НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 103
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Нана  smile3508 nbirthday

На новите мами и техните бебоци добре дошли!

Ние вчера такава разходка спетнахме  1stroller Първо от 1 до 2.30 в квартала. Прибрахме се за малко и после от 3.30 до 5 почти в южния парк. Много добре се почувствах. Днес смятаме към 1.30 да ходим в Борисовата градина. Дано не вали  Praynig

И аз за първи път чувам за тези неща по гръчето.  newsm78

И една усмевка от Крис.

# 121
хаххаха За шапките майка и е луда фенка на бебешки такива  Blush Когато се роди кръщелницата всеки път и купувах шапка и сега си се върнаха при мен .Понеже няма да имам възможност да и ги сложа всичките преди да и умалеят я  метнах с тая фото сесия ,че да си начешам крастата  smile3532  Луда работа има около 25-30 шапки и всичките кретенски за жалост за някои вече съм изпуснала влака Mr. Green Алекс като ме види с шапка в ръка и изпада в див ужас милата... newsm47

# 122

И една усмевка от Крис.

Слънчице! Grinning

Ей тук намерих един похват за усмиряване на ревящи деца Joy Joy

# 123
  • някъде там......
 55  и от нас, най-после да успея да отделя вреем и за форума newsm44. Добре сме, ама искаме вече много внимание да ни се обръща, любопитна е за всичко и постоянно иска да се разхожда.
Добре дошли на новите ни мами Hug
Четох за тези черни точици и ще ме накарате довечера да пощя моята гърла - досега не съм забелязала такива неща.
Мами, решила съм да си купя велоергометър и исках да проверя как стоят цените в Метро, но нямам карта и не ме пуска в сайта им. По този повод някоя може ли да ми даде номера на нейната, ако има такава, за да проверя от вкъщи как стоят нещата и при положение, че си заслужава, едва тогава да се рахождам дотам. Много ще съм ви благодарна. Heart Eyes
И да се похваля, ама да не ми е уруки - ние вече спим от 22-22.30 часа докъм 4.30-5.00 часа, когато се буди да папа - така се понаспивам горе-долу. Дано вече това да й е режимът.
За сокчета и пюрета - нямам намерение да ги започвам преди 5-6-ти месец.
Честит рожден ден на Нана - само положителни емоции да има!  bouquet

# 124
Здравейте момичета,

набързо и от мен,въпреки че не съм прочела цялата тема...
Май само аз пера на 60 градуса?Използвам Тео бебе и нема проблеми.
Тези дни правихме няколко фотосесии с Мими ,от които съм мноого доволна.Имам няколко много усмихнати снимки Laughing
Тъкмо похвалих малката и тя взе да не спи ,както преди.Три дни почти не съм спала и вчера я връчих на майка ми в другата стая .Тя пък взе че спа от 8 вечерта до 5и30 на другата сутрин.Събудила се само един път за вода Praynig
Дано тази вечер пак така,че да си почина съвсем.
МАМИ ОТ СОФИЯ-има ли ваксина Пентаксим в някоя аптека там? Че тука няма никъде ,а скоро ще трябва да слагаме.Моля ,ако някой има инфо да ми пише името на аптеката Hug

Цунки

# 125

Пак Мими.
Абе ,момичета как да си запазя тези линкове?
Или са само за момента?Малко съм боса в компютърните работи. Sad
Много целувки

# 126
Бубе да споделя и аз малко опит с моя бебок.По принцип бебенцата се успокояват много когато ги милваш по челото ,точно над веждичките.Пробвах преди месец и от тогава се приспиваме така.Слагам го в кошарата помолваме се малко и заспиваме.

# 127
Честит рожден ден, Нана! Бъди много здрава, щастлива и обичана!

Бубе да споделя и аз малко опит с моя бебок.По принцип бебенцата се успокояват много когато ги милваш по челото ,точно над веждичките.Пробвах преди месец и от тогава се приспиваме така.Слагам го в кошарата помолваме се малко и заспиваме.

При нас това има ефект само ако тя сама си е решила, че скоро ще заспива...

