НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 113
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
диданка ти да не си от мл4 Rolling Eyes 

съм, съм  Joy ама малко по-встрани - зад полицейската школа

Щото и аз съм младостко чедо...пък и сме горе долу набори ...та реших да не сме си играли на фуниийки нейде из квартала  newsm53 tooth

# 136

Шопи-мими, аков искаш и аз да ти пратя няколко шапки за фотосесията. Страхотна е, ама аз имам няколко модела   с по-различки уши и рога  hahaha

hahaha Joy hahaha Joy давай за колекцията Mr. Green

Хайде тогава идвай на гости. Хем ще запознаем бебеоците, хем ще си избереш шапки  Wink

# 137
Цитат
аз от свекърва ми знам един такъв похват - леко галиш детенце от челцето до върха на нослето (на вдлъбнатинката) при Гоги действаше безотказно, ама при дребен не върви тоя номер  А още един похват, който открих е - покривам с една кърпичка очичките и хлапето дръпва плувката

Тонеске, без идеята да те засегна Peace, но сега като ги споделяте тези работи, се сетих. Нали конете така се успокояват - като ги галиш по челото между очите. А за папагалите знам, че за да е мирно и тихо, покриваш му клетката и той си мисли, че е нощ, та явно такъв е ефектът от кърпичката Mr. Green. Яна, за съжаление, ни шапки, ни кърпички, ни галене по главата търпи. Като и се смъкне шапката над очите и оврещява света. Потупването по главата при нея май по-силно ще трябва да е fight

# 138
Здравеите и аз да пиша днес се бях настроила за разходка ама УВИ няма  smile3518 Сега и аз видях че сме отпред на страницата и сум пропуснала да напиша някои подробности , родихме се 3300 и 52см.На НАНА пожелавам да я радва бебчо

# 139

Шопи-мими, аков искаш и аз да ти пратя няколко шапки за фотосесията. Страхотна е, ама аз имам няколко модела   с по-различки уши и рога  hahaha

hahaha Joy hahaha Joy давай за колекцията Mr. Green

Хайде тогава идвай на гости. Хем ще запознаем бебеоците, хем ще си избереш шапки  Wink

хахах само да се затопли ще видите вие  hahahaЗа сегаа само събирам предложения за гости ,а после да видим как ще се отмятате  hahaha Първо Софиянки ,а на лято мятам Варненки  smile3533

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 17:03 от shoppy-мими

# 140
Здравейте момичета,да ви питам нещо Embarassedкакво представлява тази трансфонтанелна ехография,за първи път чувам,дайте малко инфо,кога се води бебчето,какво показва,всичко,което знаете.Иначе ние сме добре,бебко сам отказа нощното хранене почти веднага,само на кърма е,добре наддава.Аз се изцеждам и му давам,така бях и с каката.Сутрин става към 10.30 часа,вечер стои по-късно,заспива към 23,24 часа,но аз се наспивам,като не ме буди през ноща.Пишлето вече съм го забелила,та сега ми е по-лесно къпането.Обожава да се къпе.Това е от мен желая ви здраве на вас и на вашите семейства  bouquet

# 141
Честит Рожден Ден, Нана!Желая ти всичко най-добро!

Честита месечинка на Борислава!

Мамита, благодаря че обърнахте внимание на нашите акита Grinning Цял ден го чакам днес да се изака, ама той скорпионски инат и не ще.За първи път се случва.Утре спирам капките и се надявам от тях да е.Иначе се разрових в една дебела книга и там пише, че ако са кисели и шуплести е възможно детето да страда от лактозна непоносимост.Някоя от мамите беше писала, че при тях такова се е установило, та я моля ако може да ми разясни на лични или където прецени как го установиха, симптоми и т.н
Иначе Митаче си е весел и всичко си му е както преди!Само дето не спи и ще му дърпам ушите!
Бубе, спри се малко пък ти!Бой по главата недавам, само по дупарката!
Иначе и снаха ми показа същия похват, който е описала Тонесата. Също така ми обясни, че на детенце щом му се доспи, му почервенява в областта на веждичките, та и милване по тях помага.Аз не бях забелязала до тогава.
За черните косъмчета, ние имаме такива още от раждането на опашката, цяло снопче в една малка дупчица.
И аз смятам, че е рано за захранване.Чела съм че някои започват с оризова каша.Имам доста да почета докато започнем.
А вчера момчето изпи 70мл чай, това не е било до сега. Орева светилата след банята.....леле, припомних си времето на силните колики.
Като се замисля както и да го гледам, дали се буди в 3, в 4, дали яде на 2 или 4 часа последните дни си заковава на 6 хранения.
Обаче тази нощ ме побърка, ставах поне 15 пъти, все мрънка, хленчи, не му е угодно, завити ръце, отвивам ги.Да ама не знае какво да ги прави, бърка в устата, търка очите, хленчи, ставам, увивам го пак и така ....
Шопи, голяма колекция.И ние имаме с разни рогца, ама ти биеш класацията.Сега ми се ще да имаме ушанка, щото си нямаме.
Лунес, пентаксим се зарежда от Търговска лига, така че може да провериш в аптеката, която е до тяхната сграда или във всяка образцова аптека, нали така ги водат техните аптеки.
Трансфонтанелната ехография представляла ехография  на фонтанелката.Прави се при нужда.Ние ходихме два пъти, защото имаше съмнения за кръвоизлив в мозъка, оказа се, че няма, но сме имали разширени някакви зони, но вече всичко е наред.

