

То явно,че днес ще съм аз,аз ,аз,малко Пловдив Heart Eyes,и пак аз-ми да ви постна една снимка.

А тука да ни видите синината.
Тъй,сега чакам рецепта как да си залисам модела,че само да ме надуши ....и дим да я няма Mr. Green

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 13:51 от Кас

# 68
  • Пловдив
Е това е вече друга работа Party

И ние ще  се приспиваме.До после Heart Eyes

# 69
Еми, душо, кво се разпали ...Дишай, споко...
То май само farf попита за не/говоренето, останалите я успокоихме да не се шашка и та айдеееее всички ни хвърли в кюпа...Недей така...А дали някой задава "глупав " или не въпрос-това са си майчини тревоги-нормални, особено за първо дете....Просто в случая една добра дума щеше да  свърши по-добра работа Rolling Eyes
Айде, да не разваляме празничния ден-ей, колко рожденници...
Почвам отдолу-нагоре:
На порастналото момиченце-Мая-Честит Първи Рожден ден
На батко Борис на Естрелка-Честит Трети рожден ден!
И на най-голямата рожденичка-Златомира-Честито....Бъди здрава и щастлива ...Чакаме снимки от партито и прощъпулника на Илианчо... Hug
Кас, чудесни снимки, давай , щракай, не ни пречиш... Joy

# 70
  • София
Искам да напиша какво мисля, след като бях провокирана от едно лично съобщение, но ще отговоря тук, тъй като тук съм почнала. Ийст_лайтс, след като аз съм го казала във форума, можеш и ти там да ме попиташ, защото това не е някакъв личен спор и нямам никакво отношение към теб! И да, ти си в числото на "някои хора", но все пак то е множествено и визира всеки, който прилага твоите методи. Няма за какво да се защитаваш, защото не си нападната. Това е просто констатация. Имаш право да гледаш детето си както сметнеш за добре, но не мисли, че като пишеш тук няма да имаш опоненти. Личното ми мнение е че подхождаш неразумно и доста лекомислено спрямо малката ти дъщеричка. Мисля така не поради еднократно твое изказване, а се основавам на цялостното ми впечатление от всичко, което си споделила до тук. Темата е обширна и няма да седна сега да те вразумявам, защото, които има желание сам работи по въпроса. Та, в заключение ще споделя, че намирам твърде ранното захранване (2 месец), даването на шоколад, захарни изделия с консерванти и дори минимални количества алкохол за безотговорно. Не можеш да намериш нито един нормален лекар, които да подкрепи тези ти методи, освен може би някоя баба, леля, стринка, която ти е подшушнала бутафорията с виното на уше. За мен това е равносилно на идиотизма с "осоляването на бебета", което е дивашки обичай останал от първобитните времена, когато "което, оцелее, оцелее". Съжалявам, че ме подкокороса да напиша всичко това, но след като държиш "да се обоснова", моля, заповядай! Само не ме бомбардирай на лични, че не си падам, ама хич!

# 71
  • София
Здравейте! Hug
Първо да поздравя Чара, Готи и Алинка за страхотните модели, а някои от тях и рожденици! Wink
Момичета, тортите бяха уникални! Heart Eyes Няма да Ви разправям, как ми се яде..... ooooh!
Честит Рожден Ден на Мая! Да е жива и здрава, весела и  щастлива!  bouquet
Честит Рожден Ден на Борис! Здраве и за него и щастливи палави игри!  bouquet
Честит Рожден Ден и на Златомира! Каквото си пожелаеш, от сърце в промишлени количества!  bouquet

За рождениците - малки и големи:

Сега отивам да си направя соленките на Кас! Blush
Всеки луд с номера си! ooooh!

# 72
Честит 1-ви рожден ден на Мая!Да радва много мама и тати!
Честит Рожден ден и на батко Борис!
Златомирка,Честит Рожден Ден и на теб!Всичко най-най!
Кас,ха честита нова придобивка със здраве да си я ползвате!

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 17:18 от adi_v4

# 73
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Мая!  newsm38
Да расте здраво и щастливо дете!   bouquet

Честит Рожден ден и на батко Борис, да е жив и здрав и да е винаги опора за малките Явор и Александра!   bouquet

Златомирка, ЧРД и на теб, да си жива, здрава, все така чаровна и много щастлива!

