НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 079
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Добър ден /вече/ и от нас  Hug

И на мен нне ми е идвало още, само ми цапа от време на време Rolling Eyes

# 181
От хайманосване не мога да се включа тук напоследък, чак ви залипсвах, нали  Mr. Green
Все сме по разходки вечерно време и малката спи блажено навън.

А аз си представям, че все спиш (нали така каза...и аз вярвам Rolling Eyes). Пък и с тез бури там при вас. Ама ти май и на тях си им намерила колая Grinning

Цитат
или в/у гардероба  а защо не и да виси през парапета 
Пепенке, май нещо искаш да ни дърпаш ушите, а! Joy

Ха Добър ден!

# 182
Добро утро и от нас .
   За Ц...... мен ми беше новогодишния подарък и до сега такова чудо не е било.По принцип за 3-4 дена е отминало всичко ,но не и този път.Близо две седмици ми продължи като през цялото време бях с отвратителни кръвоизливи.Питах доки и тя каза ,че било нормално организма се чистел.

Аз да попитам нормални ли е бебчивците вече да искат да си стоят на краката.Моето лайно постоянно иска да е прав.Като го взема забива си краката и почва като хула танцьорките,налява- надясно.Ако не е стъпил почва да се криви.Не са ли още малки за тези изпълнения????

# 183
Здравейте и от нас!
Значи... слузта в акото, дето се чудих снощи, била от хремата ни. Бебка гълтала секретите и затова. При хрема било нормално и нещо като разстройство да се получи, защото се дразнела стомашната лигавица пак от тези секрети.

# 184
Moмичеата много съм притеснена.  Cry
Вчера преди къпане тръгнах да събличам малката и краката и бяха адски отекли (доста подпухнали) и толкова се притесних.Каква причина може да има ако изключим бъбреци?Мисля че е от чорапките защото бяха стегнати но цял ден беше с тях (много беше кисела през деня и даже не яде като хората) но само вечерта и бяха подпухнали, преди това на предните преобувания не са и били така.  Може ли да е някаква реакция от Пентаксима която я бихме на 22.01 или не.Божее толкова ме е страх да не е нещо с бъбреците.  Казах на педи и днес ще пуснем урина.Тя каза че до сега не е чувала целите крака да отичат от чорапи, което още повече ме притесни.Макар че след като свалихме чорапите и я изкъпахме и минаха , не бяха отекли.Уфф не знам само стискайте палци да не са бъбреци.После ще пиша като вземем резултатите от уринат.  Cry Praynig

# 185
Вчера преди къпане тръгнах да събличам малката и краката и бяха адски отекли (доста подпухнали) и толкова се притесних.Каква причина може да има ако изключим бъбреци?Мисля че е от чорапките защото бяха стегнати но цял ден беше с тях (много беше кисела през деня и даже не яде като хората) но само вечерта и бяха подпухнали, преди това на предните преобувания не са и били така.  Може ли да е някаква реакция от Пентаксима която я бихме на 22.01 или не.Божее толкова ме е страх да не е нещо с бъбреците.  Казах на педи и днес ще пуснем урина.Тя каза че до сега не е чувала целите крака да отичат от чорапи, което още повече ме притесни.Макар че след като свалихме чорапите и я изкъпахме и минаха , не бяха отекли.Уфф не знам само стискайте палци да не са бъбреци.После ще пиша като вземем резултатите от уринат.  Cry Praynig

Не се притеснявай миличка ще видиш , че всичко ще е ОК  Praynig Peace Hug

# 186
  • София
Добър ден и от нас  Hug

ladybebi не се притеснявай, всичко ще е наред. Може наистина да е от чорапките. Все пак това са съвсем мънички крачета.  Peace

# 187
Лейдибейби,  пуснете кръв. Да проверят за анемия. Изглежда далеч от всякаква логика, но го казвам от личен опит.

# 188
ladybebi   Praynig Praynig Praynig
Малееее подариха  ни буйки с дрънкалка  ooooh!направо откача малката .Голямо ритане пада,но явно и е много забавно  Mr. Green

# 189
Бубе онзи ден пускахме защото има лека анемия.Док от неонатологията като и казах ми каза че там е било всичко ок на изследванията (като изключим хемоглобина) и за всеки случай да пуснем урина.

# 190
Ами то точно ниският хемоглобин значи анемия. Зависи колко нисък е и колко време не се лекува. Аз на времето от нелекуването на анемията получих отичане на краката от горе до долу. Вечер се нормализираха горе-долу, но денем беше ужас. Да си забелязала да е по-поспалива, по-вяла? Нямам идея да те плаша. Лекува се, но трябва да се обърне внимание. Надявам се да не е нещо сериозно  Hug Всъщност пиша го, защото търсиш идеи какво може да е. Може и нищо да няма.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 11:47 от Бубе

# 191
ladybebi , сигурно е от чорапките. Щом е минало като сте ги свалили.

mill_ji , наскоро бяхме на преглед при ортопед и той ни каза в никакъв случай да не поставяме бебето да стои на крака. Като изключим гимнастиката, при която само се слага само за секунда на стъпалата си. Чак към седмия - осмия месец можело.

На мен цикъла ми още не е идвал. Изцяло на кърма сме. Даже снощи гледам една реклама на превръзки по телевизията и се сетих и викам на мъжа ми, че вече не помня какво е това цикъл.  Crazy

# 192
Бубе по нервна е (може и от ваксината) даже вчера като че не спеше толкова .По принцип ми казаха да не и давам нищо за хемоглобина защото имал тенденция да се повишава, но все още е под нормата.Ето как и е бил през взиманията:
19.12.2008 10.0   реф. от 11.0 - 16.5
08.01.2009 10.6
22.01.2009 10.8

# 193
Като гледам, не е много паднал наистина. Дано вашата докторка реагира адекватно и намерят каква може да е причината. Ако въобще му има нещо на детето.  И аз бих се притеснила ако на Яна и се случеше нещо подобно, но може и наистина да е нещо епизодично. Hug

# 194
Ейййй Бубеее,абе големи сте сладури с Яна бе  Hug

Общи условия

Активация на акаунт