# 142
Чета ви ама нямам време да пиша Hug Tired
Неделен запис и от мен Hug
Честито на всички празнуващи   bouquet
Вале като чета лирическия ти разказ за твоите премеждия вчера и се чудя да плача ли, да се смея ли, но днешния ми е подобен ден Hug

# 143
Момичета, някой може ли да ми припомни какво означаваше слуз в акото?
Дали не беше от млечните продукти?  newsm78

# 144
  • София
 Здравеяте аз да ви кажа  нали ни има нещо на сърчицето и при всеки преглед ни гледат фонтанелата с ехограф и бъбреците също освен сърцето.
  Предполагам ,че това се прави при специални случаи .

Ох как искам да е пролет ...........

Мамчета кажете някоя диета ,че въпреки ограниченията и фитнеса не съм мръднала. Направо съм в траур  Sad

# 145
Привет!  kaffeetrmker_2 newsm07

Нана,  newsm59 ! Всичко най, най...  Hug

За захранването ... на два месеца пюре, на пет месо, на шест боза, а на годинка кисело зеле ............

hahaha Joy Joy Joy

# 146
Момичета, някой може ли да ми припомни какво означаваше слуз в акото?
Дали не беше от млечните продукти?  newsm78

Аз знам,че и при запек се получва  Confused
Утро напиши слуз в акото в чичко гугъл има доста теми  Peace

# 147
  • На топло...
Честити месечинки на Фафи, Руми и Борислава  bouquet! Да са здрави, весели, засмени и да радват мама и тати!

Момичета, благодаря ви от сърце за милите думи и пожеланията Hug!
Истински ме трогнахте... и ми помогнахте да почувствам деня все пак като празник Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...
Ето една скромна тортичка, ако не на живо, то поне да си представим, че я хапваме Crazy Joy...

Мен ме забравиха моите родители Joy, та ги подсетих... Иначе мъжът ми ми подари едно чудо да си слушаме музика с Йоши с него - детски песнички (немски и български,... май и руски ще запиша) и класическа музика... Хихи, имам дори радио Laughing Party! Досега всичко все с комповете...

Бяхме на разходка с дребен, едно чудно слънчице пекнало тука... Йоши се събуди, посмя се, погледа умно и почна да плаче, та изкарахме едва час, яд ме е, че толкоз малко Cry.
Благодаря за пожеланието за здравата гърбина, да се връща на всички, че мен вече успя да ми се схване вратът от много носене, ма така е като се изхитрих два дни без слинг, само на ръце, сега ще боли две седмици поне Crazy. Много плака туй дете, ей! Май наистина всички една болест ги е тръшнала,... ако не е времето, може ли да са магнитни бури Thinking Joy?

Саса, надявам се, че всичко е и ще бъде наред с малкия юнак Hug!
И аз искам диета, ама най-добре ще е да ми залепят устата и да ме вържат на някоя бягаща пътека, че съм страшен мързел и чревоугодник Embarassed...

Мария, на нас също ни правеха (от първия ден) и правят често трансфонтанелна ехография, а в началото и на сърце, бъбреци, коремни органи. Нищо страшно няма, мажат накрайника както обикновено и разглеждат през фонтанелата мозъчните структури дали имат някакви фрапиращи изменения.

Е па ние черни косми нЕмаме. Whistling.. Имаме само по-дълги и тъмни на опашката, но са видими с просто око и без мануални процедури масажни...

# 148
 Hug
Nanunana, Честит Рожден Ден!!!!  Пожелавам много здраве на теб и твоето семейство!!!!!!

Честита месечинка на Борислава!

# 149
  • София
Здравейте, сладки муцунки! Hug
Ние днес и вчера използвахме хубавото временце и миткахме по улици и градинки, че като гледам сега какъв дъжд вали навън.....добре че наваксахме с разходките Mr. Green
Вчера разходихме двете Алексчета с Мими-Шопи по Краснополянските тротоари, днес го давахме У центърО Mr. Green

Мацки, аз "цъфнах" днес Tired Уж докато кърмиш нЕма Ц....нЕма ама друг път! Crossing Arms Пфууууууу, тамън се бях настроила, че още дълго ще карам без нещо си отдолу, ама на, не стана! #Cussing out

Нанунана, Хепи Бъртдей ту юююююююю, хепи бърдей ту юююююююююююю newsm51 newsm59  bigdance2 newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 21:40 от Мишле_

Общи условия

Активация на акаунт