Пожелавам ви весело изкарване на всички празнуващи с любимите им хора!  Hug

Чара, Готика, Алинка,
добре сте си изкарали, но и аз се зачудих първоначално защо на тортата на Камен пише Тино.  Grinning
Готи, ами да го почваме ли и Дона с честитките тогава, щом 3 дена яли пили и се веселили да ви е жив и здрав, все така лъчезарен и много щастлив!   bouquet

Естрела, тортите са ти уникални, браво на теб, разгледах цялата галерия и останах с отворена уста, Двете Фукли пасти да ядат пред теб.  Grinning

А виното снощи не е подействало,явно защото и дадох 1-2 капки и вие го направихте проблем все едно съм я напила.Валерия виното се дава и за избиване на шарката не само когато е избила.
По принцип това с виното е народно поверие, което не е задължитено да е вярно, нали?  Grinning
Явно по вашия край се знае, че се дава за избиване на самата шарка, на която апропо инкубационният период за варицелата е между 10 и 21 дни след контакт, повечето случаи се появяват между 14-я и 17-я ден, което ще рече че ако приятелското дете е било болно и е била срещата им 2 дни преди появата на обрива заразно е до пълното излющване на мехурчетата. Племенника ти вероятно ще прояви симптоми след 15 дни ако се е заразил, а Стелито би могла да се зарази от племенника в периода 2 дни преди да му избият пъпките до пълното им излющване , сори за повторението, но нека стане ясно.
А виното не е подействало, защото се говори за 2-3 супени лъжици, че се дава, което ако го изпълниш ще я търсим Стелка в изтрезвителя.  Laughing
За вредата от алкохола не беше насочено директно към теб, а го казах информативно, явно има още хора, които мислят, че щом алкохола е домашен е изключително полезен.  Mr. Green
Нищо лично към теб, надявам се не се сърдиш, но имах нужда да обясня, така съм настроена днес.  Laughing

Мери, нямам скайп душицо аз малко като песента на Ъпсурд - "Допинг тест"  дето се пее "...тя каза, че ще пази тайна, после разказА на всички,ей за т'ва го мразя скайпа"  Laughing , ама наистина си го мразя и не го употребявам.
Обаче имам подозрения, че снощи сънувах по твоя въпрос  Mr. Green много детайлно не помня, но ще опитам да пресъздам колкото помня.
Имах си нов мъж, поразяващо красив, сваля гащи само като го погледнеш, че и тръпка голяма ми беше. В началото свалки, това онова без облачно всичко, в един момент се озоваваме на един оживен булевард той с работни дрехи върви до мен аз нося Ева на ръце и я кърмя вървейки /предвид, че не вадя гръд на обществени места не знам от къде ми щукна тази идея/, аз му казвам дай да си хванем нещо, че ми омаляха ръцете, а той ми отговаря "Не можем, похарчихме парите за семки и шоколад този месец."
Влизаме във един вход да починем на една пейка и аз го прилапвам да го целувам до пощенските кутии, при което усещам чеснов аромат и го поглеждам въпросително, а той ми отговаря "Ами нашите са пратили шпек Леки от България, знаеш че го обичам, изядох си го!"  Laughing
Събудих се със странния привкус на чесън в устата и с мисълта за една миризливо пропиляна красота.  hahaha
Явно съм заспала пред рекламата "Фор ю, мистър Иванов..."  Laughing не знам какво общо има с теб, но чувствата бяха доста смесени.

Пиша от обяд почти, време е да публикувам!

# 74

Чара, Готика, Алинка, [/b] добре сте си изкарали, но и аз се зачудих първоначално защо на тортата на Камен пише Тино.  Grinning

Аааааа.........Помогнете де, къде ги гледате снимките,нямам време да търся назад..Извинете.. Embarassed

ВАл...сънищата ти трябва да се записват някъде,  Joy  фантазията ти е доста....невероятна.. hahaha hahaha hahaha

КАС.Честито фото,супер е ,със здраве да си се снимате... Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт