НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 081
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Да драсна и аз някой ред Simple Smile Тази тема все още не съм я прочела, ама ако не се включа сега, няма да го направя скоро Simple Smile При нас почти нищо ново, освен че вече напълно се отбихме - Стефи категорично отказва да суче и ще се храним само с Фризовом заради повръщането. Много ми е мъчно, че така се получи, имах толкова голямо желание да кърмя дълго, но... Само да ми е здраво детенцето и да минава този рефлукс, че е много нервничка и неспокойна заради него Sad Много трудно спим точно поради тази причина - тъкмо се унесе душичката и й се върне храна и тя се стряска и окорва, а колко трудно заспива... Поне от около седмица започна да не се събужда нощем за ядене, а ако заспиваше веднага след като се нахрани за последно, щеше да спи 9-10 часа, че и ние с нея Simple Smile Ето тази вечер се хранихме в 23.30, с триста зора заспа към 1 (и това е добрия случай, по принцип ни трябват около 2 часа и повече приспиване), и се надявам, че ще спинка до 8 поне. Дано да почне да заспива по-лесно Praynig

И да ви се оплача - в Стара Загора още няма Пентаксим. За края на февруари обещават. Какво беше това чудо с тази ваксина, не знам. Оставам с впечатление, че в София има, а тук защо не внасят, не мога да разбера ooooh! Педиатърът каза, че не е проблем, че ще се изместят приемите, ама защо да е така. Аз колкото се притеснявам за тази ваксина как ще я понесе бубата и как ще ми се къса сърцето докато й я слагат, сякаш затова така се получава Simple Smile

Хайде да отивам да лягам и аз, че да ме пита човек защо съм будна още Simple Smile

ПП Вале, ако не ти представлява проблем, би ли сложила снимката на Стефи от аватара ми в колажа Hug

# 166
Уфффффффффф
досега се редуваха мляскане, плюнчене, рев, сукане и акане... май тазвечершната одисея приключи най-сетне и ще си лягам и аз

Ние минахме сукането и акането, плюнчихме се вече и сега бодро мляскаме  Mr. Green Тъкмо реших, че скоро ще се спи и таткото извърши компетентна намеса и в резултат мляскането се засили и се чува и гукане  hahaha Joy Скоро няма да се ляга, а аз умирам за сън...

juli75 радвай се, бре жена  Mr. Green Аз през живота си не се бях чувствала толкова уморена, баш като току-що родила си бях. Но аз съм и анемична, и с обилен цикъл, и това в съчетание с кърменето ме довърши   ooooh! Сега си пия витаминчетата и си кротувам, надявайки се следващия път да ме подмине, че Фафи почна да яде нормално.

Мами, Хедра от кърмаческия (невероятно мила и отзивчива жена, между другото) предположи, че липсата на апетит при Фафи била от ваксината. Сега треперя, че скоро иде втората...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Хихи, не съм сама  Mr. Green

# 167
спинкате а!?!
Вече незнам кое е по-малкото зло-юмручето или бибероната newsm78

# 168
Да се включа и аз по никое време,  newsm09 но поне си поскитахме с Борко за цялата седмица. newsm44

...juli75 , по чашка винце или биричка не пречи! Бирата даже я дават лактогонна. Юлето да каже, по щатско май я препоръчвали от болницата даже... Wink Peace
Не знам как е - на мен в болницата не ми дадоха съвети.  newsm78  Те и да са казали може да съм ги пропуснала  Embarassed т.к. бях като омагьосана.  #SillyПитаха само искам ли да кърмя и след като казах - да ми извадиха душата  #Cussing out докато пусна кърма и бебето засуче.   #Shocked #Shocked След като ни изписаха се обаждаха 2 пъти да питат как сме, но хич не исках да си говоря с тях.  Crossing Arms

Да спя, да спя, ама като се замотах в тоя avatarmagic... Един час се пуля...То поне да се бях справила, а аз... стигнах до момента, в който ми дава URL, който обаче не  мога да копна и съответно зациклям до там... Айде помогнете-какво да правя оттук нататък?
1. маркираш
2. ctrl+c
3. отиваш в профила
4.ctrl+v
С десен бутон не се получава    comp03

... Вече е понеделник. Някой да даде тон за тазседмичната занимавка  Grinning
Коя  mamma първа ще си качи бебето на полюлея  smile3534 и ще направи най-успешна фотосесия?  smile3532

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 06:47 от Yuliya2008

# 169
  • Попово
... Вече е понеделник. Някой да даде тон за тазседмичната занимавка  Grinning
Коя  mamma първа ще си качи бебето на полюлея  smile3534 и ще направи най-успешна фотосесия?  smile3532
или в/у гардероба Naughty а защо не и да виси през парапета  newsm78

# 170
добро утро на всички които са станали вече

# 171
Добро утро и от мен и ние много се плюнчим и гукаме.Тая нощ направо ме побърка три пъти се събужда и все гладна давам и биберона и почва да се смее само ме разиграва.ASTERA ние като повръщахме ни препоръчаха Аптамил(А.R.) а сега сме на Фризолак1

# 172
Ние се наредихме в албума най-после  Peace

# 173
  • някъде там......
Добро утро и от нас!

# 174
Добро утро  Simple Smile
От хайманосване не мога да се включа тук напоследък, чак ви залипсвах, нали  Mr. Green
Все сме по разходки вечерно време и малката спи блажено навън.
Дрехите ни омаляха, чудя се какво да и обличам. Никакви ританки не стават вече. Ще трябва да пазарим скоро.

# 175
Добро Утро и от нас !!  Hug  Hug 

# 176
Добро Утро и от нас.

# 177
Офффффф момичета почнах да се претиснявам още не ми е идвало при вас как е ?От месец и половина не кърмя а казват че като ти спре кърмата до 1-2 месеца ти идвало

# 178
  • до Пловдив
добро утро и от нас и успешна нова седмица
ние вчера бяхме на консултация вече сме 6050 кг и 62 см
 Hug

# 179
Добор утро и от нас  Hug
Лорче и нашите дрешки омаляха доста Laughing Добре че сме се запасили с по-големички още от началото, макар че сега сме някакъв среден размер  newsm78 между най-малкиия и следващия  Joy едните са ни малки, а другите големи Joy,а бе луда работа ви казвам  Crazy
Колкото за гадния Ц...., аз си кърмя още, не съм спирала, а миналия месец си ми дойде и си ми свърши като стой та гледай  Crazy
Е вие мамчета не разбрахте ли, че това за кърменето и неидването си е чист мит  Joy всичко се свежда до индивидуалния организъм на човек  Peace

Общи условия

Активация на акаунт