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАНА!  bouquet ЖЕЛАЯ ТИ  ЗДРАВЕ И МНОГО КРАСИВИ МОМЕНТИ С МАЛКИЯ СЛАДУР  Heart Eyes И С НЕГОВИЯ ТАТИ РАЗБИРА СЕ  Hug Hug Hug
АЗ ОТНОВО СЪМ НА ЛИНИЯ Grinning  ОПРАВИХА МИ КОМПА ОТ ТОКОВ УДЪР  Crazy
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВАРНЕНКИТЕ  Hug ГЛЕДАМ ПАК НЕ СМЕ ИМАЛИ КЪСМЕТ СЪС СРЕЩИТЕ   Rolling Eyes
АЗ ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ СЪМ ЗАЕТА НО ДРУГАТА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА  Naughty ЧЕ КАКТО СМЕ Я ПОДКАРАЛИ ДОКАТО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ТЕ ЩЕ ПРОГОВОРЯТ  Joy

ДА СЕ ПОХВАЛЯ И АЗ БОРИС 2 ВЕЧЕРА СПИ ОТ 9 ДО 5,30 ГОООЛЯМ КЕФ!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МАМИ ТАКОВА БЛАЖЕНСТВО  Flutter

# 129
Нана бъди жива и здрава, много късмет и сбъднати мечти

Добре дошла Мили Hug

Честито на днешната ни месечинка Борислава!

Да се изкажа и аз за черните топчици - още през първият месец на Ивко му се появиха след един масаж - нищо не съм ги правила и лека полека си изчезнаха. Това са косъмчета, които по някаква причина се завалват и стоят като топченце.
Бубе аз от свекърва ми знам един такъв похват - леко галиш детенце от челцето до върха на нослето (на вдлъбнатинката) при Гоги действаше безотказно, ама при дребен не върви тоя номер ooooh! А още един похват, който открих е - покривам с една кърпичка очичките и хлапето дръпва плувката Peace

# 130
Нана,  :bdball oon:

Честити месечинки!

Шопи-мими, аков искаш и аз да ти пратя няколко шапки за фотосесията. Страхотна е, ама аз имам няколко модела   с по-различки уши и рога  hahaha

За захранването само бих споменала всички да се информиратто първо и тогавао да захранват. Няма да агитирам за нищо, защото в нета има достатъчно инфо. Аз ще захранвам късно - няма за какво да бързам, все пак цял живот после твърда храна ще ядат. Яд ме е само, че България се подписва под разни препоръки на СЗО, педитата уж трябва да са информирани, а то .... на два месеца пюре, на пет месо, на шест боза, а на годинка кисело зеле ............

Тонеса, той моя Калоян сам се завиваше през глава като му се спи  Mr. Green

# 131
Мими, много яка фотосесия   costumed034  costumed034 а моя  дребосък така не обича шапки, още от родилното врещеше като заклан със шапката та  бързо се отказах да му слагам. Само за навънка, и то по-широкичка, да не вряска  Mr. Green
Радослава, бодито на Motorhead го взех назаем само за снимките от една приятелка. На нея й е подарък от ИСпания, каза ми че там имало цяла серия от такива бебешорски работи, вкл. и костюми за мотор, за бебета   superuu
лунес, Пентаксим има в една аптека в Младост 4, до магазин "Европа",ако те интересува мога да ти обясня по-подробно къде се намира  Hug

# 132

Шопи-мими, аков искаш и аз да ти пратя няколко шапки за фотосесията. Страхотна е, ама аз имам няколко модела   с по-различки уши и рога  hahaha

hahaha Joy hahaha Joy давай за колекцията Mr. Green

диданка ти да не си от мл4 Rolling Eyes

# 133
tonesa благодаря че си ни добавила на първа страничка,за повече инфо ние се родихме 3800 и 49 см,като в момента сме 5660 и 61 см.
 За кърмещите майки ,за краткия период в който се кърмехме пиех чай от семена от копър,анасон,коприва и лайка,който е против колики и увеличаване на кърмата.Кърмата не се увеличи ,но колики не сме имали.Но при мен и кърмата ми спря от стрес затова не знам дали има ефект.

# 134
диданка ти да не си от мл4 Rolling Eyes 

съм, съм  Joy ама малко по-встрани - зад полицейската школа

Общи условия

Активация на акаунт