НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 145
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Нелчо и нашето аки сутринта миришеше леко кисело, но беше жълто. мисля, че това зависи от това какво си яла, кога за последно е акало детето и т.н..
Сега се сетих, че пък на мен друго нещо ми направи впечатление - онзо ден акото му беше като пяна  Confused питах док, каза, че ако се случва само от време на време, не е проблем. и така и стана - на другия ден не беше с такава консистенция. така че мисля, че няма за какво да се притесняваш  Hug
Петенце ,аз зор не давах, ама детето реши да се роди 2 седмици по-рано... а таман бях планирала да ги прекарам в спане и мързел... Cry сега кой знае кога ще мога да се въргалям цял ден в леглото - сигурно след години  Laughing
Марожинка - честит ден рожден, да си жива и здрава!!!
Пепена, знам как е, ние сме три деца и обикновено като излизахме на разходка беше все едно са пуснали зверчетата от цирка  на свобода - майка ми ставаше разногледа и само тичаше да ни събира  hahaha ама беше хубаво...

# 61

Сега се сетих, че пък на мен друго нещо ми направи впечатление - онзо ден акото му беше като пяна  Confused питах док, каза, че ако се случва само от време на време, не е проблем. и така и стана - на другия ден не беше с такава консистенция. така че мисля, че няма за какво да се притесняваш  Hug

И на нас ни се случи ,а доки каза,че се получава така ако е имала много газове  newsm78

# 62
  • София
Привет Hug
И аз пера на 40 градуса със Сано. Лошото е, че напоследък никъде не го намирам, а нашия свършва.
Доста ми е ограничен репертоара с песните, но Оранжевата песен определено е хит у нас. Ето я, ако не се сещате: http://muzika.dechica.com/songs/text4/oranjeva_pesen.htm

# 63
Здравеите мамчета и аз да се включа нашата бебка е на 2 месеца и 16дена и тежи 5.600 и е 58см. доки каза че е много и да съм я залъгвала с подсладена вода

# 64
Мамита аз съм в лактационна криза  newsm45 newsm45 newsm45 дано мине бързо  newsm17

# 65
cveti86  welcome
didipidi   Praynig Praynig Praynig

# 66
 kaffeetrmker_2

Мишле,  newsm59 на таткото на патерици! Много да ви глези с малката принцеса!  newsm51

Марожинка,  nbirthday! Всичко най, най...  Hug

Цвети,  welcome

Здравеите мамчета и аз да се включа нашата бебка е на 2 месеца и 16дена и тежи 5.600 и е 58см. доки каза че е много и да съм я залъгвала с подсладена вода
Защо да е много?  newsm78 Виж нормите за момиче:

Цитат
Възраст --- Минимум --- Максимум --- Средно
2м --- 3, 552 --- 6,398 --- 4,960
3м --- 4,111 --- 7,209 --- 5,675
http://bgbaby.net/forum/index.php?showtopic=260&mode=threaded&pid=4127

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 16:15 от Yuliya2008

# 67
Цвети, добре дошла! Защо да са много килата?  newsm78 Те понякога толкова се раждат. калина на два месеца беше 5200 и 59 см. На 2м и половина сега сигурно минава 5500. Въпроса тук е по-скоро колко сте се родили и по колко наддава, какво яде, по колко пъти...

Дидипиди, решението е почивка, лежане, качествена храна и бебето на цицата. Дано бързо мине  Praynig

Диданка, и аз съм виждала такова ако. От многото газове е, както са ти писали момичетата.

# 68
еДНО БЪРЗО ЗДРАВЕЙ, ЧЕ СЪБОТА, НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА НИЩО!
ЗА ПРАНЕТО-30-40 ГРАДУСА
А КАКВО Е ТОВА ЛАКТАЦИОННА КРИЗА newsm78

# 69

А КАКВО Е ТОВА ЛАКТАЦИОННА КРИЗА newsm78

Празни цици и гладно бебе  Mr. Green Добрата новина е ,че е временно Peace

# 70
  • На топло...
 Hug

Марожинка, да си здрава и много щастлива!

Ние сме добре, поплакваме си, ама предполагам е от плодовите кисели млекца, които вчера ядох... Досега такова нещо не бях опитвала, явно и с право - къркори му коремчето и се дърпа милото, а акитата отровнозелени станаха, макар и да не му е било студено...

За прането - Персил. Бяло пране на максимум, цветно на 40 градуса.

Нашата най-любима песничка е от един едновремешен мюзикъл с Георги Парцалев - "Нани-нани, мило детенце, спи да пораснеш голямо", с нея се приспиваме вече. Иначе и аз въртя каквото ми падне - овчарчето, "Я кажи ми, облаче ле бяло", "Седнала й в градина под дърво Калина", народни, детски, руски, всякакви песни. Стигнах и до"Темная ночь" и "Пейте в светлата родина, септемврийчета без чет" Crazy. Бе важното е да слуша там, без значение какво...

Диди, дано мине бързо Praynig...

Цвети, от мен също  Hug!

# 71
Цвети добре дошла  bouquet
Дай повече инфо та да ви добавя в списъка - виж какво трябва от 1 стр.
Диди дано по-бързо да отмине кризата Praynig

# 72
Цвети, ако сте само на кърма, не слушай тази чудновата лекарка. Ако даваш нещо подсладено, бебето ще откаже кърмата и ще се отбие.

# 73
  • София
Искам да ви попитам дали някоя от вас дава вече пюренца? А от кога мислите да почвате с тях? Ники другата седмица почва 4-тия месец и се чудя дали да почвам да й давам вече плодови пюрета.

# 74
 newsm07 newsm55 eat mamma
hbday Marojinka

За акитата аз знам че стават зелени когато детето има колики.
Нелчо задължително се консултирай с док но имай предвид че и нашите изведнъж се промениха на мирис при положение че сме си само на едно АМ.Почнаха да миришат на зрънчо. hahaha Питах лекарката дали не са от Колийфа и тя каза че може, обаче спрях много отдавна колийфа и пак са си такива, явно си се изменят с времето ( по неясна за мен причина).Въпроса е бебето да си е спокойно и да не дава признаци че нещо му е некомфортно, каза ми една позната че щом всичко е ок може да си мирише как си иска.И аз се бях притеснила много но факт е че вече от доста време си мирише така а тя си добре.
За приспивни песни ние сме на Мила моя мамо. Иначе всички по горе изброени ги имам свалени на компа и като се сетя и ги пускам.Но като и пея аз и пея тази.Най ми звучи приспивна и нежна.Действа определено.

Общи условия

Активация на акаунт