НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 085
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета Hug
Честит рожден ден на Наназдраве щастие и много радост ли любимите мъже newsm59
като изчетох снощи и аз се загледах за такива черни косъмчета и като направих масажа  Shocked Shocked Shockedверно ги има,
малко се съмнявам от това да плаче но....знам ли?
За храненията ние сме на 5 на ден,
малко ми  се вижда но това е повече не ще изяжда 5 по 150-160 грама и толкова.
Но пък си наддава повече от добре така че ...колкото толкова.
Има ли други бебчовци които се хранят само 5 пъти?
Инуче си заспиваме към 24.00 яде към 7 сутринта и след това спим още до към 10-11
поспиваме си не е съвсем зле ,освен ако не реши да мрънка и ревтуни постоянно.
Страхотни са ви фотосесиите на вси4ки  Hugна вас и бебоците

# 151
За фотосесиите. Давайте все така. Много ми е хубаво като гледам мами, бебета и татковци актуализирани и едни такива пъстрички Hug

За статистиката - днес е и рожденният ден на Владимир Висоцки. Ех, спомениииии....каква водка със салатка имаше на този тачен от нас ден преди годиниии....

Снощи и днес неколкократно упорито масажирах гръбчето и дупето-нищо! Ама масаж падна. детето накрая се ошашави. Какъв е тоя нашият елемент! Не е като хората. Започвам да се замислям. Дали пък нещо...

# 152
  • На топло...
На тоя ден не знам, ама що водка без салатка съм изпила, ревейки с пълно гърло песните му...  Joy
Много ми е любим, обаче тук ни се разминават малко музикалните вкусове с тея на супруга и слушам вече рядко... А преди ooooh!...

# 153
Нана, честит рожден ден!  bouquet Бъди винаги усмихната и позитивна Hug

на два месеца пюре, на пет месо, на шест боза, а на годинка кисело зеле ...........

Joy Joy

Такава е схемата, че и като не щеш да захранваш, ти се смеят. Имах едни познати като Миша беше бебе, те ми се хвалеха как на 7-8 месеца детето им яде луканка и кашкавал. И после като се почнаха едни алергии, едно чудо, сума ти време не могат да оправят детето и да разберат от какво е.
И аз наистина не разбирам за какво трябва да бързаме, мигар цял живот няма да яде всякакви глупостерии.  Laughing Разбира се, всеки си има глава на раменете и си взима решенията Peace

Това с черните точки направо печели една голяма точка за откритието на месеца Joy Не съм го гледала Косето още за такива изкопаеми, но всичко звучи направо невероятно Laughing

# 154
За черните точки и аз направо се изумих Shocked
А за Висоцки ....... много си го тача само дето напоследък много изоставам с водката ,салатката .....и всякакви други изкушения.
Така съм се вманиачила с това кърмене че не смея и чаша вино да изпия даже Sad
Гледам повечето мами вече се ,,обзаведохте,,с месечен цикъл а при мен няма такова нещо Thinking
Съвсем не знам вече кое е нормално и кое не . Confused

# 155
Опа Wink мацки Grinning

Е т'ва за зелето и на мен много ми хареса  hahaha Joy
И за тея тръни... недейте така Mr. Green всички бебета имат мъх, но тръни #Crazy hahaha Joy

nanunana    bouquet bdbaloni

juli75 , по чашка винце или биричка не пречи! Бирата даже я дават лактогонна. Юлето да каже, по щатско май я препоръчвали от болницата даже... Wink Peace

# 156
juli75, индивидуално е, зависи от нивата на пролактин, от работата на яйчниците, от много неща.
Това, което аз знам, е че ако не ти се възстанови цикъла до шест месеца след раждането, е добре да отидеш да те види гинеколог, ей така, за да се изключи някакъв проблем евентуално.
Аз миналият път така направих - отидох шест месеца след раждането, лекарката ми ме прегледа, каза ми, че всичко ми е наред и явно съм от щастливките, които нямат цикъл, докато кърмят. Точно месец след като престанах да кърмя, цикълът цъфна в цялата си прелест Laughing

# 157
  • София
Направо ме разбихте с тези ваште тръни  Shocked
И викам чакай тази вечер да я видя аз мойта мома трънясала ли е?
Тази вечер я изкъпа майка и аз се явявах масажист Simple Smile Обръщам я по гръб и съм се вгледала... майка ми вика "К'во гледаш, бе?" Аз й казвам "Ми дали има тръни"  Joy Голям смях ми се смя....Та нямаме нищо де. Тя мойта маймунка си е беличка и много чиста още от началото. Пу-пу да не й е уроки.

Лека нощ засега. Малката уж заспа, а аз ще си пускам филм.
 Hug Heart Eyes

# 158
  • София
Не мога да си сложа снимка на профила  newsm45

# 159
  • София
Опаааааа, успяяяяхххх  newsm44

# 160
Верно това за трънчетата голяма мания ви стана така като чета...

А, имаме си ново двайсет- докато суче си слага дясната ръка на главата над ухото и се почесва с пръсти... ooooh!

При нас положението май ще е като снощи- вечеля малката и пак не иска да заспива. Мляскането на юмручетата заглъхна, започна се с правене на балончета от слюнка...
Мрънкосва си нещо сега... айде ако ще ака да ака и да спим вече, че пак укъсняхме...  Crossing Arms
взе да ми приказва сега... и то един репертоар... още малко и "мама" ще ми каже... Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 01:47 от Didi_83

# 161
  • София
Didi_83 при нас мляскането на юмручетата се замества от правенето на балончета от слюнка и обратно..... и те така !!! Simple Smile Аз само дебна и махам ръчичката от устата и слагам бибата. Мойта хитруша само ме дебне и докато се обърна си е лапнала палеца.

# 162
Еллее,

За тръните. Споко. То беше за отминалата седмица. Вече е понеделник. Някой да даде тон за тазседмичната занимавка
Grinning

# 163
Уфффффффффф
досега се редуваха мляскане, плюнчене, рев, сукане и акане... май тазвечершната одисея приключи най-сетне и ще си лягам и аз
Лека на всички, останали на нощния фронт!  Hug

Да спя, да спя, ама като се замотах в тоя avatarmagic... Един час се пуля...То поне да се бях справила, а аз... стигнах до момента, в който ми дава URL, който обаче не  мога да копна и съответно зациклям до там... Айде помогнете-какво да правя оттук нататък?

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 01:37 от Didi_83

# 164

Общи условия

Активация на акаунт